proximpuh Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Panowie, końcówki, które mam u siebie mają nr 8K0 071 761 C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 A no właśnie czyli to osobna nakladka dla silników 6 cylindrowych a nie ta z 2.0 tfsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulbiks Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Widzialem ostatnio w kg kolo urzędu miasta, i wszystko ladnie, ale cos koncowki wydechu za bardzo wystające. ?. Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 No to mnie widziałeś (poszło pw) Poliftowy zderzak robi takie wystajace rurki... zastanawiam się nad ich skróceniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Widzialem ostatnio w kg kolo urzędu miasta, i wszystko ladnie, ale cos koncowki wydechu za bardzo wystające. ?. Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 No to mnie widziałeś (poszło pw) Poliftowy zderzak robi takie wystajace rurki... zastanawiam się nad ich skróceniem Nie tylko poliftowy, na s-line przed liftem tez (jak dla mnie) bylo za bardzo, wiec ciut cofnalem.. Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja też przy zakładaniu zwracałem na to uwagę i kazałem go dać trochę do środka. Dla mnie jest ok a jakby coś mam jeszcze regulację przód-tył około 1,5cm tak mi zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Czyli poprostu mamy smak i gust Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ja też przy zakładaniu zwracałem na to uwagę i kazałem go dać trochę do środka. Dla mnie jest ok a jakby coś mam jeszcze regulację przód-tył około 1,5cm tak mi zrobili. Jaka regulacja ???? sam chętnie schował bym mój z 2cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Z jednej strony mam tylko przyspawane tam gdzie redukcja wchodzi w rurkę od tłumika 3.0TDI W tą o większej średnicy. Z drugiej strony redukcja jest na obejmie skręcona. Przed redukcją są zrobione zabezpieczenia ze spawu i do nich mam jeszcze z 1,5cm. Popuszczając obejmę mogę go jeszcze schować te 1.5cm bo puści mnie na uchwytach tłumika. Nie mam kanału bo pstryknął bym foto jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulbiks Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Czyli naciągasz go na gumach w stronę silnika i skręcasz na obejmie? Bo przy wieszakach nie ma regulacji i skorygować można tylko o tyle na ile guma pozwoli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Tak dokładnie z jednej strony mam obejmę i taką regulację o jakiej napisałeś. Zależy też jakiej długości masz tą "wstawkę" łącznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audib8 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 pełen szacun za autko a jeśli chodzi o kosmetyki - masz coś sprawdzonego do listew zewnętrznych? są trochę poharatane i nie wiem czym zniwelować te ryski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 pełen szacun za autko a jeśli chodzi o kosmetyki - masz coś sprawdzonego do listew zewnętrznych? są trochę poharatane i nie wiem czym zniwelować te ryski O które listwy chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Koncowki wydechu, najlepiej skrocic u dob0rego spawacza, naciaganie wydechu to nie jest dobry pomysl, pamietajcie , ze laczniki elastyczne i inne cuda w wydechu sa po to aby nie przenosil rezonansu na auto, a naciagajac wszystko psujemy techniczne rozwiazanie Moge foty poglądowe wrzucic jak cos Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Koncowki wydechu, najlepiej skrocic u dob0rego spawacza, naciaganie wydechu to nie jest dobry pomysl, pamietajcie , ze laczniki elastyczne i inne cuda w wydechu sa po to aby nie przenosil rezonansu na auto, a naciagajac wszystko psujemy techniczne rozwiazanieMoge foty poglądowe wrzucic jak cos Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Wrzuć Łukasz, chętnie popatrzę i może coś podejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieron82 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Przyciski w chromie od polifta. http://img835.imageshack.us/img835/6404/qaul.jpg Gibons, trzeba sciągać całe boczki do wymiany przycisków? Btw fajna fura !!! Trochę rzeczy jeszcze musze dorezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Przyciski w chromie od polifta.http://img835.imageshack.us/img835/6404/qaul.jpg Gibons, trzeba sciągać całe boczki do wymiany przycisków? Btw fajna fura !!! Trochę rzeczy jeszcze musze dorezać Dzięki kolego Co do przycisków chrom nie trzeba ściągać wcale boczków. Ściągasz tylko ten plastik od uchwytu jest on na zatrzaskach i masz elegancki dostęp do przycisków dosłownie 5minut roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieron82 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 to bardzo dobra wiadomość boję się sciągać całych boczków jak ognia dziękuje Gibons za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Panowie potrzebuję rady którą opcję wybrać: chodzi o felgi 1. 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 1:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 To ile za nie chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi