Gibons Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 cicha woda brzegi rwie karbonów nie chwalę bo to nie mój thing Powiem Ci że bardzo fajnie zgrywają się w środku z alcantarą dziurkowaną którą teraz mam. Dobrze to wszystko teraz wygląda. Postaram się jakieś foty wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 ładnie ładnie. z tego będziesz na pewno zadowolony. jestem ciekaw jak ta popiołka w carbonie wygląda zamontowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.patryk Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 gruba fura ! jak z montazem neonow? i podsufitka byly jakies problemy? szkoda, ze dopiero sie zalogowalem kolega sprzedal kompletne pedaly i podstopnice od rs4 b8 za 700zł ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 szkoda, ze dopiero sie zalogowalem kolega sprzedal kompletne pedaly i podstopnice od rs4 b8 za 700zł ;P że co 700zł to jakaś promocja ? jak dobrze poszukasz to za 400zł kupisz nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 szkoda, ze dopiero sie zalogowalem kolega sprzedal kompletne pedaly i podstopnice od rs4 b8 za 700zł ;P że co 700zł to jakaś promocja ? jak dobrze poszukasz to za 400zł kupisz nowe. dokładnie ja dałem cos koło 100€ na ebayu czyli ciut ponad 400zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.patryk Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 a to sory, myslalem ze 700 to dobra cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Dawno nic się nie działo więc świeże foty z dzisiaj. Takie tam nowe listwy wpadły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 :thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Fajnie się to z siodłami komponuje. A siodła masz naprawdę bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Dzięki powiem Ci że chyba najlepsza opcja jaka może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Może pisałeś gdzieś wcześniej....Gdzie robiłeś carbony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 WRC dawał namiar. Ja robiłem tam gdzie on, ale czas oczekiwania 6miesięcy ale wygląda super. Jak chcesz taki carbon to może będę sprzedawał zależy czy ktoś będzie chciał wziąć samochód z carbonem czy bez bo jest na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elucidate_ Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Gratki furki. Ja wprzeciagu 1-2 miesiecy bede kupowal jakies audi takze jesli zdecydowalbys sie na sprzedaz daj znac. Edytowane 18 Października 2015 przez elucidate_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Panie alagancko ten carbonik wygląda Miałem okazję na żywo zobaczyć u WRC-a A i faktycznie takie zestawienie siodeł bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Gratki furki. Ja wprzeciagu 1-2 miesiecy bede kupowal jakies audi takze jesli zdecydowalbys sie na sprzedaz daj znac. Auto jest na sprzedaż choćby już. Jeszcze go nigdzie nie wystawiłem ale to tylko kwestia czasu. Panie alagancko ten carbonik wygląda Miałem okazję na żywo zobaczyć u WRC-a A i faktycznie takie zestawienie siodeł bajka No tak carbon, fotele, kiera polift ścięta to robi jednak robotę w środku. Tapicerka jest po przebiegu 25tyś zaledwie. Więc pachnie jeszcze nowością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elucidate_ Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Gratki furki. Ja wprzeciagu 1-2 miesiecy bede kupowal jakies audi takze jesli zdecydowalbys sie na sprzedaz daj znac. Auto jest na sprzedaż choćby już. Jeszcze go nigdzie nie wystawiłem ale to tylko kwestia czasu. Luzik, daj znac jaka cena netto itp w temacie czy na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 I tak go przetrzymałeś. Pamiętam jak już bodajrze w zeszłym roku przymierzałeś się do pogonienia autka. Potencjalny właściciel powinien być zadowolony. Autko doinwestowane i fajnie pomodzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 I tak go przetrzymałeś. Pamiętam jak już bodajrze w zeszłym roku przymierzałeś się do pogonienia autka. Potencjalny właściciel powinien być zadowolony. Autko doinwestowane i fajnie pomodzone. W Kwietniu tego roku zastanawiałem się nad sprzedażą, ale nie mogłem nic znaleźć dla siebie. Parę dni temu jednak podjąłem decyzję że sprzedaję na 100% a po nowym roku coś będę szukał. Myślę że potencjalny nowy właściciel będzie zadowolony. Trochę kasy włożyłem w ten samochód na pewno mi się to nie zwróci, ale cóź takie życie że człowiek lepiej by wyszedł jakby sprzedał na części hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 O faktycznie to było wiosną, myślałem że to jesienią było. No co zrobić jak wszyscy tutaj mamy tą samą chorobę, która jest kosztowna w leczeniu a najgorsze że nie uleczalna Moi znajomi też się ze mnie śmieją.... że kupuję samochód naprawiam co się da i co trzeba i go sprzedaję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Ja już mam swój 3 lata więc czas na zmianę choć nie znudziło mi się auto praktycznie w ogóle. Może poza tym że już trochę mocy brakuje ale auto robi wciąż duże wrażenie na drodze. Sporo osób się odwraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi