mrogal Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 _Solar_ napisał(a): jak tam panie zrezał cos ostatnimi dniami czy ni h*ja kurz przetarlem dwoma palcami z szybki zegarow na wysokosci FISa
rafalekx Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 mrogal napisał(a): kurz przetarlem dwoma palcami z szybki zegarow na wysokosci FISa lepsze to niż nic Przynajmniej widać efekty "rezania" :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Mrogaliński czyzbyś dokupił pare kuniuf pod maske
rafalekx Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Kowi87 napisał(a): Mrogaliński czyzbyś dokupił pare kuniuf pod maske Nawiązujesz do opisu na gg? Też go o to zapytałem, ale niestety on raczej pojechał na przeciwną stronę ulicy adresu który masz na myśli Bo tam jest siedziba firmy w której pracuje
Kowi87 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 rafalekx napisał(a): Kowi87 napisał(a): Mrogaliński czyzbyś dokupił pare kuniuf pod maske Nawiązujesz do opisu na gg? Też go o to zapytałem, ale niestety on raczej pojechał na przeciwną stronę ulicy adresu który masz na myśli Bo tam jest siedziba firmy w której pracuje eee to cienias
mrogal Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 Kowi87 napisał(a): rafalekx napisał(a): Kowi87 napisał(a): Mrogaliński czyzbyś dokupił pare kuniuf pod maske Nawiązujesz do opisu na gg? Też go o to zapytałem, ale niestety on raczej pojechał na przeciwną stronę ulicy adresu który masz na myśli Bo tam jest siedziba firmy w której pracuje eee to cienias ciach bajera! :gwizdanie: nom bylem Vis a Vis rogala u Macierzy ale za to gewinde sie regeneruje i niedlugo wskoczy na auto [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 21:20_________________________________________________ mrogal napisał(a): Kowi87 napisał(a): rafalekx napisał(a): Kowi87 napisał(a): Mrogaliński czyzbyś dokupił pare kuniuf pod maske Nawiązujesz do opisu na gg? Też go o to zapytałem, ale niestety on raczej pojechał na przeciwną stronę ulicy adresu który masz na myśli Bo tam jest siedziba firmy w której pracuje eee to cienias ciach bajera! :gwizdanie: nom bylem Vis a Vis rogala u Macierzy ale za to gewinde sie regeneruje i niedlugo wskoczy na auto PS nie ma co w gownie rzezbic, jak cos modzic to podejsc do tego z rozsadkiem co sie bede seria u rogala osmieszal , jak podjade to z turbo awx dolotem awx i fmicem i niech wtedy urzezbi[br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 21:21_________________________________________________ mrogal napisał(a): Kowi87 napisał(a): rafalekx napisał(a): Kowi87 napisał(a): Mrogaliński czyzbyś dokupił pare kuniuf pod maske Nawiązujesz do opisu na gg? Też go o to zapytałem, ale niestety on raczej pojechał na przeciwną stronę ulicy adresu który masz na myśli Bo tam jest siedziba firmy w której pracuje eee to cienias ciach bajera! :gwizdanie: nom bylem Vis a Vis rogala u Macierzy ale za to gewinde sie regeneruje i niedlugo wskoczy na auto [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 21:20_________________________________________________ mrogal napisał(a): Kowi87 napisał(a): rafalekx napisał(a): Kowi87 napisał(a): Mrogaliński czyzbyś dokupił pare kuniuf pod maske Nawiązujesz do opisu na gg? Też go o to zapytałem, ale niestety on raczej pojechał na przeciwną stronę ulicy adresu który masz na myśli Bo tam jest siedziba firmy w której pracuje eee to cienias ciach bajera! :gwizdanie: nom bylem Vis a Vis rogala u Macierzy ale za to gewinde sie regeneruje i niedlugo wskoczy na auto PS nie ma co w gownie rzezbic, jak cos modzic to podejsc do tego z rozsadkiem co sie bede seria u rogala osmieszal , jak podjade to z turbo awx dolotem awx i fmicem i niech wtedy urzezbi na szybko brudasa cyknalem QUIZ kit czy gewinde? :gwizdanie:
soolek Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Daj jeszcze pare fotek, muszę się tym dokładkom i progom dokładniej przyjrzeć [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 14:24_________________________________________________mrogalu, a daj fotki jak pomalowałeś progi od wewnętrznej strony - od środka?
mrogal Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 _Solar_ napisał(a): seria panie padlina[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 14:51_________________________________________________ edmondo napisał(a): Daj jeszcze pare fotek, muszę się tym dokładkom i progom dokładniej przyjrzeć [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 14:24_________________________________________________mrogalu, a daj fotki jak pomalowałeś progi od wewnętrznej strony - od środka?
rafalekx Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Ty k@rwa... Z deka Ci te foteliszcze do reszty tapicery nie paszą Po ch#ju Zielone czy co do pipki nędzy
mrogal Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 rafalekx napisał(a): Ty k@rwa... Z deka Ci te foteliszcze do reszty tapicery nie paszą Po ch#ju Zielone czy co do pipki nędzy no k**wa zielone nie widziales? nie wkuriwaj mnie bo zmienie na bananowe kubelki i sie na tym skonczy w drzwich beda elementy alcantary zielonej to bedzie gralo a jak nie to j**ane se taka deske jak ma dawids
rafalekx Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 mrogal napisał(a): no ku***a zielone nie widziales? nie wkuriwaj mnie bo zmienie na bananowe kubelki i sie na tym skonczy w drzwich beda elementy alcantary zielonej to bedzie gralo a jak nie to j**ane se taka deske jak ma dawids Ło k@rwa wieś tańczy i śpiewa będzie Ch#j nie dygaj do środka nikt nie zagląda Współczuję Twoim towarzyszom podróży... Ja myślałem że one są szare, nie widziałem dokładnie To żeś doj*b@ł
mrogal Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 rafalekx napisał(a): mrogal napisał(a): no ku***a zielone nie widziales? nie wkuriwaj mnie bo zmienie na bananowe kubelki i sie na tym skonczy w drzwich beda elementy alcantary zielonej to bedzie gralo a jak nie to j**ane se taka deske jak ma dawids Ło k@rwa wieś tańczy i śpiewa będzie Ch#j nie dygaj do środka nikt nie zagląda Współczuję Twoim towarzyszom podróży... Ja myślałem że one są szare, nie widziałem dokładnie To żeś doj*b@ł ale Ty powalony bialy murzynie jestes jak coca cola jest git
rafalekx Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 mrogal napisał(a): ale Ty powalony bialy murzynie jestes jak coca cola jest git no jaki mały ziółty jeeebaaaany chińczyk, jak coś powie to aż se k@rwa monitor oplułem
wojciu0308 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 teraz to glebles ja zdrowo fotele sa :kox:
soolek Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Nieźle. Ale chyba przód bym podniósł na pół palucha, żeby stała równo. I nie będzie wyglądało jak popsuta (padnięte amorki)
mrogal Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 edmondo napisał(a): Nieźle. Ale chyba przód bym podniósł na pół palucha, żeby stała równo. I nie będzie wyglądało jak popsuta (padnięte amorki) tyl jeszcze do opuszczenia
Rekomendowane odpowiedzi