Byq Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Jestem już od dłuższego czasu na forum ale dziś chciałem przedstawić swoje auto. Marka: Audi Model: A4 B7 Wersja: S-line Silnik: 3.0 TDI 233KM - ASB Napęd: Quattro Skrzynia: Manualna 6-cio stopniowa Zawieszenie: 1BV - S-line Koła: 18x8J ori Audi + Opony Zimowe Michelin Alpin PA3 225/40 Wyposażenie: - pełna elektryka - RNS-E - Bluetooth - Multi-funkcyjna kierownica - zmieniarka na 6 płyt w schowku - nagłośnienie BOSE - podgrzewane i elektrycznie sterowane fotele - Webasto z pilotem - itp Plany: mocy na razie nie brakuje ale jak zacznie to może 3 z przodu się pojawi, bliżej ziemi, doposażyć, trochę pozmieniać i ogólnie po swojemu zrobić Jakieś tam kilka fotek: Tak było na dzień zakupu teraz już coś tam się pozmieniało a mianowicie: doszedł nowy Gwint COBRA z regulacją twardości, co za tym idzie trochę gleby i bardzo tymczasowe kolo dlatego Później doszło koło docelowe: Dawca - BMW X5, 19 cali, przód 9 cali, tył 10 cali do tego adaptery po 20 mm na każde koło. Opony Srankang 225/35/19 na wszystkie cztery koła Dekli na razie brak ale niedługo zawitają z tym że na razie nie wiem jakie. Kolejny element układanki, okucia + poduszki Rubena 130/3, przód poskładany na gwincie Supersport, powoli kompletuje cały zestaw i będzie montaż. do tego 2x zawory 1/2 cala C.D.N.
wrclaguna Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Ładna niunia pomyśl cos o przednich lampach
sysek27 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Fachowy projekcik czekam na foty jak założysz air :wink:
Byq Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Opublikowano 14 Lipca 2013 Będzie bixenon skrętny rezany jak skończę kompletować powietrze
MARCIN607 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 świetna fura-projekt i koło. bardzo mi się podobają b7 w tym kolorze :kox::kox:
carrera369 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Super kolor Jak się nazywa ? Myślałeś o czarnych relingach ? Jedynie ciemne szyby nie podobają mi się.
shakal Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Ciekawie się zaczyna Czarny reling rzeczywiście lepiej by tutaj wyglądał, no i jak zrobisz Bixa to będzie Bezawaryjności
marcin_o23 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 elegancka furka, koło , na powietrzu będzie
Byq Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Opublikowano 14 Lipca 2013 Dzięki panowie, fajnie że się jeszcze komuś podoba oprócz mnie ;-) Ciemne szyby zostaną bo są ori a nie chce mi się tylnych wycinać :-P co do relingów to faktycznie myślałem o czarnym połysku bo w zasadzie już wpadł daszek na klapę czarny, będą listwy z S4 też w czarnym połysku więc i reling by mógł ciekawie wyglądać, zobaczymy jeszcze ;-)
farmer91 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 jak założysz air ride opisz wrażenia, bo kiedyś nad tym myślałem, ale jakoś tak sceptycznie do tego podchodzę jako do auta na codzień
dydo85 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 no w końcu ja zaprezentowałeś , dobra sztuka :naughty:
MAT1000 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 za***isty kolor i za***iste koła Relingi faktycznie nie pasują do ogółu projektu. Z airem będzie robił robotę.
MaciekW. Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Piękna OOOO Grubo się zaczyna Jak dla mnie super wygląda na kole z X5
Byq Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Opublikowano 27 Lipca 2013 Dzięki Panowie, ciesze się że się podoba. Dziś odwiedziliśmy na kilka samochodów Słowaków na zlocie w Bardejovie i o dziwo udało się zgarnąć puchar w kategorii Show & Shine wśród słowackiego stylu to nie lada wyróżnienie :-P
Rekomendowane odpowiedzi