ppa4 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Nie mogę na forum znaleźć tematów o szybach i ich pielęgnacji od środka ... Ściereczki W5 z lidla do okularów ? Chodzi o to, że szyby czasami się kurzą albo widąc na nich jakieś ślady od paluchów itp, no i jak to szybko ogarnąć bez smug i bez posiadania płynów do szyb w aucie ? Znacie jakiś fajny trick bo zwykła ściera to tylko rozmazuje ... ?
Away Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Ja używam pospolitego Clin'a od Henkel + ręczniki papierowe.
bartek123415 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 papierówki najlepsze najlepiej sciagaja bród
jacek70 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Płyn do mycia okien , ircha lub ręcznik papierowy .
miodzio Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 może ktoś podpowie jak wyczyścić mega tłuste szyby od środka? wszystkie zwykłe płyny do mycia szyb wymiękają. Przednią to w akcie desperacji myłem najpierw benzyną ekstrakcyjna a potem zwykłym środkami do mycia szyb. Efekt taki sobie i tak w nocy widać tłuste zamazy:thumbdown:
Stich Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 umyj płynem do szyb ale nie wycieraj do sucha uzyj ręcznika papierowego wcieraj ale nie wycieraj do perfekcyjnej przejzystości. jak wyschnie usuwasz mazy sciereczką do szkła. np> POORBOY'S WORLD Velvet Smooth Glass 40x40cm - Detailer.pl - Kosmetyki Samochodowe powinno byc okey.
bialy986 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Po uprzednim umyciu przetrzyj pianką do golenia Nie będą parować.
Griffe Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 tak kremem albo tysiacem innych rzeczy, lepiej jednak zainwestowac w srodek antifog z prawdziwego zdarzenia
bialy986 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 tak kremem albo tysiacem innych rzeczy, lepiej jednak zainwestowac w srodek antifog z prawdziwego zdarzenia Możesz i kremem ale pianka sprawdzona i ok.
Griffe Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Krem tez... ale sa lepsze produkty do tego
kaczaza5 Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 No po bimbrze też nie zaparują... Ale tego to szkoda do szyb
chopin Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Krem tez... ale sa lepsze produkty do tego Griffe zapodaj konkretny produkt bo już mnie szlak trafia
brutalny Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Koledzy,najlepiej jest zrobic roztwor z 70% czystej wody + 30% octu,nastepnie reczniki papierowe i jazda.Wszystko pieknie schodzi,nie zostaja smugi itp..Polecam:decayed:
chopin Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Koledzy,najlepiej jest zrobic roztwor z 70% czystej wody + 30% octu,nastepnie reczniki papierowe i jazda.Wszystko pieknie schodzi,nie zostaja smugi itp..Polecam:decayed: i wali w całym aucie przez tydzień
TrollGun Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Ja szyby od środka czyszczę zmywaczem silikonowym i ręcznikami papierowymi. Wszystko schodzi, żadne smugi nie zostają.
miodzio Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Ja szyby od środka czyszczę zmywaczem silikonowym i ręcznikami papierowymi. Wszystko schodzi, żadne smugi nie zostają. To tez pewnie śmierdzi:kwasny:
TrollGun Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Sam zmywacz śmierdzi, ale nie robię tego zaraz przed jazdą. Po godzinie nic już nie czuć, a jak dotąd to najlepszy i najszybszy środek, którego używałem.
brutalny Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Koledzy,najlepiej jest zrobic roztwor z 70% czystej wody + 30% octu,nastepnie reczniki papierowe i jazda.Wszystko pieknie schodzi,nie zostaja smugi itp..Polecam:decayed: i wali w całym aucie przez tydzień bez przesady:facepalm: ,tylko jakies 7 dni:grin: a tak na powaznie to po godzinie nie czuc nic,poza tym kazdy z nas ma w autku jakis zapaszek:wink:
jioc Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 kazdy z nas ma w autku jakis zapaszek:wink: Ale niekoniecznie octowy
ChilliPalmer Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Prestone glass cleaner + ircha i ściereczka bawełniana. Efekt - super ! Zostaje lusterko ! Do tego naprawdę szybko i nie trzeba godzinami "dmuchać" na szybki Fakt faktem zawiera ten no eee... mocznik ale szybciutko wietrzeje i nie daje po nozdrzach przez kolejne kilka ciepłych poranków ;-)
Rekomendowane odpowiedzi