paput Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 wersja finalna chyba tej ramki to to nie jest :mysli: mrogal zrobił w ramce wlot do intercoolera jak już nie jdzie to dmucha w tą dziurkę
mrogal Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 wersja finalna chyba tej ramki to to nie jest :mysli: mrogal zrobił w ramce wlot do intercoolera jak już nie jdzie to dmucha w tą dziurkę mało wiesz o zyciu :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 wujek a ogarnąłeś ten włącznik? narazie to sie powstrzymalem od wyjepania radia za burte :gwizdanie:cos Ci widomo o jakims module podtrzymania zasilania? Kondzia podlaczyc do radia? [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 13:27_________________________________________________ epicko wyglada ta ramka Co Ty tam do mnie rozmawiasz sie po młodzieżowemu
Michał Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 cos Ci widomo o jakims module podtrzymania zasilania? Kondzia podlaczyc do radia? a że niby po co? nie ma pamięci?
mrogal Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 cos Ci widomo o jakims module podtrzymania zasilania? Kondzia podlaczyc do radia? a że niby po co? nie ma pamięci? ma, ale przekrece kluczuk juz sie uruchamia, po chwili odpalam silnik i jeb radio przygasa i znowu sie uruchamia, boje sie ze jak podlacze tak jak rozmawialismy to dalej mi bedzie podczas rozruchu wylaczac radio
Michał Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 cos Ci widomo o jakims module podtrzymania zasilania? Kondzia podlaczyc do radia? a że niby po co? nie ma pamięci? ma, ale przekrece kluczuk juz sie uruchamia, po chwili odpalam silnik i jeb radio przygasa i znowu sie uruchamia, boje sie ze jak podlacze tak jak rozmawialismy to dalej mi bedzie podczas rozruchu wylaczac radio poszukaj na listwie pod kierownicą zacisku na którym +12v pojawia sie po przekręceniu kluczyka i nie znika w momencie rozruchu (nie jestem pewien, ale chyba jest taki - chłopaki tak łączyli wskaźniki doładowania)[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 18:39_________________________________________________Tyyy ale tak teraz myślę, przecież mówiłem Ci o takim połączeniu, że odpalasz radio z guzika, więc co to ma do rzeczy że przy rozruchu spada napięcie? Rozruch->włączasz graja z guzika->balujesz-> gasisz silnik->radio wyłącza się automatycznie
wojciu0308 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 tą ramke zrób bo jest.... bongo tak to nawet mi sie podoba
mrogal Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 tą ramke zrób bo jest.... bongo tak to nawet mi sie podoba s4 tdi no!
pastaldo Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Tak samo jak u armiego RS4 w TDI
pastaldo Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 gdzie rs4? ;( na zlocie VAGa koleś podszedł do Armiego i zapytał ile mocy ma ten jego RS4
mrogal Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 gdzie rs4? ;( yy co?
Krycha Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 gril z rs4 czemu wyjepałeś
Kowi87 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 gdzie rs4? ;( na zlocie VAGa koleś podszedł do Armiego i zapytał ile mocy ma ten jego RS4 koleś jak koleś ma prawo nie orientować, ale wtedy był to dziennikarz TVN turbo :polew: :polew: Mrogalik jakos ten srebrny grill mi sie tu juz nie widzi
mrogal Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 gril z rs4 czemu wyjepałeś ale to byl grill motany made by me rzezba daues sie nabrac?:> a tak powaznie brakuje mnie grilla poliftowego i mam komplet grilli na kazda pogode a rs lezy se bedzie chcec przeloze go spowrotem w minuta piec [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 11:33_________________________________________________ Mrogalik jakos ten srebrny grill mi sie tu juz nie widzi ze znaczek?
Kowi87 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 nie znaczek, znaczek ty zostaw w spokoju
Michał Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 a Ty myjesz czasem tego parcha?
mrogal Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 a Ty myjesz czasem tego parcha? po co jest tak zajebny ze jestem z tego dumny, ja chlopie teraz co pare dni traska
Rekomendowane odpowiedzi