Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[All B8] Audi A4 B8 Avant - 2X S-Line 19Cali S5 Hamulce S4 345Mm/330Mm - Dynosoft 206PS 420Nm - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dooobra felga :):shock3:

Ja puki co bede latał na tych ze zdjęcia wyżej - tak myślałem zeby je na zime zostawić - ale zimowa 18nastka :doh:

Bede musiał coś na lato wrzucić. Myslalem o rotorach ale ten zestaw co wrzuciłeś meeega jest :)

W sumie niewiele tej oponki tam jest ;)

---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ----------

Masz gdzieś rozpiskę ledów potrzebnych "do środka" ?? Jak cenowo to wygląda ?

---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:03 ----------

Gdzieś ostatnio widziałem w zakupie te srebrne nakładki na przyciski do foteli...

Widzieliście gdzieś to ??

3992699317_1.jpg

Opublikowano

simon Ledy na całe auto wyszły mnie coś 300zł od kolegi Tomnik. Co do nakładek chrom na fotele marcin_23 ma na sprzedaż :) Fele miałem takie jak na tym foto co dałeś tylko 19cali fajnie to wyglądało :) ja na zimę wsadzam na 100% 18cali jakbyś szukał 17stek to pisz.

srb38vx mnie to nie przeszkadza w zasadzie bo bardziej na boczkach akurat podoba mi się alcantara niż cokolwiek innego :) więc jak dla mnie na plus :) a i kolorystycznie nawet ok.

Opublikowano

Ładne zakupy poczyniłeś :kox:

No stołki fajnie mogą wyglądać :wink: Ale najbardziej mi się felgi podobają:decayed:

Opublikowano
Ładne zakupy poczyniłeś :kox:

No stołki fajnie mogą wyglądać :wink: Ale najbardziej mi się felgi podobają:decayed:

Połowa zakupów jeszcze nie doszła :facepalm: co do felg ciekawi mnie bardzo jak to siądzie i czy będzie konieczność wsadzania springów innych :naughty: Fotele fajne bo można powiedzieć unikatowe i też wydaje mi się że fajnie mogą wyglądać problem jedynie byłby chyba z dobraniem dekorów xD do nich

Opublikowano
Pieknie :thumbup1:

Dzięki Grześ :)

Dzisiaj znowu odwiedził mnie kurier 30min później lusterka S4 full 16pin na samochodzie :) Zdjęcia na szybko robione :facepalm:

j4hp.jpg

k7xh.jpg

Opublikowano

Doooobre masz tempo ! Nie ma co :)

Opublikowano

Zobaczysz że któregoś dnia tapicerki drzwi Ci odpadną z przemęczenia:wink:

Opublikowano
Zobaczysz że któregoś dnia tapicerki drzwi Ci odpadną z przemęczenia:wink:

Jeszcze tylko raz je będę za niedługo ściągał tak że nie powinno być tak źle.

Opublikowano

No no ja też tak mówiłem że pozbieram graty i zrobię za jednym razem żeby tapicerek nie ściągać 500 razy:wink:

Już ściągałem 3 razy i na pewno jeszcze co najmniej raz będę musiał:grin:

A najgorsze jest to że za każdym razem coś pizgnie, a to zapinka a to ucho:facepalm:

Opublikowano
No no ja też tak mówiłem że pozbieram graty i zrobię za jednym razem żeby tapicerek nie ściągać 500 razy:wink:

Już ściągałem 3 razy i na pewno jeszcze co najmniej raz będę musiał:grin:

A najgorsze jest to że za każdym razem coś pizgnie, a to zapinka a to ucho:facepalm:

A to ja jestem pod wrażeniem bo zazwyczaj coś zawsze pourywam a w audi jakieś takie trwałe te spinki zaczepy etc. Przedtem miałem VW i zawsze coś przy rozbieraniu się ukruszyło. Ja jeszcze tylko raz będę ściągał jak przyjdzie robić wygłuszenie :) ale to jak się cieplej zrobi lepiej się wtedy maty kładzie.

Opublikowano

U mnie te spinki od tapicerek drzwi siedzą tak mocno że szok, muszę się na prawdę dobrze napocić żeby wyciągnąć, dosłownie jakby ktoś to poprzyklejał:facepalm: I pierdołki po kupione do tapicerek nie pomagają

Opublikowano

Felga normalnie miód, malina...:) powiedz gdzie dorwałeś listwy progowe, ASO czy może gdzieś udało Ci się wyszperać?

Opublikowano

allegro.pl 160zł 2szt

Opublikowano

nie może być! ale ori? ja też takie chcę

Opublikowano
Pieknie :thumbup1:

Dzięki Grześ :)

Dzisiaj znowu odwiedził mnie kurier 30min później lusterka S4 full 16pin na samochodzie :) Zdjęcia na szybko robione :facepalm:

https://imagizer.imageshack.us/v2/749x500q90/191/j4hp.jpg

https://imagizer.imageshack.us/v2/749x500q90/827/k7xh.jpg

wariat :decayed::kox:

---------- Post dopisany at 18:16 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ----------

Felga normalnie miód, malina...:) powiedz gdzie dorwałeś listwy progowe, ASO czy może gdzieś udało Ci się wyszperać?

listwy progowe w ASO po rabacie 10% 580 zł tyle mnie kosztowały :wink: jak kupisz listwy używki to jeszcze taśma 2stronna :wink:

Opublikowano

kaju Ori :) trzeba było tylko pomalować.

srb38vx i kto to mówi :kox:

Opublikowano
allegro.pl 160zł 2szt

Też bym takie przytulił, jakbyś coś wiedział daj znać...ceny ASO, AC może nie ogarnąć a auto pod blokiem parkuje:thumbdown:

Opublikowano

Gibons idziesz jak burza :wink: akcja wiosna pełną parą :facepalm: dobrze dobrze

allegro.pl 160zł 2szt

Też bym takie przytulił, jakbyś coś wiedział daj znać...ceny ASO, AC może nie ogarnąć a auto pod blokiem parkuje:thumbdown:

Ja właśnie teraz ubezpieczałem i dopytałem o moje dołożone gadżety. Powiedziano mi, ze oświadczenie + zdjęcia załatwią sprawę (chyba, że masz FV) - tak przynajmniej jest w Generali. Również w trakcie ubezpieczenia moża to zrobić ale trzeba dopłacić do składki za cały rok (również wstecz) nawet jak zostało Ci 3 miesiące.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...