medik Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Podłubałem, przyrezałem, popieściłem
mrogal Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 Podłubałem, przyrezałem, popieściłem bałdzo bałdzo?
Tomasz Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Podłubałem, przyrezałem, popieściłem bałdzo bałdzo? baldziej od kobiety
slepy Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Podłubałem, przyrezałem, popieściłem bałdzo bałdzo? mrogal tył też z RSa bedzie
mrogal Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 Podłubałem, przyrezałem, popieściłem bałdzo bałdzo? mrogal tył też z RSa bedzie jo nie ma mnientko zesram sie a przyrezam
medik Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Tak średnio. Ale inaczej nie upchasz.
slepy Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Podłubałem, przyrezałem, popieściłem bałdzo bałdzo? mrogal tył też z RSa bedzie jo nie ma mnientko zesram sie a przyrezam a progi? masz od rsa czy jakiś custom bedzie?
medik Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Podłubałem, przyrezałem, popieściłem bałdzo bałdzo? mrogal tył też z RSa bedzie jo nie ma mnientko zesram sie a przyrezam Zesram to ja się niedługo Ty widzę, już kończysz.
slepy Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Podłubałem, przyrezałem, popieściłem bałdzo bałdzo? mrogal tył też z RSa bedzie jo nie ma mnientko zesram sie a przyrezam Zesram to ja się niedługo Ty widzę, już kończysz. też kroisz tył od RS?, w sedanie to już grubsza rzeźba :gwizdanie:
medik Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Będą dwa RS na następnym zlocie diesel i 1.6
mrogal Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 Podłubałem, przyrezałem, popieściłem bałdzo bałdzo? mrogal tył też z RSa bedzie jo nie ma mnientko zesram sie a przyrezam Zesram to ja się niedługo Ty widzę, już kończysz. juz skonczylem... na chlapnieciu podciec odrobina maty szklanej, od teraz do nie wiem kiedy zapitalam po 10h w robocie odatkowo nie mam garazu, dziekuje do widzenia :gwizdanie: ;( [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 20:18_________________________________________________ Będą dwa RS na następnym zlocie diesel i 1.6 pokazemy im gdzie ich miejsce
medik Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Już nie płacz, nie płacz ja zapitalam po 24, a czasem 48 h. I zderzak zrobiony mam. Więc pupa w troki i do roboty. Kolor auta już wybrałeś ? pokazemy im gdzie ich miejsce
mrogal Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 Już nie płacz, nie płacz ja zapitalam po 24, a czasem 48 h. I zderzak zrobiony mam. Więc pupa w troki i do roboty. Kolor auta już wybrałeś ? pokazemy im gdzie ich miejsce masz garaz? masz kurfa garaz? chyba wybrany
egon47 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Już nie płacz, nie płacz ja zapitalam po 24, a czasem 48 h. I zderzak zrobiony mam. Więc pupa w troki i do roboty. Kolor auta już wybrałeś ? pokazemy im gdzie ich miejsce masz garaz? masz kurfa garaz? chyba wybrany Szkoda ze niejestem z Lubelszczyzny byly by 3RSy
Kowi87 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Już nie płacz, nie płacz ja zapitalam po 24, a czasem 48 h. I zderzak zrobiony mam. Więc pupa w troki i do roboty. Kolor auta już wybrałeś ? pokazemy im gdzie ich miejsce masz garaz? masz kurfa garaz? chyba wybrany Szkoda ze niejestem z Lubelszczyzny byly by 3RSy zawsze mozna sie przeprowadzic u nas dużo terenów nie zamieszkanych
Reggi Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Szkoda ze niejestem z Lubelszczyzny Lubisz bezrobocie ?
HaVoK Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Szkoda ze niejestem z Lubelszczyzny Lubisz bezrobocie ? I dziury w jezdniach?
pastaldo Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Już nie płacz, nie płacz ja zapitalam po 24, a czasem 48 h. I zderzak zrobiony mam. Więc pupa w troki i do roboty. Kolor auta już wybrałeś ? pokazemy im gdzie ich miejsce masz garaz? masz kurfa garaz? chyba wybrany Szkoda ze niejestem z Lubelszczyzny byly by 3RSy zawsze mozna sie przeprowadzic u nas dużo terenów nie zamieszkanych No fakt Centralnie w Lublinie jest dość długa bystrzyca i sporo mostów :polew: Szkoda ze niejestem z Lubelszczyzny Lubisz bezrobocie ? Szkoda ze niejestem z Lubelszczyzny Lubisz bezrobocie ? I dziury w jezdniach? Życie
HaVoK Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Szkoda ze niejestem z Lubelszczyzny Lubisz bezrobocie ? I dziury w jezdniach? Życie To taki nasz dziki wschód
Rekomendowane odpowiedzi