_Solar_ Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 gumki im w majtkach same pękają :gwizdanie: z pomoca rogala to na pewno załuje ze ja ni mam srebrnego auta albo białego tez bym yebnął ciorny dach :> a tak przy moim granatowym nie będzie takiego efektu mozna by na biało strzelic ale mam szyber i szyba jest przyciemniona wiec lipa ale na moje polerowane lacze laski tez będa leciały
slepy Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 gumki im w majtkach same pękają :gwizdanie: z pomoca rogala to na pewno załuje ze ja ni mam srebrnego auta albo białego tez bym yebnął ciorny dach :> a tak przy moim granatowym nie będzie takiego efektu mozna by na biało strzelic ale mam szyber i szyba jest przyciemniona wiec lipa ale na moje polerowane lacze laski tez będa leciały solar to szyber też oklej
aju Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 ale na moje polerowane lacze laski tez będa leciały jęsli są większe niż 18cali to oczywiście :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 załuje ze ja ni mam srebrnego auta :polew: Ty no we no we no... nie musisz mi tak słodzić To może i ja powinienem o ciornym dachu pomyśleć?
michu93 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 a ja chętnie dla odmiany chciałbym ciemne auto..
_Solar_ Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 ale na moje polerowane lacze laski tez będa leciały jęsli są większe niż 18cali to oczywiście :gwizdanie: na 16 z gleba myslę ze tez poleca
slepy Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 ale na moje polerowane lacze laski tez będa leciały jęsli są większe niż 18cali to oczywiście :gwizdanie: na 16 z gleba myslę ze tez poleca Te z pod Biedrony napewno
_Solar_ Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 załuje ze ja ni mam srebrnego auta :polew: Ty no we no we no... nie musisz mi tak słodzić To może i ja powinienem o ciornym dachu pomyśleć? a ja Ci powiem ze ja p*dole go kleic w moim garage
michu93 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 ale na moje polerowane lacze laski tez będa leciały jęsli są większe niż 18cali to oczywiście :gwizdanie: na 16 z gleba myslę ze tez poleca oj lecą lecą wiem co mówię.
_Solar_ Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Pewnie ze polecą pod Biedrą albo Teściem ich najwięcej się kreci a jak z rogalem w miasto wyruszym to chyba wszystkie zgarniem
mrogal Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 aaa o to chodzi no to ładuj bo pamiętaj że jak już wygląda to jeszcze musi i jeździć dzis klient od ktorego biore papier do firmy zapytaj sie ile to ma koni :decayed ja mu mowie 110 a on a wyglada na 200 :polew: :polew:jaki papier :gwizdanie: :polew: do drukarek dzwonie :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 07:51_________________________________________________ aaa o to chodzi no to ładuj bo pamiętaj że jak już wygląda to jeszcze musi i jeździć dzis klient od ktorego biore papier do firmy zapytaj sie ile to ma koni :decayed ja mu mowie 110 a on a wyglada na 200 :polew: :polew:jaki papier :gwizdanie: :polew: do drukarek dzwonie :gwizdanie: foteliki kupione :gwizdanie: moje kubly beda na sprzedaz
mrogal Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 Skórke kupiłeś czy jakie Recaro recaro za polowe tego co bylo ostatnio :naughty: :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Skórke kupiłeś czy jakie Recaro recaro za polowe tego co bylo ostatnio :naughty: :gwizdanie: panie gdzie takie okazje
slepy Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 aaa o to chodzi no to ładuj bo pamiętaj że jak już wygląda to jeszcze musi i jeździć dzis klient od ktorego biore papier do firmy zapytaj sie ile to ma koni :decayed ja mu mowie 110 a on a wyglada na 200 :polew: :polew:jaki papier :gwizdanie: :polew: do drukarek dzwonie :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 07:51_________________________________________________ aaa o to chodzi no to ładuj bo pamiętaj że jak już wygląda to jeszcze musi i jeździć dzis klient od ktorego biore papier do firmy zapytaj sie ile to ma koni :decayed ja mu mowie 110 a on a wyglada na 200 :polew: :polew:jaki papier :gwizdanie: :polew: do drukarek dzwonie :gwizdanie: foteliki kupione :gwizdanie: moje kubly beda na sprzedaz za ile Twoje foteliki :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Przyszły wraz z opadającą wodą jebłem :polew: :oklaski:wujek pochwal się
Kowi87 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 czarna felga + czarny dach KOX teraz zbiera na biała folie by reszte auta obkleić
mrogal Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 czarna felga + czarny dach KOX teraz zbiera na biała folie by reszte auta obkleić ni chója! wydalem na fotele [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 21:32_________________________________________________ Przyszły wraz z opadającą wodą jebłem :polew: :oklaski:wujek pochwal się jak je dopiore z mułu to wruce pikczuresy
Rekomendowane odpowiedzi