adamooo Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Siemian teraz będzie dłużej szukał swojej fury na parkingu
Dev Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:
audiomaniak Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 ładnie wygląda, ile metrów kwadratowych idzie na takie auto?
siemian Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Opublikowano 14 Lipca 2011 nie potrafie pojac co w tym fajnego/ladnego auto wyglada jakby bylo tylko w podkladzie ... Ostatnio widzialem bmw x6 w takim wlasnie macie-rece mi opadly. Rozumiem okleic stare auto ze zniszczonym lakierem- lepiej czarny podklad strecz niz stary matowy lakier ,ale po co kilkuletnie z lakierem w bdb stanie i to jeszcze audi heh widzisz tak to już jest że nie każdemu podoba się to samo. i dobrze bo świat byłby nudny. Ja też nie widze w sensu w posiadaniu murzynów w opisie ale tego nie neguje... Chociaż wolałbym paru starych ludzi niż paru młodych czarnuchów...
Arturoo Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Siemian rasizm przez Ciebie przemówił ....... Na żywo piknie się to Twoje wozidełko teraz prezentuje
HiRide Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 nie potrafie pojac co w tym fajnego/ladnego auto wyglada jakby bylo tylko w podkladzie ... Ostatnio widzialem bmw x6 w takim wlasnie macie-rece mi opadly. Rozumiem okleic stare auto ze zniszczonym lakierem- lepiej czarny podklad strecz niz stary matowy lakier ,ale po co kilkuletnie z lakierem w bdb stanie i to jeszcze audi heh widzisz tak to już jest że nie każdemu podoba się to samo. i dobrze bo świat byłby nudny. Ja też nie widze w sensu w posiadaniu murzynów w opisie ale tego nie neguje... Chociaż wolałbym paru starych ludzi niż paru młodych czarnuchów... rasista !!!!! skoro auta w matowej foli sa takie ladne to nie wiem po co w ogole fabryka lakieruje auta na rozne kolory czorny podklad bylby najtanszy
siemian Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Opublikowano 14 Lipca 2011 w porsche możesz zamówić auto oklejone w czarny mat. Focus RS tez jest oklejany...
czarny Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 co ty gadasz :naughty: :naughty: pozytywnie i to bardzo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Świetnie… widać, że profi robota. Trzeba to na żywo pooglądać Samochód zmienił teraz całkowicie swój „image” Moim zdaniem na zdecydowany plus
pawel1380 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 No zle nie jest Dobra ile cie to wyszło i kto to robił no bo chyba nie sam
bajk Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 wygląda fajnie, z tym, że chrom ten mi nie bardzo teraz podchodzi
Młody_drog Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 O k**wa Siemian to żeś teraz do pieca dołożył. Efekt bajka
boseron Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 mnie sie bardzo podoba teraz, jakie koszta takiej zabawy..... moze być pw i gdzie w Bielsku? czarny mat jest odważny krok , pewnie czujesz sie jakbyś kupił nowy samochód hehe[br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 23:29_________________________________________________p.s. a powiedz jak to wygląda na łączeniach foli..... bardzo widać ze to oklejane jest
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 no co z tego jak nie ma czym jechac :-) p.s kozak jak ch.. prawie jak moj dzo-dzo woz tylko nie te kolory hehe
seves Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 no dobra.... na chwile obecną wygląda tak: :decayed: :decayed: oooooooooo ku.r.wa no to zes Siemian konkretnie wyrezal jest miazga
tolek85 Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 mnie sie bardzo podoba teraz, jakie koszta takiej zabawy..... moze być pw i gdzie w Bielsku? czarny mat jest odważny krok , pewnie czujesz sie jakbyś kupił nowy samochód hehe[br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 23:29_________________________________________________p.s. a powiedz jak to wygląda na łączeniach foli..... bardzo widać ze to oklejane jest Na łączeniach folii? Nie wydaje mi się, aby ta folia była łączona. To nie jest tapeta. Okleja się w jednym kawałku cały element nadwozia… Ja oklejałem dach u kuzyna i powiem, że nie jest to prosta robota. I ludzi dużo potrzeba do tego, 3 osoby przy dachu nie dawały rady… w każdym razie trzech amatorów
KmK Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 auto wygląda na szybsze niż jest dla mnie również rewelacja no i wreszcie lusteka widać
Rekomendowane odpowiedzi