Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nimbus Grau Perl Effekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak tam panie :decayed: zrezał cos ostatnimi dniami czy ni h*ja :tongue4:

kurz przetarlem dwoma palcami z szybki zegarow na wysokosci FISa

Opublikowano

kurz przetarlem dwoma palcami z szybki zegarow na wysokosci FISa

:good: lepsze to niż nic :decayed: Przynajmniej widać efekty "rezania" :gwizdanie:

Opublikowano

Mrogaliński czyzbyś dokupił pare kuniuf pod maske :mysli:

:decayed:

Opublikowano

Nawiązujesz do opisu na gg? :naughty: Też go o to zapytałem, ale niestety on raczej pojechał na przeciwną stronę ulicy adresu który masz na myśli :D Bo tam jest siedziba firmy w której pracuje :P

Opublikowano

Nawiązujesz do opisu na gg? :naughty: Też go o to zapytałem, ale niestety on raczej pojechał na przeciwną stronę ulicy adresu który masz na myśli :D Bo tam jest siedziba firmy w której pracuje :P

eee to cienias :thumbdown:

Opublikowano

ciach bajera! :gwizdanie:

nom bylem Vis a Vis rogala :tongue4: u Macierzy :polew:

ale za to gewinde sie regeneruje i niedlugo wskoczy na auto :good::naughty:[br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 21:20_________________________________________________

ale za to gewinde sie regeneruje i niedlugo wskoczy na auto :good::naughty:

PS nie ma co w gownie rzezbic, jak cos modzic to podejsc do tego z rozsadkiem co sie bede seria u rogala osmieszal ;), jak podjade to z turbo awx dolotem awx i fmicem :good: i niech wtedy urzezbi[br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 21:21_________________________________________________

ale za to gewinde sie regeneruje i niedlugo wskoczy na auto :good::naughty:[br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 21:20_________________________________________________

ale za to gewinde sie regeneruje i niedlugo wskoczy na auto :good::naughty:

PS nie ma co w gownie rzezbic, jak cos modzic to podejsc do tego z rozsadkiem co sie bede seria u rogala osmieszal ;), jak podjade to z turbo awx dolotem awx i fmicem :good: i niech wtedy urzezbi

na szybko brudasa cyknalem

QUIZ kit czy gewinde? :gwizdanie: :kox::naughty:

a4z1407kanapa006.jpg

Opublikowano

Daj jeszcze pare fotek, muszę się tym dokładkom i progom dokładniej przyjrzeć :mysli:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 14:24_________________________________________________mrogalu, a daj fotki jak pomalowałeś progi od wewnętrznej strony - od środka?

Opublikowano

seria panie :decayed:

padlina[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 14:51_________________________________________________

Daj jeszcze pare fotek, muszę się tym dokładkom i progom dokładniej przyjrzeć :mysli:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 14:24_________________________________________________mrogalu, a daj fotki jak pomalowałeś progi od wewnętrznej strony - od środka?

a4z1407kanapa010.jpg

a4z1407kanapa011.jpg

a4z1407kanapa003.jpg

Opublikowano
:notworthy:
Opublikowano

Ty k@rwa... :blink: Z deka Ci te foteliszcze do reszty tapicery nie paszą :kwasny::wallbash: Po ch#ju :wallbash: Zielone czy co do pipki nędzy :kwasny:

Opublikowano

Ty k@rwa... :blink: Z deka Ci te foteliszcze do reszty tapicery nie paszą :kwasny::wallbash: Po ch#ju :wallbash: Zielone czy co do pipki nędzy :kwasny:

no k**wa zielone nie widziales? nie wkuriwaj mnie bo zmienie na bananowe kubelki :tongue4: i sie na tym skonczy :good:

w drzwich beda elementy alcantary zielonej to bedzie gralo a jak nie to j**ane se taka deske jak ma dawids :polew:

Opublikowano

no ku***a zielone nie widziales? nie wkuriwaj mnie bo zmienie na bananowe kubelki :tongue4: i sie na tym skonczy :good:

w drzwich beda elementy alcantary zielonej to bedzie gralo a jak nie to j**ane se taka deske jak ma dawids :polew:

:polew: Ło k@rwa wieś tańczy i śpiewa będzie :polew: Ch#j nie dygaj do środka nikt nie zagląda :polew: Współczuję Twoim towarzyszom podróży... Ja myślałem że one są szare, nie widziałem dokładnie :) To żeś doj*b@ł :naughty:

Opublikowano

no ku***a zielone nie widziales? nie wkuriwaj mnie bo zmienie na bananowe kubelki :tongue4: i sie na tym skonczy :good:

:polew: Ło k@rwa wieś tańczy i śpiewa będzie :polew: Ch#j nie dygaj do środka nikt nie zagląda :polew: Współczuję Twoim towarzyszom podróży... Ja myślałem że one są szare, nie widziałem dokładnie :) To żeś doj*b@ł :naughty:

ale Ty powalony bialy murzynie jestes jak coca cola :tongue4: jest git :good:

Opublikowano

ale Ty powalony bialy murzynie jestes jak coca cola :tongue4: jest git :good:

:polew: no jaki mały ziółty jeeebaaaany chińczyk, jak coś powie to aż se k@rwa monitor oplułem :naughty:

Opublikowano

btgl1.jpg

gleba na paluszek

glebka004.jpg

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

teraz to glebles ja zdrowo :decayed::kox: fotele sa :kox: :kox:

Opublikowano

Nieźle.

Ale chyba przód bym podniósł na pół palucha, żeby stała równo.

I nie będzie wyglądało jak popsuta (padnięte amorki) :polew:

Opublikowano

Nieźle.

Ale chyba przód bym podniósł na pół palucha, żeby stała równo.

I nie będzie wyglądało jak popsuta (padnięte amorki) :polew:

tyl jeszcze do opuszczenia :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...