Gość Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Witam! Czy istnieje jakieś rozwiązanie, co można włożyć w miejsce panela popielniczki i zapalniczki audi a4 b5 przedlift?? Popielniczka jest mi nie potrzebna, bo nie pale, wiec wolałbym jakoś wzbogacić wnętrze.
jihaad Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 http://a4-klub.pl/wnetrze-99/all-b5-sposob-troche-dodatkowego-miejsca-a4-b5-liftem-216113/
Gość Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 hmm a moze w te miejsce walnąć coś takiego SUPER termometr wew/zew zegar 7-kolorów 12/24V (3603288080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. lub coś tego pokroju
jihaad Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Ja nie założyłbym tego nawet do rowera, ale twoje wnętrze, twoje gadżety tuningowe.
Gość Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 to by sie nadało jak znalazł tylko nie wiem czy wejdzie TERMOMETR WEWNĘTRZNY-ZEWNĘTRZNY I ZEGAREK WARTO!!! (3658303037) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
sony_dark Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 no juz troche lepsze ale ja bym nie założył tego ale twój wybór. Kolega wywalił popielniczkę i zrobił sobie schowek:)
xXPiotrekXx19 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 do audi to takie wiejskie tuningi nie pasują może w innych autach ale nie do audi ja bym tego nie kładł lepiej coś innego wymyśl
Gość Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 hmm... to albo schowek, albo kminie dalej
sony_dark Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 schowek to takie najtańsze rozwiązanie i przydatne:)
mobopx Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 ja kiedyś chciałem wcisnąć tam CB ale odpuściłem i wsadziłem pod kierownicę
sony_dark Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 nie no CB powinno być moim zdaniem schowane(tak jak piszesz pod kierownicą) a nie na celu tak heh:P
mobopx Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Dlaczego schowane... jakby nie wystawało to bym zostawił BTW w linku od jihaad ludzie porobili schowki - dobry patent. Jutro będę działał, tylko planuje sobie skórką wyłożyć. ---------- Post dopisany 04-11-2013 at 01:40 ---------- Poprzedni post napisany 03-11-2013 at 21:08 ---------- Testuje tapatalk.. Sorry za off Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
MATIUS Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 zawsze można zegary z b4 audi 3 budiki małe wpakować tam myślę że ładnie by to wyglądało miałem tak robić ale sprzedałem zegrary za dobrą kaskę
OLI_B5 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 wywal popiałke , gniazdko przenieś do schowka i będzie najlepiej zaślepisz tylko z tyłu i będzie spoko schowek
rafal9119 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 ja popeilniczke przerobiłem na skarbonke za zolciaki
pepik Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 wywal popiałke , gniazdko przenieś do schowka i będzie najlepiej zaślepisz tylko z tyłu i będzie spoko schowek Jak oddzielić gniazdo od popiołki? Sam bym coś pomyślał ale używam gniazda do zasilania CB.
płotek85 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 To dokup sobie dodatkowe gniazdo zapalniczki. Ja sobie dokupiłem podwójne i mam zamontowane pod schowkiem a pnad nogami pasażera i tam mam poprowadzony przewód do CB który jest cały czas włożony w to gniazdo, a przy samym CB dorobione złoczę do odłączenia samego CB i wyjęcia, drogie jest wole, ewentualnie nawi podłączyć. Sam mam ochotę zrobić schowek w tym miejscu i podświetlenie wykorzystać ze złącza zapalniczki, tylko też przerobić na czerwoną listwę.
pepik Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 To dokup sobie dodatkowe gniazdo zapalniczki. Ja sobie dokupiłem podwójne i mam zamontowane pod schowkiem a pnad nogami pasażera i tam mam poprowadzony przewód do CB który jest cały czas włożony w to gniazdo, a przy samym CB dorobione złoczę do odłączenia samego CB i wyjęcia, drogie jest wole, ewentualnie nawi podłączyć. Sam mam ochotę zrobić schowek w tym miejscu i podświetlenie wykorzystać ze złącza zapalniczki, tylko też przerobić na czerwoną listwę. Mam rozdzielacz kupiony (wpasowany ten mały schowek na radiem) ale on bierze zasilanie z gniazda zapalniczki hehe rozumiem, że wystarczy obciąć kable od zapalniczki i zlutować z kablem od rozdzielacza? Jestem zielony w elektryce....
sokal Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Tak wystarczy Hmmmm aż sam się zastanawiam nad zrobieniem sobie tam takiej półeczki Zawsze mi się to w A3 podobało
rysiu2006 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Co sadzicie o takim rozwiązaniu nie daje za bardzo po oczach? oczywiście jest to w trakcie realizacji
Rekomendowane odpowiedzi