siemian Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Panowie to autko jest jak dupcia niemowlęcia... Nowiutki lakier na połowie auta :decayed: Czego się czepiacie :kox: :gwizdanie: :decayed: :polew: :polew: chyba jak Krzysztof Ibisz racja moje auto tak jak Krzysztof Ibisz jest coraz młodsze :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 a kierujący coraz przystojniejszy tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 godzic może kiedyś jak znajdziesz czas machniesz zdjecia mojego a4-golasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 godzic może kiedyś jak znajdziesz czas machniesz zdjecia mojego a4-golasa trzeba było przyjechać wtedy co Ci mówiliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 godzic może kiedyś jak znajdziesz czas machniesz zdjecia mojego a4-golasa no problemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Kolejna fotka z sesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Ale w środku seria Postarał byś się coś wyrezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Kolejna fotka z sesji Nie rozprasza Cię tak mocno podkręcone podświetlenie wnętrza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 nie. lubie jak jest jasno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 haha pewnie nie da sie sciemnic -- > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 przeciez to normalna "jasnosc" wnetrza... zdjecie daje inny efekt. W B7 da sie ustawic "jasnosc" podswietlenia wszystkich elementow poza zegarami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 W B7 da sie ustawic "jasnosc" podswietlenia wszystkich elementow poza zegarami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Faktycznie, auto młodnieje w oczach. Na żywo wygląda jakby miało co najwyżej roczek. Z pomalowanymi listwami wygląda rewelacyjnie. Lampy, na żywo rewelacja. Lusterka, które na live się maskują, w rzeczywistości robią wrażenie. Super firka, lecz jedno szło by jeszcze zmienić, kółka na większe ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 koła jak dobrze pójdzie na lato będą większe. przeciez to normalna "jasnosc" wnetrza... zdjecie daje inny efekt. W B7 da sie ustawic "jasnosc" podswietlenia wszystkich elementow poza zegarami ? no przecież razem z licznikami wszystkie światła zmieniają natężenie... Ja mam zawsze podświetlenie ustawione na maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Siemian co nie mówiłeś, że kupiłeś nową bezwypadkową furkę! :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 przeciez to normalna "jasnosc" wnetrza... zdjecie daje inny efekt. W B7 da sie ustawic "jasnosc" podswietlenia wszystkich elementow poza zegarami ? no przecież razem z licznikami wszystkie światła zmieniają natężenie... Ja mam zawsze podświetlenie ustawione na maxa. Tak jak mówisz, w B6 mogłem i w B7 również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trezor Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 no przecież razem z licznikami wszystkie światła zmieniają natężenie... Jedyne co nie zmienia natężenia światła, to wskazówki zegarów. One nawet przy zupełnie przyciemnionym pulpicie świecą na całego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Ładnaaaa LAALAAAA pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 a dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 kontroliki na desce nie zmieniają natężenia, włącz długie światła, przyciemnij pulpit a niebieski dalej wali po oczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi