Opublikowano 4 Lutego 201412 l byl ale nie w kazdej, w tzw wersji lexusa IS SPORT wystepowalo z tylu LSD
Opublikowano 4 Lutego 201412 l Nie ma problemu mogę Ci to ogarnąć. Jak nie będziesz latać na tym bokiem to nie ma co sie martwić o dyfer. No właśnie i tu sie pojawia moje pytanie- impreza jest na torsenach? Latają tymi autami bokiem i nic się dzieje więc dlaczego tutaj na się dziać? Przez cały czas myślałem że właśnie torsen bardziej się nadaje
Opublikowano 4 Lutego 201412 l byl ale nie w kazdej, w tzw wersji lexusa IS SPORT wystepowalo z tylu LSD Właśnie dlatego piszę czy jesteś pewien że to co na aukcji to LSD
Opublikowano 4 Lutego 201412 l S2 miało ten sam dyfer co 2.3NG z blokadą na guzik do 20 czy 30 km/h można to przerobić tak żeby nie wypinalo ale szybko go zmieli.
Opublikowano 5 Lutego 201412 l Impreza jest na wiskozie siedziałem dzisiaj na forum subaru parę godzin, w imprezach 2004, 2005 można z tyłu znaleźć torsena. Wiskoza była niemalże od zawsze w centralnym, ale z tyłu były różne zabawki. Są też i tacy, którzy wyrzucają to co mają i wrzucają torsena. Więc jak to się ma do rzeczywistości? Bardzo mnie to interesuje, ponieważ chciałbym władować do tyłu coś co wytrzyma ponad 600Nm. Uważasz, że może zmielić tego torsena?
Opublikowano 5 Lutego 201412 l Impreza jest na wiskozie siedziałem dzisiaj na forum subaru parę godzin, w imprezach 2004, 2005 można z tyłu znaleźć torsena. Wiskoza była niemalże od zawsze w centralnym, ale z tyłu były różne zabawki. Są też i tacy, którzy wyrzucają to co mają i wrzucają torsena. Więc jak to się ma do rzeczywistości? Bardzo mnie to interesuje, ponieważ chciałbym władować do tyłu coś co wytrzyma ponad 600Nm. Uważasz, że może zmielić tego torsena? Racingforum - Drag, Drift & Time Attack - Racing Forum > Audi 80 turbo quattro
Opublikowano 5 Lutego 201412 l S2 miało ten sam dyfer co 2.3NG z blokadą na guzik do 20 czy 30 km/h można to przerobić tak żeby nie wypinalo ale szybko go zmieli. Blokadę 100% też da radę zmielić?
Opublikowano 5 Lutego 201412 l Autor Jak najbardziej, ale to tylko na nawierzchni o dobrej przyczepności
Opublikowano 5 Lutego 201412 l Najpierw puszczają polosie i stwierdziłem to po pewnym incydencie kiedy auto niespodziewanie wpadło na asfalt z trawy. Sterowanie było tak zrobione żeby go nie rozpinalo powyżej 20km/h
Opublikowano 6 Lutego 201412 l http://www.torsen.com/files/Torsen_WORLDWIDE_Application_Chart_2011-12-02.pdf
Opublikowano 6 Lutego 201412 l troche info jest ale wraz brakuje aut chocby passata b5 mazdy mx-5 tez nie ma, peugeota 405 4x4 tez nie wiem tez czy w lexusie is 200 sport i beemkach niektorych to byl akurat torsen czy innego typu lsd
Opublikowano 7 Lutego 201412 l Autor Dzisiaj wpadły 4 Torseny 3 są juz sprzedane. ... Ktos jest chetny na jeden ??? 750zl
Opublikowano 7 Lutego 201412 l Autor Mogę Ci go przygotowac do montażu ale od razu mówię że będzie drożej bo wiecej jest roboty jak z tyłem.