majkel_majki Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Przy ksenonie nie potrzeba żadnej regulacji poziomu, same się poziomują. Ale faktycznie, nie róbmy Koledze śmietnika.
Tomson Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 elegancko wyglądają czarne środki przy srebrnym samochodzie chyba zastosuje to u siebie ale w opcji bi-xenon
truckmaniac Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Opublikowano 19 Lipca 2009 elegancko wyglądają czarne środki przy srebrnym samochodzie chyba zastosuje to u siebie ale w opcji bi-xenon Tak samo myślałem. Kupiłem BiXenony, ale, że sie nie dało wyrezać samopoziomu, to zrobiłem właśnie tak.Juz to kiedyś pisałem. Strasznie mnie wk..., jak ktos mnie oślepia, także sam oslepiać nie zamierzam.
Tomson Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 prawidłowe myślenie Bracie, pozdro ja mam xenony, więc u mnie to będzie tylko kosmetyka
CZERWONAniunia Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 spooko furacz...niezle masz laczki podobne do moich :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Opublikowano 26 Lipca 2009 spooko furacz...niezle masz laczki podobne do moich :gwizdanie: Dzieki. Niestety opony strasznie głośne Trza je szybko skończyc i pomyslec o innych.
CZERWONAniunia Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 spooko furacz...niezle masz laczki podobne do moich :gwizdanie: Dzieki. Niestety opony strasznie głośne Trza je szybko skończyc i pomyslec o innych. polecam pirrelki takie jak moje cisza i spokoj
truckmaniac Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Pożyjemy zobaczymy. Te mają dopiero ze 2 tysie przebiegu, takze jeszcze na nich muszę pojeździć [br]Dopisany: 26 Lipiec 2009, 12:46_________________________________________________Nowe mody zrobione. Pierwsze fotki (prowizorka) w pierwszym poście
KOval81 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Artur - przydała by się jeszcze fotka przodu - przesiadka na S-Line powinna być udokumentowana Nabiera uroku lalka
truckmaniac Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Hehehe. Faktycznie. Przeoczyłem Jutro wracam do domu, więc myślę, że w niedzielę uda się coś sfocić
Bart-S Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 I bez tych modów mi się podobała Teraz to już w ogóle kox Tylko jeszcze listwy na drzwi aby zrzucić ten czarny "dekor"... Alu mi się widzą, bardzo dobrze dobrane
truckmaniac Opublikowano 13 Września 2009 Autor Opublikowano 13 Września 2009 W końcu udało mi się zrobić kilka fotek. Oczywiście jak zwykle w pierwszym poście
Nowek Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 No powiem Ci że po tym co z nia zrobiłeś wygląda naprawde kozacko!
truckmaniac Opublikowano 24 Października 2009 Autor Opublikowano 24 Października 2009 No powiem Ci że po tym co z nia zrobiłeś wygląda naprawde kozacko! Jeszcze nie koniec, ale THX
Jarol Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Z wygladu bardzo ładna no moze po za felgami ktore za bardzo nie pasuja do A4 B6. Zrób coś jeszcze żeby auto zaczęło jeździc. Bo przy tej masie i mocy to marnie musi sie odpychac.
HiRide Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Rzeczywiscie feligi nie pasuja do tego i dosc wysoko stoi .Reszta jest ok Co do silnika to wolalbym miec 2.5 tdi v6 niz 1.9 tdi po czipie.Nic nie zastapi dzwieku 6 cylindrow
truckmaniac Opublikowano 24 Października 2009 Autor Opublikowano 24 Października 2009 Faktycznie nad zawiasem trza będzie jeszcze popracować, ale co do felg, to wybaczcie, ale sie nie zgodzę Mi sie podobają. Zrób coś jeszcze żeby auto zaczęło jeździc. Bo przy tej masie i mocy to marnie musi sie odpychac. Wybacz, ale pozostawię bez komentarza
bartek1351 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Zderzaki dodaja jej uroku, ale koła niestety nie dosc ze male to balony naciagniete BTW Gdzie spryski do xenonu ? :gwizdanie:
bartek1351 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 A po co to komu Zeby miec czyste swiatla ? Zeby sie misiaki nie czepialy? Zeby nie oslepiac innych i poprawic sobie widocznosc ?
Rekomendowane odpowiedzi