86Edwin17 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam czy ktoś może zakładał intercooler do V6 wogóle założenie tego dało by cos??
Pawel_M Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Może opiszesz jak go chciałeś założyć bo jakoś sobie tego nie wyobrażam Jak taki icek miał by chodzić w silniku wolnossącym ??
Tomasz Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 będzie chłodził właścicielowi jajka:decayed:
Damian Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Jest opcja żeby go wstawić. W miejsce chłodnicy
duffy Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 się śmieją a nie maja pojęcia ja mam w v6 benzyna, dużo lepiej się zbiera w ciepłe dni musisz kupić rdzeń, i rury następnie rury podoginać w taki sposób aby z jednej strony połączyć je z puszką ori filtra powietrza (ori filtr do kosza) a z drugiej strony icka montujesz filter stożkowy mniej więcej tak jak na rysunku
Kriss SierraFan Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 się śmieją a nie maja pojęcia ja mam w v6 benzyna, dużo lepiej się zbiera w ciepłe dni musisz kupić rdzeń, i rury następnie rury podoginać w taki sposób aby z jednej strony połączyć je z puszką ori filtra powietrza (ori filtr do kosza) a z drugiej strony icka montujesz filter stożkowy mniej więcej tak jak na rysunku http://s11.postimg.org/shwjrl05r/fmic_v6.jpg Chyba sobie żartujesz...
WhyMe? Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 się śmieją a nie maja pojęcia ja mam w v6 benzyna, dużo lepiej się zbiera w ciepłe dni musisz kupić rdzeń, i rury następnie rury podoginać w taki sposób aby z jednej strony połączyć je z puszką ori filtra powietrza (ori filtr do kosza) a z drugiej strony icka montujesz filter stożkowy mniej więcej tak jak na rysunku http://s11.postimg.org/shwjrl05r/fmic_v6.jpg Mistrz
Kriss SierraFan Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 nie :polew: Nie pisz tak, bo jeszcze kolega Edwin kupi cooler i będzie musiał swapa robić
86Edwin17 Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Opublikowano 14 Lipca 2013 ubaw macie to dobrze jak to sie mówi kto pyta nie błądzi. pozdrawiam
czorny_07 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 u mnie też duffy montował icka, w zakresie dolnych obrotów czujesz się jak w rakiecie, dzieki duffy
Rekomendowane odpowiedzi