Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[All B8] Audi A4 B8 Avant - 2X S-Line 19Cali S5 Hamulce S4 345Mm/330Mm - Dynosoft 206PS 420Nm - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gibons idziesz jak burza :wink: akcja wiosna pełną parą :facepalm: dobrze dobrze
allegro.pl 160zł 2szt

Też bym takie przytulił, jakbyś coś wiedział daj znać...ceny ASO, AC może nie ogarnąć a auto pod blokiem parkuje:thumbdown:

Ja właśnie teraz ubezpieczałem i dopytałem o moje dołożone gadżety. Powiedziano mi, ze oświadczenie + zdjęcia załatwią sprawę (chyba, że masz FV) - tak przynajmniej jest w Generali. Również w trakcie ubezpieczenia moża to zrobić ale trzeba dopłacić do składki za cały rok (również wstecz) nawet jak zostało Ci 3 miesiące.

O jakie rzeczy pytałeś dokładnie ? mnie też kończy się w przyszłym tygodniu ubezpieczenie i też muszę coś wykupić. Przecież przy AC podaje się wyposażenie jakie masz robią zdjęcia samochodu zawsze etc więc z czym ma być problem ? Ja pytałem tylko jak jest z kołami 19cali etc to babka powiedziała że zrobi adnotacje co do kół i że na foto żeby się już lepiej letnie znalazły :).

Ja mam w Hestii obliczyli mi teraz 2500zł przy 60% zniżki OC i AC. Stała suma ubezpieczenia 64tyś zł wszystko zniesione amortyzacje etc ogólnie full.

Opublikowano

2,5 tyś to mega dobra stawka za pełen pakiet przy takiej stawce ubezpieczenia, tylko brać!

Ps. Pytałem o listwy ze jakby Ci się gdzieś trafiły w cenie jak Twoje to ja jak najbardziej reflektuje:D

Opublikowano

B&O, felgi, lusterka, QQ1, MMI 3G high - oświadczenie, zdjęcia i kuniec. Sam VIN tak jak pisze Gibons to nie wszystko tym bardziej, że doposażasz na oryginałach.

Opublikowano

No warunki są dobre.

-Stała suma ubezpieczenia 64tyś zł

-Assistance rozszerzone.

-Naprawa w ASO na oryginałach

-Zniesienie wszystkich amortyzacji.

-Ubezpieczenie szyb na 5tyś

-W razie szkody nie tracę zniżek z OC ani z AC

-Bez wkładu własnego etc.

Opublikowano

Jakie TU? ja mam w Generali dokładnie na tych samych warunkach jak wypisałes i można spac spokojnie :wink:

Opublikowano

Tak jak pisałem Ergo Hestia :) Generali też porządne ubezpieczenie ;) ale mi tam doliczyli zwyżkę za coś i wyszła zła stawka.

Opublikowano
Tak jak pisałem Ergo Hestia :) Generali też porządne ubezpieczenie ;) ale mi tam doliczyli zwyżkę za coś i wyszła zła stawka.

faktycznie pisałeś, starość nie radość :facepalm:

Opublikowano

Dzisiaj kurier przywiózł coś takiego :wink:

e8go.jpg

5fps.jpg

tmke.jpg

Opublikowano

:kox: Będzie hamować! :naughty:

---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ----------

Poza tym grubo lecisz z tematem! :kox:

Opublikowano
:thumbup1: Te w totka wygrałeś :grin: teraz program , bo te 143 psów tego nie udrze :whistling::grin::decayed: idziesz jak WARIAT :doh:
Opublikowano

No faktycznie grubo ruszył chłopak tylko tak dalej:thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:

Opublikowano
:thumbup1: Te w totka wygrałeś :grin: teraz program , bo te 143 psów tego nie udrze :whistling::grin::decayed: idziesz jak WARIAT :doh:

Jakby nie to że jutro trzeba zapłacić OC i AC to już pewnie byłbym umówiony na program, ale co się odwlecze to nie uciecze :polew: Jutro będę dzwonił w tej sprawie tylko nie wiem gdzie pojechać na program :facepalm:

Opublikowano

tam gdzie masz najbliżej hehe.

Opublikowano

Fiu, fiu, robi się wypasik:) Takie lusterka tez bym chętnie przygarną. :naughty:

Opublikowano

Oczywiście nie obyło się dzisiaj bez przymiarki letnich kółek.

lbrf.jpg

q9fu.jpg

xhsg.jpg

gx7z.jpg

1a92.jpg

Opublikowano

nie no, nie ma to tamto...jest cukiereczek! jednak listwy progowe mogłyby się już też zalogować na dobre:)

Opublikowano
nie no, nie ma to tamto...jest cukiereczek! jednak listwy progowe mogłyby się już też zalogować na dobre:)

Listwy będę jutro montował :) dzisiaj już nie było czasu

Opublikowano

i wcale nie jest taka koza na 1BE chyba, ze już modziłeś coś w zawiasie :wink:

Opublikowano

w takim razie czekam na efekt końcowy, myślę zę przy tym felunku listwa progowa jest obowiązkowa!

ps. nie żebym się czepiał, ale mała kosmetyka ramek halogenów by się przydała - ringi A5 robią robotę:D

Opublikowano
i wcale nie jest taka koza na 1BE chyba, ze już modziłeś coś w zawiasie :wink:

Nie zawias jeszcze nie modzony ale najprawdopodobniej wpadną springi Eibach -35/-30. Co do halogenów nie przejmuję się tym bo jestem w trakcie polowania na zderzak S-line.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...