rafalekx Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 o matko! Zofija przemowila dzienx :> na najbliższe rezanie się wybiera, będzie pomagać
mrogal Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 o matko! Zofija przemowila dzienx :> na najbliższe rezanie się wybiera, będzie pomagać taa, ale wie ze to nie bedzie rezanie siuskow ?? :polew:
zocha87 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 jakie rezanie i u kogo w aucie na cycki to moze przyjdę :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 jakie rezanie i u kogo w aucie na cycki to moze przyjdę :gwizdanie: zapraszamy taa, ale wie ze to nie bedzie rezanie siuskow ?? :polew: siuśków może nie, ale przecież żeby psiutało to trza "tym" poruszać
zocha87 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 ja Ci poruszam ale chyba tu robi się OT więc uciekam
rafalekx Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 ja Ci poruszam ale chyba tu robi się OT więc uciekam Solar złaź z tej zochy już mrogal pokaż skończone lampki tył, albo zrób foty auta z daleka
zocha87 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 ja Ci poruszam ale chyba tu robi się OT więc uciekam Solar złaź z tej zochy już :bicz3: co Ty jakies bzdury piszesz
mrogal Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 ja Ci poruszam ale chyba tu robi się OT więc uciekam zarezerwuj sobie sobote albo niedziele
rafalekx Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 :bicz3: co Ty jakies bzdury piszesz ja? zarezerwuj sobie sobote albo niedziele No jutro konkretniej będzie wiadomo to Ci damy znać kiedy masz być gotowa na rezanie mrogal ja Ci chyba psiknę ramkę z grilla wtedy bo nie mogę na to patrzeć
mrogal Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 mrogal ja Ci chyba psiknę ramkę z grilla wtedy bo nie mogę na to patrzeć a proncie Cie bardzo chetnie
SoMeS Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Mrogal z moją ramką dzieje się powoli to samo :gwizdanie: muszę ją przemalować na szybko jeszcze raz zanim zmienię grilla
_Solar_ Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Mrogal z moją ramką dzieje się powoli to samo :gwizdanie: bo chyba szpraje kupowaliście w tym samym sklepie
zocha87 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 no chłopaki się szykują na libacje in garage czy to może już po??
mrogal Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 no chłopaki się szykują na libacje in garage czy to może już po?? juz po siedzielismy od 13 do 22 sa zdjecia nawet
rafalekx Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 no chłopaki się szykują na libacje in garage czy to może już po?? Miałaś przyjść pomóc Pomodzone Zdjęcia są Dzięki mrogalik Żeby nie było OT, czarne lampki przednie koxik (na żywo jeszcze większy)
zocha87 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 no chłopaki się szykują na libacje in garage czy to może już po?? juz po siedzielismy od 13 do 22 sa zdjecia nawet taaaa no miałam.... a krzyknal ktos ze to wczoraj? pewnie inne panny były
rafalekx Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 taaaa no miałam.... a krzyknal ktos ze to wczoraj? pewnie inne panny były były dużo było... pod garażem stała duża kolejka, wchodziły pojedynczo, każda miała swoje 5 minut Ty byś w tej kolejce nie stała, bo Ty z rezaczami byś walczyła i kręciła, lutowała, smarowała, dotykała, pieściła... oczywiście Audiczkę
Kowi87 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 taaaa no miałam.... a krzyknal ktos ze to wczoraj? pewnie inne panny były były dużo było... pod garażem stała duża kolejka, wchodziły pojedynczo, każda miała swoje 5 minut Ty byś w tej kolejce nie stała, bo Ty z rezaczami byś walczyła i kręciła, lutowała, smarowała, dotykała, pieściła... oczywiście Audiczkę :polew: :polew: jeeebany
zocha87 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 taaaa no miałam.... a krzyknal ktos ze to wczoraj? pewnie inne panny były były dużo było... pod garażem stała duża kolejka, wchodziły pojedynczo, każda miała swoje 5 minut Ty byś w tej kolejce nie stała, bo Ty z rezaczami byś walczyła i kręciła, lutowała, smarowała, dotykała, pieściła... oczywiście Audiczkę no widzisz a ja myslalam ze po placki stoja....
paput Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ile takie lampki Cię wyszły? Słyszałem o Depo że szybko matowieją
Rekomendowane odpowiedzi