Puchalke Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Opublikowano 22 Marca 2014 jak załatwiłeś sprawe z nadkolem z przodu? całkiem out, czy jakaś wycinka, ja wyciąłem, ale nadal przyciera próbowałem przyciąć i uformować ale ocierało, więc wyje***em . Z czasem sproboje cos ogarnąc z nimi bo jazda bez chyba nie da rady
slepy Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 jak załatwiłeś sprawe z nadkolem z przodu? całkiem out, czy jakaś wycinka, ja wyciąłem, ale nadal przyciera próbowałem przyciąć i uformować ale ocierało, więc wyje***em . Z czasem sproboje cos ogarnąc z nimi bo jazda bez chyba nie da rady jejeździłem bez z 2 miesiące, ale to nie jazda, wszystko w komorze ujebanee, o intercoolerze nie wspomnę, trzeba je lekko podrzeźbić i powinno być ok:wink:
czorny_07 Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 jak załatwiłeś sprawe z nadkolem z przodu? całkiem out, czy jakaś wycinka, ja wyciąłem, ale nadal przyciera próbowałem przyciąć i uformować ale ocierało, więc wyje***em . Z czasem sproboje cos ogarnąc z nimi bo jazda bez chyba nie da rady jejeździłem bez z 2 miesiące, ale to nie jazda, wszystko w komorze ujebanee, o intercoolerze nie wspomnę, trzeba je lekko podrzeźbić i powinno być ok:wink: ja już powoli nie mam co rzeźbic może opalarka?
slepy Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 jak załatwiłeś sprawe z nadkolem z przodu? całkiem out, czy jakaś wycinka, ja wyciąłem, ale nadal przyciera próbowałem przyciąć i uformować ale ocierało, więc wyje***em . Z czasem sproboje cos ogarnąc z nimi bo jazda bez chyba nie da rady jejeździłem bez z 2 miesiące, ale to nie jazda, wszystko w komorze ujebanee, o intercoolerze nie wspomnę, trzeba je lekko podrzeźbić i powinno być ok:wink: ja już powoli nie mam co rzeźbic może opalarka? no u mnie co miało wytrzeć to wytarło:decayed:
Kowi87 Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 chłopaki trzeba by zainwestować po dwa nadkola na strone wyciąć te zaokraglenia i do spawać drugie nadkole(cżęść prostą) zrobić zagiecie na samym rancie tak by zapierało sie o rant błotnika wewnętrzny:naughty: bo bez nadkola jazda mija sie z celem pospawane dokałdki zrobią robote:kox:
mrogal Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 ciesze sie ze i ja mam w swoj wklad w ten popierdrolony prodzekt
-sebo- Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dobrze że pod garażem masz równa droge bo byłaby lekka lipka^^ tak jak Ja u siebie miałem.
Puchalke Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 pod garażem jest ok ale dalej..... Całe dnie w garażu ale taki już ze mnie człowiek, że więcej robię niż fotografuję . Progi s4 na aucie, zderzak tylni w pomalowany, przód zapodkładowany. Aktualnie przerabiamy temat negatywu na tyle, i juz jest bliżej niż dalej więc może sie udać. Jak uda się z tyłem to wtedy bierzemy się za przód . Auto powinno wstępnie wyjechac pod koniec tygodnia to wrzuce jakies foto
Kowi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 pod garażem jest ok ale dalej..... Całe dnie w garażu ale taki już ze mnie człowiek, że więcej robię niż fotografuję . Progi s4 na aucie, zderzak tylni w pomalowany, przód zapodkładowany. Aktualnie przerabiamy temat negatywu na tyle, i juz jest bliżej niż dalej więc może sie udać. Jak uda się z tyłem to wtedy bierzemy się za przód . Auto powinno wstępnie wyjechac pod koniec tygodnia to wrzuce jakies foto
Puchalke Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Wygląda jeszcze "trochę" ulepowato ale jest lepiej niż było jak widać progi s4 na aucie, camber na tyle wstępnie pomierzony, w tym tyg chce ogarnac: projekcik profi camberów na tyl, pomalować przedni zderak, klapę usa i dół drzwi . Razem z kumplem coś tam kminimy na temat przednich camberów, więc kto wie może sie uda
a4-freunde Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 kolego poprostu widzaiłem już dużo ale takie cuda pierwszy raz ;0
robertjudi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja pier**le ale syto ! Jest mega !
Rekomendowane odpowiedzi