Kowi87 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Kowi Ty pipka jesteś zapraszam na wschód tu sie nie da parkować zglebiona furą w taka zime :gwizdanie: Ale niedługo ja swojego też tak skalecze jedno spaj foto zaraz po sklejeniu i spieciu do kupy, przynajmniej je doprowadzilem do stanu lepszego niz jak je w lapki dostalem heheh to żeś ja urządził
SoMeS Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 też tak gadałem jak na wyższym zawiasie jeździłem
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 Kowi Ty pipka jesteś zapraszam na wschód tu sie nie da parkować zglebiona furą w taka zime :gwizdanie: Ale niedługo ja swojego też tak skalecze ja bardziej na wschodzie niz Ty Kowi i jakos sie parkuje, nie badz piz*eczka, masz Q wiec Tobie bedzie latwiej sie na 4 lapy przez zaspy gramolic [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:07_________________________________________________ heheh to żeś ja urządził dobrze? zle? czy jak? :>
Kowi87 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Nie zrobiłem fotki po weekendzie , cały parking przy głównej był odgrodzony barierą śniegu zrobiona przez pługi na jakieś 60cm na 15 miejsc parkingowych tylko ja wjeżdzałem i wyjezdżałem reszta poprostu nie ruszała juz samochódów :gwizdanie: Ale za każdym razem zawieszałem sie jak wyjeżdżałem a u mnie tył też zglebiony jest stoi nizej niż 1BE, amory musze zakupic bo te juz wysiedziane wiec obstawiam ze autko na glebie nie ma prawa tam wjechać nawet dobrze? zle? czy jak? :> Za duzo tych wstążek przykleiłeś :polew: zerwij ze 4 będzie lepiej
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 Nie zrobiłem fotki po weekendzie , cały parking przy głównej był odgrodzony barierą śniegu zrobiona przez pługi na jakieś 60cm na 15 miejsc parkingowych tylko ja wjeżdzałem i wyjezdżałem reszta poprostu nie ruszała juz samochódów :gwizdanie: Ale za każdym razem zawieszałem sie jak wyjeżdżałem a u mnie tył też zglebiony jest stoi nizej niż 1BE, amory musze zakupic bo te juz wysiedziane wiec obstawiam ze autko na glebie nie ma prawa tam wjechać nawet dobrze? zle? czy jak? :> Za duzo tych wstążek przykleiłeś :polew: zerwij ze 4 będzie lepiej no dzie bede zrywal nic nie kumasz :bicz3:
Kowi87 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Nie no tak powaznie to nie widac za duzo efektu, bo zasłaniają te stązki twoje :gwizdanie: Widać soczewke, i usunięty pasek po ledach, jak ci sklei sie ta lampa to zrobisz fotke wtedy oceeeenimy
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 Nie no tak powaznie to nie widac za duzo efektu, bo zasłaniają te stązki twoje :gwizdanie: Widać soczewke, i usunięty pasek po ledach, jak ci sklei sie ta lampa to zrobisz fotke wtedy oceeeenimy no ba ! te opaski to do zacisniecia obudowy ze "szklem" za***iście sciagnely, nie spodziewalem sie uzupelnie jeszcze czarnym silikonem gdzieniegdzie przerwy zeby miec pewnosc ze dobrze jest zaklastrowane i w czwartek montaz na auto razem z tylnymi :>
Kowi87 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Nie no tak powaznie to nie widac za duzo efektu, bo zasłaniają te stązki twoje :gwizdanie: Widać soczewke, i usunięty pasek po ledach, jak ci sklei sie ta lampa to zrobisz fotke wtedy oceeeenimy no ba ! te opaski to do zacisniecia obudowy ze "szklem" za***iście sciagnely, nie spodziewalem sie uzupelnie jeszcze czarnym silikonem gdzieniegdzie przerwy zeby miec pewnosc ze dobrze jest zaklastrowane i w czwartek montaz na auto razem z tylnymi :> A to tylne też rozdziewiczyłeś
_Solar_ Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 niedługo efekty sie ujawnią w monstrum garage będziem rezac przy aucie no nie mrogal
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 Nie no tak powaznie to nie widac za duzo efektu, bo zasłaniają te stązki twoje :gwizdanie: Widać soczewke, i usunięty pasek po ledach, jak ci sklei sie ta lampa to zrobisz fotke wtedy oceeeenimy no ba ! te opaski to do zacisniecia obudowy ze "szklem" za***iście sciagnely, nie spodziewalem sie uzupelnie jeszcze czarnym silikonem gdzieniegdzie przerwy zeby miec pewnosc ze dobrze jest zaklastrowane i w czwartek montaz na auto razem z tylnymi :> A to tylne też rozdziewiczyłeś no a jak beda czarne z ledami w srodku [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:24_________________________________________________ niedługo efekty sie ujawnią w monstrum garage będziem rezac przy aucie no nie mrogal sie wie :good:
_Solar_ Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 ciekawe co na to jedna pipka powie tez o srebnej A4 :gwizdanie: bo coś sie nie udziela tutaj
rafalekx Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 ale będzie wieś Obadamy na żywo i przedyskutujemy temacik jakoś niedługo
_Solar_ Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 jakoś niedługo właśnie trzymamy z mrogalem za słowo [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:30_________________________________________________a czy w czwartek jak bedzim rezać bedzie leciała nuta " weselny klimat "
mrogal Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 jakoś niedługo właśnie trzymamy z mrogalem za słowo [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:30_________________________________________________a czy w czwartek jak bedzim rezać bedzie leciała nuta " weselny klimat "
_Solar_ Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 zapoda foto jak kierunki swieco powiem ze ładnie wyszło i foto jeszcze przed wyjazdem z mojego garage :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 zapoda foto jak kierunki swieco powiem ze ładnie wyszło i foto jeszcze przed wyjazdem z mojego garage :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Cholera nie wiem co powiedzieć :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Cholera nie wiem co powiedzieć :gwizdanie: barak Ci chyba słów na taki mod jaki zrobił mrogal
PABLO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Cholera nie wiem co powiedzieć :gwizdanie: barak Ci chyba słów na taki mod jaki zrobił mrogal Tego chyba jeszcze nie było
Rekomendowane odpowiedzi