Reggi Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Sorry talib ale ściemy nie będzie, to nie w moim stylu W radzyniu wszyscy na ściemie jeżdżą :grin: auto fajne.. dużą masz ratę miesięczną ? :grin::grin::naughty:
rafalekx Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 auto fajne.. dużą masz ratę miesięczną? :grin::grin::naughty: Ostatnio na MajóVWce koleś przyjechał nóweczką poliftową CC i pytałem go ile dał, a on: "parę paczek miesięcznie, a Ty?" głupio mi było powiedzieć, że nic miesięcznie... chwila strachu i jest
mrogal Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 auto fajne.. dużą masz ratę miesięczną? :grin::grin::naughty: Ostatnio na MajóVWce koleś przyjechał nóweczką poliftową CC i pytałem go ile dał, a on: "parę paczek miesięcznie, a Ty?" głupio mi było powiedzieć, że nic miesięcznie... chwila strachu i jest mama ma mama da
rafalekx Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 mama ma mama da he? GDDKiA? Czy Hanka i jej Stołeczna wieś? kto jak kto ale Ty chyba wiesz, że nic z tych rzeczy...
KOval81 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 rafalekx - zapytałeś jak siur, to CI jak siurowi odpowiedział Gentlemani o pieniądzach nie rozmawiają
rafalekx Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2013 rafalekx - zapytałeś jak siur, to CI jak siurowi odpowiedział Gentlemani o pieniądzach nie rozmawiają co ma piernik do wiatraka? zwykła koleżeńska gadka dwóch kolesi na zlocie... takich "gentelmenów" którzy na zlotach o niektórych sprawach nie rozmawiają to ja omijam szerokim łukiem
KOval81 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Żartuję oczywiście - zrozumiałem że to z ziomkiem rozmawiałeś
iconslave Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 jak bedziesz rezal aktywny tempomat to daj cyna bo tez bym wyrezal Graty auta , i mamy juz chyba dwa CC na a4-klubie :decayed:
Mithrindil Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Bieda aż piszczy, kratki nie świecą Dobre koło i całkiem konkretna gleba - a dalej toczy się jak marzenie
rafalekx Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 Pffff hahaha jaki słitaśny komentarz:kwiatek: Lepiej załóż temat o swoim paździochu
Mithrindil Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Po remoncie przynajmniej lawety nie potrzebuje
rafalekx Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 remont remontem, słuszny rozmiar felg byś wreszcie kupił
mojeA4 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zawsze mnie to ciekawi, to napisze Przy otwieraniu drzwi zawsze delikatnie opuszczają sie szyby? A jak zima czasem szyba zamarznie? Albo gorzej- cos sie spierdzieli? Kiedy ona sie uchyla? W trakcie łapania za klamke? Jakos mnie to nurtuje, i jednocześnie bardzo podoba, zwłaszcza w podobnym aucie- MB cls-ie
jedrekx Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 jak pociągniesz za klamkę i zamek "puści" drzwi to szyba się uchyla, w A5 jest to samo. w zimie mi jeszcze nie zamarzło i nic się nie spierdzieliło
rafalekx Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Opublikowano 8 Maja 2014 Dawno mnie tu nie było więc... coś tam się dzieje małymi kroczkami. Ale jeszcze odpowiadając na pytania wyżej: Zawsze mnie to ciekawi, to napiszePrzy otwieraniu drzwi zawsze delikatnie opuszczają sie szyby? A jak zima czasem szyba zamarznie? Albo gorzej- cos sie spierdzieli? Kiedy ona sie uchyla? W trakcie łapania za klamke? Jakos mnie to nurtuje, i jednocześnie bardzo podoba, zwłaszcza w podobnym aucie- MB cls-ie Otwierając autko z kluczyka wszystkie szyby opuszczają się lekko do dołu, żeby wyjść z uszczelki. To samo w przypadku jak wyciągamy kluczyk ze stacyjki i jak przy otwartym aucie lekko pociągniemy za klamkę dana szyba idzie lekko w dół (bo przy otwartym aucie po kilkudziesięciu sekundach szyby się same domykają. A poza tym nawet jak szyba nie opuści się tak szybko jak my otworzymy drzwi to uszczelki są tak jakby ponacinane w miejscy zakończenia szyb i przy gwałtownym szarpnięciu szyba lekko wypycha uszczelkę. I nic się z nią nie dzieje. Zimą zero problemu. Szyby zawsze się opuszczają. Nie miałem problemu, nawet przy -30 i ponad. A tu foteczka z wyjazdu na zlot w BT: No i małe zmiany: Dymione kierunki i halogeny: A tak poza tym to eksploatacja nowe tarcze klocuchy (dzięki TOM77 ) itp. No i najważniejsze dużymi krokami zbliża się trochę grubszy mod
WhyMe? Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Auto w bukowinie widziane lecz ciebie nie widziałem, gdzie się ukrywałeś?
jedrekx Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 No i najważniejsze dużymi krokami zbliża się trochę grubszy mod sprzedajesz?
talib1990 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Razem ze mna Rafał obkleja auto w różowym macie Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
krzysiekTDI Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Czy nie parkujesz ostatnio przed Toyotom w Markach?
rafalekx Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Opublikowano 11 Maja 2014 Auto w bukowinie widziane lecz ciebie nie widziałem, gdzie się ukrywałeś? Wstydziłem się ujawnić, że ja to ten od passata Czy nie parkujesz ostatnio przed Toyotom w Markach? A no parkuję Rozbudowuję im lakiernię, a bardziej pilnuję podwykonawcy A Ty tam bywasz? sprzedajesz? jeszcze nie mimo częstych wizyt w Toyocie mod mod taki na który mnie wszyscy namawiali Razem ze mna Rafał obkleja auto w różowym macie Tak tak to będzie kolejny gruby mod
Rekomendowane odpowiedzi