mrogal Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Nie pitol żarnik zaoszczędzisz, i przycisk do wnetrza nowy wpadnie :polew: i tak wpadnie USA/EU czyli przełącznik wyłaczający obrysówki? przłączajacy miedzy obrysowki a postojówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Nie pitol żarnik zaoszczędzisz, i przycisk do wnetrza nowy wpadnie :polew: i tak wpadnie USA/EU czyli przełącznik wyłaczający obrysówki? przłączajacy miedzy obrysowki a postojówki nie bardzo czaje to jak obrys świeci to postojówki nie świecą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Nie pitol żarnik zaoszczędzisz, i przycisk do wnetrza nowy wpadnie :polew: i tak wpadnie USA/EU czyli przełącznik wyłaczający obrysówki? przłączajacy miedzy obrysowki a postojówki nie bardzo czaje to jak obrys świeci to postojówki nie świecą? no usa lampy nie maja postojowek jako takich, maja tylko obrysy ja postojowki dorezalem, i bedzie swiecil albo pomaranczowy obrys albo normalna postojowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Nie pitol żarnik zaoszczędzisz, i przycisk do wnetrza nowy wpadnie :polew: i tak wpadnie USA/EU czyli przełącznik wyłaczający obrysówki? przłączajacy miedzy obrysowki a postojówki nie bardzo czaje to jak obrys świeci to postojówki nie świecą? no usa lampy nie maja postojowek jako takich, maja tylko obrysy ja postojowki dorezalem, i bedzie swiecil albo pomaranczowy obrys albo normalna postojowka aaaa nie znam się na łamerykańskich wynalazkach to mały przekaźnik i sie będzie przełączało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 to mały przekaźnik i sie będzie przełączało :gwizdanie: przelacznik kolyskowy wystarczy jakos nie milo bez wykladziny ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 :decayed: Walka o każdy kilogram to się ceni A mówiłem nie pij tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 ..... ile ci to czasu zajęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Mrogalik rób fotki co gdzie i jak odkręcić jak bedziesz ją zakładał od nowa(chodzi mi o listwy progowe wewnętrzne bo konsole to wiem jak zdemontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Mrogalik rób fotki co gdzie i jak odkręcić jak bedziesz ją zakładał od nowa(chodzi mi o listwy progowe wewnętrzne bo konsole to wiem jak zdemontować juz na aucie ale sluze pomoca [br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 11:50_________________________________________________ ..... ile ci to czasu zajęło? z rozebraniem foteli wypraniem z nich tapicerki wypraniem wykladziny zalozeniem mat do grzania d*py pociagneiciem wiazki pod maty i cos tam poprawieniem kabli pod CA i poskladaniem 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Zaczynając posta chciałem zaproponować modernizacje mojego podczas spotu, ale jak doczytałem ze 3dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 dlatego drugi kupiłeś do jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Zaczynając posta chciałem zaproponować modernizacje mojego podczas spotu, ale jak doczytałem ze 3dni na hardkorze, czyli wyjac fotele, wyjac Twoja wykladzine wlozyc nowa wlozyc fotele poskrecac w 2 osobyh to od 7 do 21 powinno sie obrocic ale nie na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 to nie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 to nie :polew: nie kompromisuj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 no trochu to zajmuje, a ja tylko wyciągałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Zboczeńce ładne padło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Zboczeńce ładne padło grzana d*pa w aucie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Zboczeńce ładne padło grzana pupa w aucie, Oglądając foto, jakbym moją widział podczas walki , a co do Grzancyh dóp, w normalnych warunkach powiedziałbym oChojałeś, grzane tyłki w lipcu, ale patrząc na naszą pogodę stwierdzam że pożyteczny mod a i żeby nie było, ja montowałem grzańce w marcu, jak pierwsze mrozy puściły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Oglądając foto, jakbym moją widział podczas walki , a co do Grzancyh dóp, w normalnych warunkach powiedziałbym oChojałeś, grzane tyłki w lipcu, ale patrząc na naszą pogodę stwierdzam że pożyteczny mod a i żeby nie było, ja montowałem grzańce w marcu, jak pierwsze mrozy puściły no grzane tylko w lipcu MONTUJE zeby w grudniu nie szczekac zebami Juz wsio poskladane jeszcze tylko ladnie kabelki parciatka owinac i mozna sie grzac Nie przypuszczalem ze ten mod tak mnie bedzie cieszyl :> :> Next czarna podsufitka, next podlaczenie modulu komfortu od cube electronic, next "samopoziom" od gwert i w zasadzie wsio z modzenia koniec projektu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 w zasadzie wsio z modzenia koniec projektu :gwizdanie: jeszcze 2 sztuka do roboty, więc wsio od początku A no i jeszcze "smerfy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi