mrogal Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 Skończyłeś tylny zderzak? ta zwerzony dzis szpachla i wzmocnie go mata zywica---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- Wujek zrobiłbyś sobie porządek w pierwszym poscie:whistling: wujek ja nei mam czasu w zyciu se porzadku zrobic a ty mi o watku cos marudzisz jade rezac ---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ---------- Wujek zrobiłbyś sobie porządek w pierwszym poscie:whistling: wujek ja nei mam czasu w zyciu se porzadku zrobic a ty mi o watku cos marudzisz jade rezac Ja teraz muszę trochę z nim pojeździć sprawdzić czy nie pęka.A później lakiernik tylko trochę dowalił cenę 350 zł.Ile krzyczą u ciebie? ja bede lakierowal calaka, tez pojezdze pare dni i do lakiernika fura, czym przyczepiasz do nadwozia na wkrecika?
sasza Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 mrogal co to był za środek do deski rozdzielczej o zapachu wiśni co chwaliłeś się na zlocie ? dobre to jest ?
slepy Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Skończyłeś tylny zderzak? ta zwerzony dzis szpachla i wzmocnie go mata zywica---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- Wujek zrobiłbyś sobie porządek w pierwszym poscie:whistling: wujek ja nei mam czasu w zyciu se porzadku zrobic a ty mi o watku cos marudzisz jade rezac ---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ---------- Wujek zrobiłbyś sobie porządek w pierwszym poscie:whistling: wujek ja nei mam czasu w zyciu se porzadku zrobic a ty mi o watku cos marudzisz jade rezac Ja teraz muszę trochę z nim pojeździć sprawdzić czy nie pęka.A później lakiernik tylko trochę dowalił cenę 350 zł.Ile krzyczą u ciebie? u mnie 250zł za element
mrogal Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 mrogal co to był za środek do deski rozdzielczej o zapachu wiśni co chwaliłeś się na zlocie ? dobre to jest ? http://allegro.pl/poorboys-world-natural-look-dressing-plastikow-i2323955641.html spoko jest nawet ---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ---------- Skończyłeś tylny zderzak? ta zwerzony dzis szpachla i wzmocnie go mata zywica---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- Wujek zrobiłbyś sobie porządek w pierwszym poscie:whistling: wujek ja nei mam czasu w zyciu se porzadku zrobic a ty mi o watku cos marudzisz jade rezac ---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ---------- Wujek zrobiłbyś sobie porządek w pierwszym poscie:whistling: wujek ja nei mam czasu w zyciu se porzadku zrobic a ty mi o watku cos marudzisz jade rezac Ja teraz muszę trochę z nim pojeździć sprawdzić czy nie pęka.A później lakiernik tylko trochę dowalił cenę 350 zł.Ile krzyczą u ciebie? u mnie 250zł za element a calaka?
slepy Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 mrogal co to był za środek do deski rozdzielczej o zapachu wiśni co chwaliłeś się na zlocie ? dobre to jest ? http://allegro.pl/poorboys-world-natural-look-dressing-plastikow-i2323955641.html spoko jest nawet ---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ---------- Skończyłeś tylny zderzak? ta zwerzony dzis szpachla i wzmocnie go mata zywica---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- Wujek zrobiłbyś sobie porządek w pierwszym poscie:whistling: wujek ja nei mam czasu w zyciu se porzadku zrobic a ty mi o watku cos marudzisz jade rezac ---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ---------- Wujek zrobiłbyś sobie porządek w pierwszym poscie:whistling: wujek ja nei mam czasu w zyciu se porzadku zrobic a ty mi o watku cos marudzisz jade rezac Ja teraz muszę trochę z nim pojeździć sprawdzić czy nie pęka.A później lakiernik tylko trochę dowalił cenę 350 zł.Ile krzyczą u ciebie? u mnie 250zł za element a calaka? nie wiem nie pytałem, w przyssłym tygodniu bede do typa dzwonił to sie zapytam:wink:
cymek28 Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Skończyłeś tylny zderzak? ta zwerzony dzis szpachla i wzmocnie go mata zywica---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- Wujek zrobiłbyś sobie porządek w pierwszym poscie:whistling: wujek ja nei mam czasu w zyciu se porzadku zrobic a ty mi o watku cos marudzisz jade rezac ---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ---------- Wujek zrobiłbyś sobie porządek w pierwszym poscie:whistling: wujek ja nei mam czasu w zyciu se porzadku zrobic a ty mi o watku cos marudzisz jade rezac Ja teraz muszę trochę z nim pojeździć sprawdzić czy nie pęka.A później lakiernik tylko trochę dowalił cenę 350 zł.Ile krzyczą u ciebie? ja bede lakierowal calaka, tez pojezdze pare dni i do lakiernika fura, czym przyczepiasz do nadwozia na wkrecika? Dokładnie wkrętem od tyłu.
jedrekx Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Skończyłeś tylny zderzak? ta zwerzony dzis szpachla i wzmocnie go mata zywica---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- Wujek zrobiłbyś sobie porządek w pierwszym poscie:whistling: wujek ja nei mam czasu w zyciu se porzadku zrobic a ty mi o watku cos marudzisz jade rezac ---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ---------- Wujek zrobiłbyś sobie porządek w pierwszym poscie:whistling: wujek ja nei mam czasu w zyciu se porzadku zrobic a ty mi o watku cos marudzisz jade rezac Ja teraz muszę trochę z nim pojeździć sprawdzić czy nie pęka.A później lakiernik tylko trochę dowalił cenę 350 zł.Ile krzyczą u ciebie? u mnie 250zł za element u mnie średnio 400zł..
cymek28 Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Skończyłeś tylny zderzak? ta zwerzony dzis szpachla i wzmocnie go mata zywica---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- Wujek zrobiłbyś sobie porządek w pierwszym poscie:whistling: wujek ja nei mam czasu w zyciu se porzadku zrobic a ty mi o watku cos marudzisz jade rezac ---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ---------- Wujek zrobiłbyś sobie porządek w pierwszym poscie:whistling: wujek ja nei mam czasu w zyciu se porzadku zrobic a ty mi o watku cos marudzisz jade rezac Ja teraz muszę trochę z nim pojeździć sprawdzić czy nie pęka.A później lakiernik tylko trochę dowalił cenę 350 zł.Ile krzyczą u ciebie? u mnie 250zł za element u mnie średnio 400zł.. Cenią się jak nie wiem.Za całe auto to myślę że z 2500 oczywiście w ten sam kolor.
mrogal Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Opublikowano 9 Maja 2012 Skończyłeś tylny zderzak? ta zwerzony dzis szpachla i wzmocnie go mata zywica---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- Wujek zrobiłbyś sobie porządek w pierwszym poscie:whistling: wujek ja nei mam czasu w zyciu se porzadku zrobic a ty mi o watku cos marudzisz jade rezac ---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ---------- Wujek zrobiłbyś sobie porządek w pierwszym poscie:whistling: wujek ja nei mam czasu w zyciu se porzadku zrobic a ty mi o watku cos marudzisz jade rezac Ja teraz muszę trochę z nim pojeździć sprawdzić czy nie pęka.A później lakiernik tylko trochę dowalił cenę 350 zł.Ile krzyczą u ciebie? u mnie 250zł za element u mnie średnio 400zł.. Cenią się jak nie wiem.Za całe auto to myślę że z 2500 oczywiście w ten sam kolor. z wycinaniem szyb?
medik Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Mrogal malowanie bez wycinania szyb to pomysł z d....py wzięty. Zacznie Ci lakier odłazić przy szybie to zobaczysz.
Kowi87 Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 czyli zmiana koloru się szykuje? na jedyny słuszny odcień w B5:naughty:
Kowi87 Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 nagaro bedzie zbyt oklepany, wybrał taki jakiego zadna A4 na forum nie ma:decayed: a mimo to jest w palecie B5:jerk:
paput Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 a ja dzisiaj na Puławach mrogala widziałem:jerk:
mrogal Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 a ja dzisiaj na Puławach mrogala widziałem cieszysz sie tak na moj widok, widok auta czy pasazerki obok?
paput Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 a ja dzisiaj na Puławach mrogala widziałem cieszysz sie tak na moj widok, widok auta czy pasazerki obok? praktycznie nic nie zdążyłem oblukać, ale auto dużo lepiej na żywo wygląda niz na fotkach ---------- Post dopisany at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ---------- ja na stali musiałem sie toczyc:kwasny: ---------- Post dopisany at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany at 12:43 ---------- ja na stali musiałem sie toczyc:kwasny:
mrogal Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Opublikowano 19 Maja 2012 Nie ma opierdalania sie! Fotki robione kanapka z szynka bo nie mam czasu latac z aparatem wokol auta z brudnymi lapami wole dzialac. myslalem ze zderzak z RS4 bedzie nizej nawieszony, trza jakiegos laminata szukac:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi