mrogal Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 jak tam panie zrezał cos ostatnimi dniami czy ni h*ja kurz przetarlem dwoma palcami z szybki zegarow na wysokosci FISa
rafalekx Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 kurz przetarlem dwoma palcami z szybki zegarow na wysokosci FISa lepsze to niż nic Przynajmniej widać efekty "rezania" :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Mrogaliński czyzbyś dokupił pare kuniuf pod maske
rafalekx Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Mrogaliński czyzbyś dokupił pare kuniuf pod maske Nawiązujesz do opisu na gg? Też go o to zapytałem, ale niestety on raczej pojechał na przeciwną stronę ulicy adresu który masz na myśli Bo tam jest siedziba firmy w której pracuje
Kowi87 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Mrogaliński czyzbyś dokupił pare kuniuf pod maske Nawiązujesz do opisu na gg? Też go o to zapytałem, ale niestety on raczej pojechał na przeciwną stronę ulicy adresu który masz na myśli Bo tam jest siedziba firmy w której pracuje eee to cienias
mrogal Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 Mrogaliński czyzbyś dokupił pare kuniuf pod maske Nawiązujesz do opisu na gg? Też go o to zapytałem, ale niestety on raczej pojechał na przeciwną stronę ulicy adresu który masz na myśli Bo tam jest siedziba firmy w której pracuje eee to cienias ciach bajera! :gwizdanie: nom bylem Vis a Vis rogala u Macierzy ale za to gewinde sie regeneruje i niedlugo wskoczy na auto [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 21:20_________________________________________________ Mrogaliński czyzbyś dokupił pare kuniuf pod maske Nawiązujesz do opisu na gg? Też go o to zapytałem, ale niestety on raczej pojechał na przeciwną stronę ulicy adresu który masz na myśli Bo tam jest siedziba firmy w której pracuje eee to cienias ciach bajera! :gwizdanie: nom bylem Vis a Vis rogala u Macierzy ale za to gewinde sie regeneruje i niedlugo wskoczy na auto PS nie ma co w gownie rzezbic, jak cos modzic to podejsc do tego z rozsadkiem co sie bede seria u rogala osmieszal , jak podjade to z turbo awx dolotem awx i fmicem i niech wtedy urzezbi[br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 21:21_________________________________________________ Mrogaliński czyzbyś dokupił pare kuniuf pod maske Nawiązujesz do opisu na gg? Też go o to zapytałem, ale niestety on raczej pojechał na przeciwną stronę ulicy adresu który masz na myśli Bo tam jest siedziba firmy w której pracuje eee to cienias ciach bajera! :gwizdanie: nom bylem Vis a Vis rogala u Macierzy ale za to gewinde sie regeneruje i niedlugo wskoczy na auto [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 21:20_________________________________________________ Mrogaliński czyzbyś dokupił pare kuniuf pod maske Nawiązujesz do opisu na gg? Też go o to zapytałem, ale niestety on raczej pojechał na przeciwną stronę ulicy adresu który masz na myśli Bo tam jest siedziba firmy w której pracuje eee to cienias ciach bajera! :gwizdanie: nom bylem Vis a Vis rogala u Macierzy ale za to gewinde sie regeneruje i niedlugo wskoczy na auto PS nie ma co w gownie rzezbic, jak cos modzic to podejsc do tego z rozsadkiem co sie bede seria u rogala osmieszal , jak podjade to z turbo awx dolotem awx i fmicem i niech wtedy urzezbi na szybko brudasa cyknalem QUIZ kit czy gewinde? :gwizdanie:
soolek Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Daj jeszcze pare fotek, muszę się tym dokładkom i progom dokładniej przyjrzeć [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 14:24_________________________________________________mrogalu, a daj fotki jak pomalowałeś progi od wewnętrznej strony - od środka?
mrogal Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 seria panie padlina[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 14:51_________________________________________________ Daj jeszcze pare fotek, muszę się tym dokładkom i progom dokładniej przyjrzeć [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 14:24_________________________________________________mrogalu, a daj fotki jak pomalowałeś progi od wewnętrznej strony - od środka?
rafalekx Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Ty k@rwa... Z deka Ci te foteliszcze do reszty tapicery nie paszą Po ch#ju Zielone czy co do pipki nędzy
mrogal Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 Ty k@rwa... Z deka Ci te foteliszcze do reszty tapicery nie paszą Po ch#ju Zielone czy co do pipki nędzy no k**wa zielone nie widziales? nie wkuriwaj mnie bo zmienie na bananowe kubelki i sie na tym skonczy w drzwich beda elementy alcantary zielonej to bedzie gralo a jak nie to j**ane se taka deske jak ma dawids
rafalekx Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 no ku***a zielone nie widziales? nie wkuriwaj mnie bo zmienie na bananowe kubelki i sie na tym skonczy w drzwich beda elementy alcantary zielonej to bedzie gralo a jak nie to j**ane se taka deske jak ma dawids Ło k@rwa wieś tańczy i śpiewa będzie Ch#j nie dygaj do środka nikt nie zagląda Współczuję Twoim towarzyszom podróży... Ja myślałem że one są szare, nie widziałem dokładnie To żeś doj*b@ł
mrogal Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 no ku***a zielone nie widziales? nie wkuriwaj mnie bo zmienie na bananowe kubelki i sie na tym skonczy w drzwich beda elementy alcantary zielonej to bedzie gralo a jak nie to j**ane se taka deske jak ma dawids Ło k@rwa wieś tańczy i śpiewa będzie Ch#j nie dygaj do środka nikt nie zagląda Współczuję Twoim towarzyszom podróży... Ja myślałem że one są szare, nie widziałem dokładnie To żeś doj*b@ł ale Ty powalony bialy murzynie jestes jak coca cola jest git
rafalekx Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 ale Ty powalony bialy murzynie jestes jak coca cola jest git no jaki mały ziółty jeeebaaaany chińczyk, jak coś powie to aż se k@rwa monitor oplułem
wojciu0308 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 teraz to glebles ja zdrowo fotele sa :kox:
soolek Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Nieźle. Ale chyba przód bym podniósł na pół palucha, żeby stała równo. I nie będzie wyglądało jak popsuta (padnięte amorki)
mrogal Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 Nieźle. Ale chyba przód bym podniósł na pół palucha, żeby stała równo. I nie będzie wyglądało jak popsuta (padnięte amorki) tyl jeszcze do opuszczenia
Rekomendowane odpowiedzi