mech15 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Wcześniej czaiłem się na dwie inne budy robione na RS'a, ale dobrze, że się nie udało, bo się okazało, że tylne błotniki były rezane z przednich i rzeźbione ze szpachli czy to sedany jakieś były?
robertjudi Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Prawda jest taka ,że co by nie wsadził to za jakiś czas i tak będzie mało
MaxsteRR Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Wcześniej czaiłem się na dwie inne budy robione na RS'a, ale dobrze, że się nie udało, bo się okazało, że tylne błotniki były rezane z przednich i rzeźbione ze szpachli czy to sedany jakieś były? czailem się na jednego sedana i jednego avanta
szafa Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Max i poważnie body to laminat? Jeśli tak jak to jest połączone? Wogóle masz jakieś felgi 10j żeby przymierzyć, ciekawi mnie czy ładować błotniki z rs-a czy wstawiać poszerzenia z jdm-a :eusathink:Boję się że rs może być za mało szeroki:thumbdown:
mrogal Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Max i poważnie body to laminat? Jeśli tak jak to jest połączone? Wogóle masz jakieś felgi 10j żeby przymierzyć, ciekawi mnie czy ładować błotniki z rs-a czy wstawiać poszerzenia z jdm-a :eusathink:Boję się że rs może być za mało szeroki:thumbdown: true as shit
OGr Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Max i poważnie body to laminat? Jeśli tak jak to jest połączone? Wogóle masz jakieś felgi 10j żeby przymierzyć, ciekawi mnie czy ładować błotniki z rs-a czy wstawiać poszerzenia z jdm-a :eusathink:Boję się że rs może być za mało szeroki:thumbdown: Za wąski będzie, tam ponoć dużo więcej miejsca się nie robi.
mech15 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Max i poważnie body to laminat? Jeśli tak jak to jest połączone? Wogóle masz jakieś felgi 10j żeby przymierzyć, ciekawi mnie czy ładować błotniki z rs-a czy wstawiać poszerzenia z jdm-a :eusathink:Boję się że rs może być za mało szeroki:thumbdown: szafa, dać ci link do doczytania?
OGr Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Max i poważnie body to laminat? Jeśli tak jak to jest połączone? Wogóle masz jakieś felgi 10j żeby przymierzyć, ciekawi mnie czy ładować błotniki z rs-a czy wstawiać poszerzenia z jdm-a :eusathink:Boję się że rs może być za mało szeroki:thumbdown: szafa, dać ci link do doczytania? I ja chcę ;-)
mech15 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 SportAudi RS/S/Forum :: Zobacz temat - AUDI S4 SID AUDI S4 2,7 biturbo AUDI S4 SID - Racingforum - Drag, Drift & Time Attack - Racing Forum
szafa Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Max i poważnie body to laminat? Jeśli tak jak to jest połączone? Wogóle masz jakieś felgi 10j żeby przymierzyć, ciekawi mnie czy ładować błotniki z rs-a czy wstawiać poszerzenia z jdm-a :eusathink:Boję się że rs może być za mało szeroki:thumbdown: szafa, dać ci link do doczytania? Tak też myślałem, że Sid by nie skąpił na laminaty
MaxsteRR Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Max i poważnie body to laminat? Jeśli tak jak to jest połączone? Wogóle masz jakieś felgi 10j żeby przymierzyć, ciekawi mnie czy ładować błotniki z rs-a czy wstawiać poszerzenia z jdm-a :eusathink:Boję się że rs może być za mało szeroki:thumbdown: Te laminaty to tylko taka prowokacja była Już poprawiłem wsio Felg 10j nie mam, ale mam takie w planach. Myślę, że spokojnie powinno wejśc przy ET15 ---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ---------- o tu przykład 20x10" 265/25/20" ET 15
OGr Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Max a nie chcesz go od razu przemalować póki nie masz innych gratów ?
MaxsteRR Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Max a nie chcesz go od razu przemalować póki nie masz innych gratów ? Podam Ci numer konta na PW
OGr Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Max a nie chcesz go od razu przemalować póki nie masz innych gratów ? Podam Ci numer konta na PW ok, wyślij ;-)
kaju Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Max a nie chcesz go od razu przemalować póki nie masz innych gratów ? Podam Ci numer konta na PW
OGr Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Max a nie chcesz go od razu przemalować póki nie masz innych gratów ? Podam Ci numer konta na PW Nie wiem co tu śmiesznego. I tak nie wysłał ;-)
MaxsteRR Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Max a nie chcesz go od razu przemalować póki nie masz innych gratów ? Podam Ci numer konta na PW Ja nie wiem co Was tak śmieszy... Nic tylko się cieszyć, że znalazł się bezinteresowny oferent, chcący sfinansować zmianę koloru
Rekomendowane odpowiedzi