wojtsen Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Długo trzymana w ukryciu sesja w niecodziennym miejscu. Dzięki dla Elka za fotki do artykułu w VolXzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Golebiewski w Karpaczu... szacun za miejscowke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 no trochę było załatwiania nie powiem no i sesja o 6 rano zaraz po myciu podłóg hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Kosa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 nie mam pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 No nieźle ,nieźle choper też twój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 to co tutaj się dzieje jest chore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Trzebabyło nakręcić jeszcze film jak palisz gumę hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Fura widziana na żywo na lowdaily w Ostrowie. Dawno tak idealnej czerwieni nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert-RR Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wnętrze, aż się prosi o czarny sufit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jakaś czarna alkantara by się dobrze prezentowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 a nie będzie prędzej kółka zmienię na nowy sezon na inne Vosseny nie bawię sie w pierdoły jak sufit, raz już obszywałem sufit - nigdy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Piekne foty w sedanie to podsufitka bez demontazu przedniej szyba nie wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 A co w b8 jest ciężko zdemontować sufit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Tak jak WRC powiedział. WOjtek - jak zwykle MEGA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Oky, ale chodzi mi o sufit w avant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 W avancie problemu nie ma otwierasz tylną klapę i poszedł w sedanie klapy brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 mózg się lasuje jak oglądam twoją b8 ja niedawno kupiłem b7 z 2007r też w sedanie i jestem przeszczęśliwy, ale twoja fura to majstersztyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Felgi CVT są na sprzedaż ponieważ zamówiłem inny wzór jakby ktoś się odważył wsadzić 4x10,5 w 20" to zapraszam - cena fajna, stan też nienajgorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Długo trzymana w ukryciu sesja w niecodziennym miejscu. Dzięki dla Elka za fotki do artykułu w VolXzone. Widze że sesje robiłes w Gołebieskim w Karpaczu, super foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi