michu93 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czemu akurat czerwono? bo czarny jest oklepany? i dobrze - ja maluję na żółto - w kolor zacisków
slepy Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czemu akurat czerwono? bo czarny jest oklepany? i dobrze - ja maluję na żółto - w kolor zacisków na czerwono, zeby do dekielków pasowało, wrzuć foto, zobaczymy jak to się prezentuje czemu akurat czerwono? bo czarny jest oklepany? i dobrze - ja maluję na żółto - w kolor zacisków Cerb, mam nadzieje że żartujesz :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 żartuję, żartuję, choc nie raz już mi przez myśl przeszło, żeby to na żółto przemalowac a tak ogólnie to na czarno będzie pryskane, robiłem VT i wygląda zayebiście na sreberku tylny znaczek OOOO też będzie czarne - tylko nie mam kompu urwac tego znaczka
slepy Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 żartuję, żartuję, choc nie raz już mi przez myśl przeszło, żeby to na żółto przemalowac a tak ogólnie to na czarno będzie pryskane, robiłem VT i wygląda zayebiście na sreberku tylny znaczek OOOO też będzie czarne - tylko nie mam kompu urwac tego znaczka u mnie chyba zniknie z klapy, także możemy pogadać
mrogal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 czemu akurat czerwono? bo czarny jest oklepany? i dobrze - ja maluję na żółto - w kolor zacisków do dekielkow z felg panocku i kilku detali
rafalekx Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 i kilku detali czerwone relingi, czerwone lusterka, czerwona stal na zimę, czerwone chlapacze, itd. takie detale ma na myśli mrogal A tak na serio to ta ramka będzie różowa a nie czerwona buahahaha a no zyje i sie ma oh dziekuje a foto to ja chcem obejrzec :> Sama byś pokazała jakieś foto a nie tu tylko "chcem" i "chcem"
mrogal Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 którą to ramkę malowałeś na czerwono? grylla panocku poka ja tu na szerokie grono macie sępy
soolek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Ja bym powiesił jeszcze czerwone stringi na lusterku wewnątrz ...
mrogal Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 mam nadzieje ze to tylko VT Mi sie nie widzi to jakos.. inaczej bym to widział.. tylko nie wiem jeszcze jak zaloze felunek pomaluje dokladki porobie czyste fotki w ladnym sloncu to zacznie sie podobac
d3b4 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Zamiast ramki bym pomalowal znaczek audi na czerwono czarna ramka czerwony znaczek dobre by bylo :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 przykro mi mrogal ale do srebrnego koloru ta ramka ma się nijak , może z dodatkami będzie lepiej
rafalekx Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 przykro mi mrogal ale do srebrnego koloru ta ramka ma się nijak , może z dodatkami będzie lepiej Zabierz mu battaliona Niech zrywa naklejki, bo wstyd tylko przynosi
Iverson Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 ja nie jestem od narzucania swoich "widzi mi się" , eeee no może później będzie lepiej to wyglądać
rafalekx Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 ja nie jestem od narzucania swoich "widzi mi się" , eeee no może później będzie lepiej to wyglądać Spoko Ive ja żartowałem Tez mi się wydaje że jak dorzuci resztę rzeczy które planuje to może to jakoś będzie pasowało
michu93 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 jako tako ale zobaczymy jak z dodatkami a do Twoich lamp pasowałby czarny gril
mrogal Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 przykro mi mrogal ale do srebrnego koloru ta ramka ma się nijak , może z dodatkami będzie lepiej no zoabczymy, narazie ona z niczym nie koresponduje :gwizdanie: tym bardziej na brudnym aucie, sie zobaczymy jak skoncze optyke co to wyjdzie najwyzej pojdzie znowu na czarno, a znaczek tym razem w czerwien [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 17:36_________________________________________________ te lampy przednie sa zaje.. :th: dzieki sam robilem [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 17:37_________________________________________________ przykro mi mrogal ale do srebrnego koloru ta ramka ma się nijak , może z dodatkami będzie lepiej Zabierz mu battaliona Niech zrywa naklejki, bo wstyd tylko przynosi milcz gówniarzu!!!
Kowi87 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Mrogal hmm narazie i mi sie nie widzi, nie masz czerwieni w tym aucie za dużo :gwizdanie: moze jakas bluza czerwona Zobaczymy jak to wyjdzie w pełni słońca z felgą
mrogal Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Mrogal hmm narazie i mi sie nie widzi, nie masz czerwieni w tym aucie za dużo :gwizdanie: moze jakas bluza czerwona Zobaczymy jak to wyjdzie w pełni słońca z felgą we no VT walnic z czarna ramka i czerwonym znaczkiem
Kowi87 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Mrogal hmm narazie i mi sie nie widzi, nie masz czerwieni w tym aucie za dużo :gwizdanie: moze jakas bluza czerwona Zobaczymy jak to wyjdzie w pełni słońca z felgą we no VT walnic z czarna ramka i czerwonym znaczkiem
Rekomendowane odpowiedzi