musti Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Toż to nie pojedzie z 20" jak nie da rady to wstawi się 2.7BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Toż to nie pojedzie z 20" na lawecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Toż to nie pojedzie z 20" jak nie da rady to wstawi się 2.7BT Do oski ? ;p Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 na rotory to musisz miec minimum 4 komplety eresów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 albo kilka minut strachu i odwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Toż to nie pojedzie z 20" jak nie da rady to wstawi się 2.7BT Do oski ? ;p Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 przecież można wrzucić quattro ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- na rotory to musisz miec minimum 4 komplety eresów mam jeden i wiem komu pięknie by pasowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 przecież można wrzucić quattro nie gadaj, że chcesz rżnąć podłoge? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 przecież można wrzucić quattro nie gadaj, że chcesz rżnąć podłoge? nie koniecznie , poszedł bym w innym kierunku i szukał zdrowej budy póki co zostaję przy myśli i smaku na rotory fajnie jakby weszło te 20" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Ale wtedy fajnie nisko raczej nie zejdziesz. Mi to 19 za bogato w by5. Ale Mefja niebieska a4 wygladala zacnie, no i Cymka oczywiscie Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 nie koniecznie , poszedł bym w innym kierunku i szukał zdrowej budy to jak masz szukac zdrowej budy , zdrowego silnika 2.7TT , dodając koszty swapa to ci wyjdzie jakies 5k pln wiecej niz jakbyś kupił s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 masz Dziadu :decayed::decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Ogólnie to sytuacja wygląda tak że buty zmienione : foto z tel a tak na marginesie ktoś chętny na RS-y ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 polisz łorks kopłak edyszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 jak dla mnie kolpaki OUT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 polisz łorks kopłak edyszyn Kołek i po kołpakach Nie ma chętnych na Rs-y ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Jakie sa parametry tych kul i jaka cena bez opon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian111 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 zadbana fura:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Jakie sa parametry tych kul i jaka cena bez opon? Polski w szkole miał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 zadbana fura:) Dzięki kolego , staram się dopieszczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasiek Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Lepsza stal niz kopłaki. Auto super mody równiez. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi