Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[All B8] Audi A4 B8 Avant - 2X S-Line 19Cali S5 Hamulce S4 345Mm/330Mm - Dynosoft 206PS 420Nm - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy sprzedajesz? :)

Jak znadję coś dla siebie :)

Opublikowano

Bo jak widzę jakie fury będą na sprzedaż lub są (sysek), to mnie nachodzi ochota na zmianę wozidła :kox:

Opublikowano

Bo jak widzę jakie fury będą na sprzedaż lub są (sysek), to mnie nachodzi ochota na zmianę wozidła :kox:

Ty nie gadaj tylko zmieniaj :facepalm: a Gibons pewnie jeszcze z rok się pobuja bo zakochany w swoim sprzęcie, zresztą takich zakochanych tu pełno :wink:

Opublikowano

Ty nie gadaj tylko zmieniaj :facepalm: a Gibons pewnie jeszcze z rok się pobuja bo zakochany w swoim sprzęcie, zresztą takich zakochanych tu pełno :wink:

Andyl szukam na spokojnie czegoś, ale ciężko. Sprawdziłem już parę samochodów i :facepalm: co do mojego sprzętu to jest jeszcze pare planów może uda się przez ten czas zrealizować :) Za niedługo auto idzie do SPA i wpadną nowe dekory :)

Opublikowano

jeśli chodzi Ci po głowie zmiana auta, to nie rób nikomu prezentów i wyciągnij wszystko co włożyłes, wyjdziesz na tym dużo lepiej;) a części na pewno znajdą amatorów tutaj na forum;)

Opublikowano

Jesli ma w garazu wszystkie seryjne czesci z demintazu to oczywiscie najlepiej wymontowac te wrezane i sprzedac osobno a za auto itak wezmie prawie tyle samo z nimi jak bez nich

Opublikowano

Masz rację pewnie lepiej bym na tym wyszedł ;) ale mam nadzieję że przy sprzedaży nię będę zmuszony do takiego ruchu, aby wyciągać to co włożyłem. Szkoda by mi było, ale i tak by została bogata wersja bo biedna to ona z salonu nie wyjechała.

Opublikowano

jeśli chodzi Ci po głowie zmiana auta, to nie rób nikomu prezentów i wyciągnij wszystko co włożyłes, wyjdziesz na tym dużo lepiej;) a części na pewno znajdą amatorów tutaj na forum;)

Ej golasa to ja nie chce kupować [emoji13]

Wysłane z mojego C6903

Opublikowano

Furka piękna może za kilka lat sobie sprawie taka ;p

Wysłane z mojego C6903

Opublikowano (edytowane)

A może tego szukasz :wink: A b8 2013 rok 3,0tdi 245 ps s tronic - Audi A4 B8 - Audi A4 Klub Polska

Nie, nie za tą cenę to można przebierać w A6 C7 3.0TDI z dobrym wypasem :)

Zdecydowanie szukam a5 sportback 3.0TDI ewentualnie b8 3.0TDI. Na C7 mnie niestety na razie nie stać. W ostateczności gdyby trafiła się jakaś na prawdę zadbana sztuka od jakiegoś klubowicza fanatyka etc to a5 coupe :)

Edytowane przez Gibons
Opublikowano (edytowane)

Czy możliwe zdjęcie juz na spreżynach bilsteina? Widoczna jest różnica, jak prowadzenie auta?

Edytowane przez busian26
Opublikowano

Panowie i le teraz wołają za A5 w sportbacku bo nie śledzę, a jak szukałem między a4 a a5 to za takie do wyhaczenia rok temu trzeba było wyłożyć ok 90 tysi

Opublikowano (edytowane)

2010/2011r Trzeba mieć 100tyś

Edytowane przez Gibons
Opublikowano

2010/2011r Trzeba mieć 100tyś

:thumbup1::thumbup1::eusathink: Gibons wołaj za swoją 63tyś dopłacaj resztę i rezaj :):):)

Opublikowano

:thumbup1: :thumbup1: :eusathink: Gibons wołaj za swoją 63tyś dopłacaj resztę i rezaj :) :) :)

Wszystko fajnie tylko na prawdę nie ma nic ciekawego na razie. Była jedna niedaleko mnie cena była też zaporowa poszła w dwa dni :)

Opublikowano

a5 to to samo jak a4 więc trochę nuda rezać to samo , a6 c7 to już inne auto najtaniej 80tys golas lub a7 120tys :D

Opublikowano

C7 za 80tyś ? powodzenia :) a5 podoba mi się wizualnie bardziej niż a4. A że to samo to może i nawet dobrze :) ja tam nic do swojego nie mam w środku podoba mi się etc. Poza tym ja szukam 3.0TDI i innego nie biorę pod uwagę.

Opublikowano (edytowane)

Ta z Myślowic to zły przykład gość nieźle kombinuje tam :) poza tym trzeba doliczyć jeszcze do obu akcyzę. Na dobre 3.0TDI w C7 trzeba mieć 130tyś żeby kupić coś godnego uwagi.

Tyle trzeba mieć na dobrą sztukę:) nie stać mnie na razie. Szukam a5 3.0TDI

http://allegro.pl/jedyne-takie-a6-s-line-abt-2012-avant-jak-nowe-i5243310237.html

Edytowane przez Gibons
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...