Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[All B8] Audi A4 B8 Avant - 2X S-Line 19Cali S5 Hamulce S4 345Mm/330Mm - Dynosoft 206PS 420Nm - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, końcówki, które mam u siebie mają nr 8K0 071 761 C :wink:

Opublikowano

A no właśnie czyli to osobna nakladka dla silników 6 cylindrowych a nie ta z 2.0 tfsi

Opublikowano

Widzialem ostatnio w kg kolo urzędu miasta, i wszystko ladnie, ale cos koncowki wydechu za bardzo wystające. ?.

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4

No to mnie widziałeś:wink: (poszło pw) Poliftowy zderzak robi takie wystajace rurki... zastanawiam się nad ich skróceniem :decayed:

Opublikowano

Widzialem ostatnio w kg kolo urzędu miasta, i wszystko ladnie, ale cos koncowki wydechu za bardzo wystające. ?.

No to mnie widziałeś:wink: (poszło pw) Poliftowy zderzak robi takie wystajace rurki... zastanawiam się nad ich skróceniem :decayed:

Nie tylko poliftowy, na s-line przed liftem tez (jak dla mnie) bylo za bardzo, wiec ciut cofnalem..

Opublikowano

Ja też przy zakładaniu zwracałem na to uwagę i kazałem go dać trochę do środka. Dla mnie jest ok a jakby coś mam jeszcze regulację przód-tył około 1,5cm tak mi zrobili.

Opublikowano
Ja też przy zakładaniu zwracałem na to uwagę i kazałem go dać trochę do środka. Dla mnie jest ok a jakby coś mam jeszcze regulację przód-tył około 1,5cm tak mi zrobili.

Jaka regulacja ???? sam chętnie schował bym mój z 2cm :facepalm:

Opublikowano

Z jednej strony mam tylko przyspawane tam gdzie redukcja wchodzi w rurkę od tłumika 3.0TDI W tą o większej średnicy. Z drugiej strony redukcja jest na obejmie skręcona. Przed redukcją są zrobione zabezpieczenia ze spawu i do nich mam jeszcze z 1,5cm. Popuszczając obejmę mogę go jeszcze schować te 1.5cm bo puści mnie na uchwytach tłumika. Nie mam kanału bo pstryknął bym foto jak to wygląda.

Opublikowano

Czyli naciągasz go na gumach w stronę silnika i skręcasz na obejmie? Bo przy wieszakach nie ma regulacji i skorygować można tylko o tyle na ile guma pozwoli?

Opublikowano

Tak dokładnie z jednej strony mam obejmę i taką regulację o jakiej napisałeś. Zależy też jakiej długości masz tą "wstawkę" łącznik.

Opublikowano

pełen szacun za autko

a jeśli chodzi o kosmetyki - masz coś sprawdzonego do listew zewnętrznych? są trochę poharatane i nie wiem czym zniwelować te ryski

Opublikowano
pełen szacun za autko

a jeśli chodzi o kosmetyki - masz coś sprawdzonego do listew zewnętrznych? są trochę poharatane i nie wiem czym zniwelować te ryski

O które listwy chodzi ?

Opublikowano

Koncowki wydechu, najlepiej skrocic u dob0rego spawacza, naciaganie wydechu to nie jest dobry pomysl, pamietajcie , ze laczniki elastyczne i inne cuda w wydechu sa po to aby nie przenosil rezonansu na auto, a naciagajac wszystko psujemy techniczne rozwiazanie

Moge foty poglądowe wrzucic jak cos :D

Opublikowano
Koncowki wydechu, najlepiej skrocic u dob0rego spawacza, naciaganie wydechu to nie jest dobry pomysl, pamietajcie , ze laczniki elastyczne i inne cuda w wydechu sa po to aby nie przenosil rezonansu na auto, a naciagajac wszystko psujemy techniczne rozwiazanie

Moge foty poglądowe wrzucic jak cos :D

Wrzuć Łukasz, chętnie popatrzę i może coś podejrzę :wink:

Opublikowano
Przyciski w chromie od polifta.

http://img835.imageshack.us/img835/6404/qaul.jpg

Gibons, trzeba sciągać całe boczki do wymiany przycisków? Btw fajna fura !!! Trochę rzeczy jeszcze musze dorezać :facepalm:

Dzięki kolego ;)

Co do przycisków chrom nie trzeba ściągać wcale boczków. Ściągasz tylko ten plastik od uchwytu jest on na zatrzaskach i masz elegancki dostęp do przycisków ;) dosłownie 5minut roboty.

Opublikowano

to bardzo dobra wiadomość :wink: boję się sciągać całych boczków jak ognia :whistling: dziękuje Gibons za pomoc!

Opublikowano

Panowie potrzebuję rady którą opcję wybrać: chodzi o felgi

1.

ffey.jpg

2.

idmx.jpg

Opublikowano

1:decayed:

Opublikowano

To ile za nie chcesz ? :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...