truckmaniac Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 :polew: :polew: A gdzie tam widzisz xenony??
ykk Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 1. Spryski nic nie daja 2. Misiaki nie moga sie czepiac 3. Jak lampa jest brudna to chyba snop swiatla jest ograniczony, wiec jak moze bardziej oslepiac niz czysty? 4. czytaj pkt 1
bachi2 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Panowie jak zrobić czarne środki lamp w B6?
adamooo Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 pomalować lub kupić bixenon ( i też pomalować lub zostawić bo kolor ciemno szary jest ok)
KOval81 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 1. Spryski nic nie daja 2. Misiaki nie moga sie czepiac 3. Jak lampa jest brudna to chyba snop swiatla jest ograniczony, wiec jak moze bardziej oslepiac niz czysty? 4. czytaj pkt 1 1. A jednak coś dają - rozmażą Ci brud na kloszach 2. Do lamp Truck'a nie mogą do każdych innych z HID'em owszem 3. Jak lampa jest brudna to nie jest ograniczony, tylko rozproszony, co przy xenonie strasznie oślepia jadących z przeciwka Dziękuję - EOT
GRazny Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 mi tam też te felgi leżą... a z zawiasem też OK - terenówka to jeszcze nie jest... bolidem też nigdy nie będzie zaczyna to ciekawie wyglądać
ykk Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 1. Spryski nic nie daja 2. Misiaki nie moga sie czepiac 3. Jak lampa jest brudna to chyba snop swiatla jest ograniczony, wiec jak moze bardziej oslepiac niz czysty? 4. czytaj pkt 1 1. A jednak coś dają - rozmażą Ci brud na kloszach 2. Do lamp Truck'a nie mogą do każdych innych z HID'em owszem 3. Jak lampa jest brudna to nie jest ograniczony, tylko rozproszony, co przy xenonie strasznie oślepia jadących z przeciwka Dziękuję - EOT Konkludujac: Nie wiadomo po co to. Zeby rozmazac, a pozniej zeby swiatlo bylo rozproszone.. :polew: EOT
KOval81 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Hehehehe - poniekąd to taki rodzaj MOD'a "DIRTY HEADLIGHTS" :laghing2: A poważnie, to ciśnienie jest na tyle duże, że zmywa syfy, zostawione na lampach przez jadące przed nami auta
truckmaniac Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 fajnie wyglada bardzo podobne do mojego Tzn, że podążasz w dobrym kierunku :decayed: _________________________________________________ Dzisiaj założyłem dystanse i jest mniodzio. Brakuje jeszcze gleby, ale nie mogę sie do dziadów dobić Nie ma ktoś jakiegoś dojścia w sklep.tuning.pl? Już 3 tygodnie piszę do nich maile, zagaduję na GG w sprawie wysyłki i zero odzewu
truckmaniac Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Arturo dawaj fotki Będą, będą......w swoim czasie. Muszę zmienić sprężyny, bo wygląda jak allroad Na marginesie. Dobiłem się do sklep.tuning.pl na GG. Ale upierdliwy jestem Wszystko ładnie pięknie. Wysyłają za graniecę, ale ... ...nie do Włoch :wallbash: No nic. Znalazłem jeszcze jeden sklep i wysłałem zapytanie. Zobaczymy
salata Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Moze sprobuj tu http://www.larkspeed.com/index.pl?&a=i&p=261710206011&part=Audi-A4-Saloon-3-0-1-9-2-5-3-0TDi-Koni-Sports-Lowering-Spring-Kits&curr=1
truckmaniac Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Moze sprobuj tu http://www.larkspeed.com/index.pl?&a=i&p=261710206011&part=Audi-A4-Saloon-3-0-1-9-2-5-3-0TDi-Koni-Sports-Lowering-Spring-Kits&curr=1 Już dostałem odpowiedź z Rallyshop.plWyślą mi towar bez problemu. Właśnie robię przelewik Już do mnie jadą Eibachy :naughty: PS. Dzieki za linka
David Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 witam Ty masz listwy progowe Ms Design ?? czy jakies inne.
Patrykbor Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 O temat ruszył a miałem się na pw pytać czy jeszcze jeździ te kombi w dieslu
truckmaniac Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Opublikowano 21 Marca 2010 witam Ty masz listwy progowe Ms Design ?? czy jakies inne. Ori, ale i to będzie zmienione. Wypadałoby na s-line, ale kuszą mnie S4. Tylko czy to sie nie pogryzie ze zderzaczkiem? Biję się z myślami O temat ruszył a miałem się na pw pytać czy jeszcze jeździ te kombi w dieslu HEHEHE. A co ma nie jeździć. Rzekłbym nawet zapier...
Rekomendowane odpowiedzi