lukii007 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Siema.Mam taki problem.Widzialem na kilku filmikach jak przyciemniaja tylne swiatla folia i chcialem tak samo zrobic u siebie.Kupilem jakas folie do przyciemniania szyb i prubowalem'ale na filmikach oni to folie podgrzewali i ona wtedy dostosowywala sie do ksztaltow lampy a ta ktora kupilem za nic nie chciala zmieknac ciagle taka sztywna byla.i tu moje pytania czy sie ruznia czyms folie do przyciemniania szyb od tych do lamp a czy ja cos zle robilem? i czy znacie jakis inny latwiejszy sposob zeby je przyciemnic? ;-) albo moze wiecie o kims kto sie zajmuje tego typu rzeczami w okolicach Nowego Targu?
GreGoriO Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 u mnie...gostek w oplu zafira przyciemnił sobie pończochą(czarną)....serio!! spróbuj, załóż zobacz czy ci się spodoba(przyciemnione lampy), bo może się okazać się że nie potrzebnie się męczysz. sam się zastanawiam czy będzie mi się podobać i nie zastosować taki patent na ocenę, czy warto
lukii007 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 hahaha:-D dobre:-D pomysle nad tym;-) musze mojej zakosic ponczochy:-D
Fido Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Jak ci ktoś kiedyś zaparkuje w kufrze to potem będziesz się zastanawiał czy aby nie pogorszyłeś drastycznie swojej widoczności na drodze. Widziałem przed sobą ze 3 razy w życiu takich typów z ciemnymi tylnymi lampami. Raz aż mi gumy zapiszczały bo nie widać było że hamuje.
lukii007 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 niechodzi mi zeby zrobicz czarne lampy tylko takie delikatnie przyciemnione
jacek70 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Zejdź na ziemię nie rób wiochy i nie stwarzaj zagrożenia dla innych.
lukii007 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 przeciesz jest wielu klubowiczow ktorzy maja u siebie brzyciemnione i super to wyglada i wszyscy raczej jeszcze jezdza:-D
lukii007 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 no co wy chlopaki:-D zero wsparcia?:-D chodzi wam o to ze wiocha czy ze niby niebespiecznie?
Łęga Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 kolego kup termokurczliwą droższą folię tylko tą jaśniejszą.
darek995 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Ja mam u siebie tak zrobione folia obracal. Zobacz u mnie w temacie. Ogólnie folia nie robi mega ciemnoty tylko fajnie ciemniej. Ja przyciemnialem bo przód mam czarne lampy grill mat i tył jasny zostać nie mógł Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2
lukii007 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 no wlasnie o cos takiego mi chodzi jak ma kolega darek995.takie przyciemnione niezamocno,niezaslabo a odrazu to inaczej wyglada:-)
fileo Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 eee. Nie ma co robić wioski. Zostaje tylko folia, tylko efekt zależy od gustu kierownika... Ja bym nie ruszał
darek995 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Ona naprawdę ładnie wyglada od serii jest tylko lekko ciemniejszy a daje ten charakter. Łatwo sie ja modeluje wystarczy pożyczyć suszarka od dziewczyny Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2
Głido Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 mam lepszy sposob tyulko trzeba troche pojecia o malowaniu ja w swojej audi zmatowalem lampy papierem wodnym, rozrobilem lakier bezbarwny z czarna farba (tylko nie za duzo farby bo wyjdzie smola i nic nie bedzie widac ) i pomalowalem lampy , efekt koncowy wyszedl super, lakier ladnie sie trzyma i bez kombinacji z jakims sprejem czy folia
darek995 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Ale folie zrywam i mam ori, a u Ciebie wymiana lapmp. Koszt folii na 2 lampy 18zł i 30 min pracy.
Fido Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Dobry diagnosta lub ITD jak oblukają to po dowodziku. Panowie,wygląd wyglądem a widoczność widocznością. Czy na pewno chcecie sobie ją z tyłu pogorszyć ? Chodzi o to drugie.
darek995 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja powiem w ten sposób byłem bardzo sceptyczny do ściemniania lamp i efektu tego jak wyjdzie. Bałem sie tego że z tyłu nic widać nie będzie. Kupiłem na "spróbowanie" folie najjaśniejszą do ściemy lamp i po jej naklejeniu nie jest źle nie pogarsza się odbłysk w dzień ani noc. Jedynie nadaje lekkiej takiej tonacji wpadającej w ciemniejszą czerwień.
Seikokilla Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zamiast kleic pomaluj, kiedys w jednym autku malowalem i bylo super, nikt sie nie czepial bo malowalem specjalna farba do przyciemniania lamp o duzej przepuszczalnosci swietlnej. Farbe kupowalem w motoryzacyjnym a bylo to z 10 lat te?u wiec teraz tym bardziej nie powinno byc problemu z kupnem Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi