szymeniu Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Widziałem większe zestawy do eSy Ale generalnie... czy jest sens? Podejrzewam że nie. Tak samo zakładanie stabilizatorów od RS. Przy takiej mocy i takim użytkowaniu auta. Kolejny etap to kółko kompresora. Tylko że nie dotykamy się do tego nim nie ogarniemy tematu wsadzenia większej chłodnicy. eSa się koszmarnie grzała na hamowni. W Twojej S6 układ jest pewnie o wiele wydajniejszy. Tu był ciekawy setup Stasis'a, ale obawiałem się dostępności tarcz wiec wolałem coś w miarę seryjnego http://farm8.staticflickr.com/7286/9527314938_77c6a83c2f_o.jpg Intercoolery wodne, turbiny chłodzone wodą itp, na serie wystarczy na mody wszystko poszło do przeróbki
pocas Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 Miałem na myśli że wydajniejszy jak pod serie. U mnie też trzeba modyfikować intercooler i cooler jeszcze od wspomagania. Dodatkowo większa pompa. Śledzę Twój projekt... grubo
blaszczuEL Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Wow piękna ta Twoja "Eska" i do tego ten kolor - chyba najładniejszy w całej palecie do tego auta Jak tak patrzę to zdecydowanie bardziej Sportbacki mi się podobają od zwykłej A5 Mody również jak najbardziej trafione. Mam nadzieję, że będzie mi dane zobaczyć Twój bolid na łódzkich drogach
szymeniu Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Miałem na myśli że wydajniejszy jak pod serie. U mnie też trzeba modyfikować intercooler i cooler jeszcze od wspomagania. Dodatkowo większa pompa. Śledzę Twój projekt... grubo I chłodnicę oleju do S-tronica
pocas Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 To też. Szczególnie jak się zmieni soft w skrzyni
kris-krzysztof Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 W Intemo nie podoba sie mi linia odciecia. A niektórzy sie zachwycają
pocas Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 W sobotę jestem w Łodzi mały spot git. Dzwon jak coś. Krzysiek, co Ci nie pasuje w Intemo?
kris-krzysztof Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 W sobotę jestem w Łodzi mały spot git. Dzwon jak coś. Krzysiek, co Ci nie pasuje w Intemo? Linia odcięcia światła i cenia. Czyli u Ciebie / jest bardziej pionowo i wyglada _|--- (mniej wiecej ) Osobiście wogóle _/ takie. Waże że jesteś zadowolony.
pocas Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 W sobotę jestem w Łodzi mały spot git. Dzwon jak coś. Krzysiek, co Ci nie pasuje w Intemo? Linia odcięcia światła i cenia. Czyli u Ciebie / jest bardziej pionowo i wyglada _|--- (mniej wiecej ) Osobiście wogóle _/ takie. Waże że jesteś zadowolony. Jest tak jak mówisz. Ale mnie się właśnie podoba a la BMW.
SHOCKWAVE Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 widac golym okiem ze swieci duzo lepiej niz seria ... grube mody:slina:
wrclaguna Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Tylko nie szalej jak ten kolo http://motofilm.pl/2014/02/nieudany-drift-kierowcy-audi-s5-wideo/
pocas Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 Ale ładnie leciał Co Ty. Ja to jestem tylko mistrz prostej
gr1zly Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 jak oceniasz wydech MG vs. Milltek ? cichszy ? Regulacja jak w capristo? moze jakis filmik ?
Kamyk Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Tylko nie szalej jak ten kolo Nieudany drift kierowcy Audi S5 [wideo] – MotoFilm.pl - blog motoryzacyjny po calosci poszedl ....
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Pocas, mody grube, jak żona Komorowskiego:decayed: Ja tylko gratuluję i życzę dalszych kreatywnych pomysłów:wink:
krzysiekvtec Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Kozak autko :-) jeszcze wtym kolorze po prostu miazga :-) pozazdroscic:slina:
pocas Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 jak oceniasz wydech MG vs. Milltek ? cichszy ? Regulacja jak w capristo? moze jakis filmik ? Jak tylko będzie założony to wrzucę film z tego samego miejsca gdzie nagrywałem kiedyś Millteka. Gruszki sterujące są na obu tłumikach więc powinno być ciszej na zamkniętych klapkach. Regulacja będzie z pilota. Bezprzewodowo. Niestety S5 nie ma seryjnie żadnego fabrycznego guzika, którego by można było podpiąć pod sterowanie.
Rekomendowane odpowiedzi