Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] KOLEJNE NOWE FOTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Całe życie jeździłem strupami (polonez,fiat cc700) A teraz moje marzenie sie spełniło :)

Nowe foty tym razem autko umyte :decayed: z nowymi lapami tylnymi LEDY

audi A4 1.9 tdi 130KM KOMBI 12/2003R

Nieco danych:

- W Polsce od 10/2007r

- kolor - grafitowa perła

- 6-cio biegowa

- Tempomat

- Komputer pokładowy +fis kolorowy+ nawigacja gps mała,

- Klimatronik - dwustrefowy

- ABS,ESP, 6 poduszek,

- elek.wszystkie szyby,elek lusterka,

- otwierany bagażnik z pilota

- domykanie szyb z pilota

- podgrzewane spryskiwacze szyb

- centr. zamek,autoalarm (imobilajzer)

- anty napad

- alumy orgi -Audi

- pakiet chrom,

- pakiet oświetlenie

- pakiet schowek

- wykończenie wnętrza w Aluminium

- 2x podłokietnik,

- skóra- kierownica ,biegi

- Xenony (HID)

- tył lampy LED IN.PRO

- oryginalne nagłośnienie chorus II

8 głośników +tuba + zmieniarka 6cd +kaseciak

A to co do tej pory zmieniłem.

- Przyciemnienie szyb 7szt

- tył lampy LED IN.PRO - kupione od Wąski :-)

Do zmiany planowane jeszcze:

Pewnie jakieś fele ,może 17" ale na wiosne :rolleyes: :rolleyes:

8f2a21411d350607.jpg

Nowe pokrowce dedykowane do a4 (przód+tył+airbag+ podłokietnik+ tył słupki+ 5x zagłówki , szyty z mateiału co orgi.(nie barwiony) 6 lat gwarancji.Wzór pleciony i kolor taki jak w moim orgi. z tym ,że dodatek koloru białego wpleciony , pasuje do srebrnego wykończenia wnętrza :> i co najważniejsze nie psuje wyglądu wnętrza.(może ciut ciut :confused4:) 2 miesiące poszukiwań odpowiednich bo sama tandeta wszędzie .

WIEM WIEM zaraz mi sie oberwie za pokrowce ,ale zrozumcie siła wyższa ,mam małe dziecko strasznie brudzi ,a zwykła woda po mineralnej potrafi zrobić poważne kłopoty na czarnych pokrowcach :audi:

NOWE

5ed34c3d46a005fe.jpg

bb7789d20c13353a.jpg

96c4204c2b47d030.jpg

3233d3fe1f492ac4.jpg

32f5199f430ed1e3.jpg

b9d4242f46800ebe.jpg

Opublikowano

Fajne, niewidzialne zdjęcia ;)

/już widać

Fajna Niunia :)

Opublikowano

Calkiem miło sie prezentuje. Tylko radio mi się nie podoba :P

Opublikowano

bardzo ładna furka.Ile kosztuje zamontowanie albatrosa.W jaki sposób operator powiadamia o miejscu auta czy zawierasz z nim umowę na wypadek zaboru pojazdu przez bandytów.

Opublikowano

bardzo ładna :good:

Opublikowano

Fajna, ale te "Xenony (HID)- orgi." to raczej nie oryginalne xenony :gwizdanie: i to oznakowanie na klapie tak wysoko?

Opublikowano

i to oznakowanie na klapie tak wysoko?

Ktos zle nakleil .... Napewno nie w serwisie, super kolor :good:

Opublikowano

Ktos zle nakleil .... Napewno nie w serwisie, super kolor :good:

Kurde. Wy to macie oko :good:

Nawet nie zwróciłem uwagi ;)

Opublikowano
  • Autor

Ciekawy byłem jak szybko sie kapniecie :naughty: :> a no ja sobie zapodałem bardziej u góry .Na dole jak w orginale nie za bardzo mi się podobało.

A co do xenonków po czym można rozpoznać czy xenony są orginalny lub nie .zaglądałem od środka i wszystko wygląda razem z przetwornicą jakby były montowane orginalnie.

Gratuluje spostrzegawczości Muskel1 szkoda że nie mam nagrody dla ciebie :good:

Opublikowano

Brak spryskow.Ladne autko. :)

Opublikowano

Brak spryskow.Ladne autko. :)

Do tego jeszcze xenony maja wieksze soczewki

a4b6yo5.th.jpg

Co do nagrody to preferuje $$$$$ :polew:

Opublikowano

A co do xenonków po czym można rozpoznać czy xenony są orginalny lub nie .zaglądałem od środka i wszystko wygląda razem z przetwornicą jakby były montowane orginalnie.

Skoro widzisz przetwornice na wierzchu to napewno nie ori, bo seryjnie montuje się na spodzie lampy no i tak jak napisali wyżej brak sprysków

Opublikowano
  • Autor

No to korekta opisu :embarrassed::>.no cóż to moje pierwsze audi .Można wybaczyć mi chyba?? :confused4:

Spryskiwacze.MMM widze ,że ich nie mam tak jak czujników cofania i elek.foteli :kawa:,ale fajnie by było prysnąć sobie 4-5 razy do roku.

Ale jak to mówią co za dużo to nie zdrowo :decayed:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2008, 21:31 _________________________________________________Szuka i szperam odpowiednich lamp tylnych na ledy co myślicie o tych , czy nie za bardzo odbiegają od orginala ??

może je ktoś widział na żywo.

http://moto.allegro.pl/item415177979_lampy_tylne_audi_a4_combi_diodowe_avant_01.html

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item413429002_lampy_tuningowe_audi_a4_avant_01_04b6_clear_led.html

bierz te, za ta kaske co na sterownik audio dałeś nie stykło by Ci na ori RNS-E? Ale to namierzanie godna rzecz, ja czytałem ostatnio o alarmie, że masz karte i nawet jak Ci buchną fure a nie będzie w obrębie iluś metrów karty to zgaśnie i zacznie mrugać, ryczeć, piszczeć itp :) sorry za OT, furka fajna zazdroszcze

Opublikowano

Bardzo interesujący i stosunkowo rzadki kolor, no i czekamy na "letnie" felgi:) :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

RNS-E razem z montażem kosztuje jakieś 2000 zł i w sumie mogło by być ,ale z tego co wiem żeby RNS-E dorównało funkcjami takiej stacji multimedialnej to drugie tyle bym musiał wydać na przystawki itp. blutoot,tv,divix +txt,mp3 itd.

Nie wiem ile możęe kosztować takie Rns-e na full wypasie z tv ,mp3 i dvix, :mysli:

Bo ja za tego chinczyka dałem 1200zł i narazie wystarcza trochę problemów z podłączeniem do orgi.instalacji ,ale sie udało i jak narazie hula.Mój synek już nie nudzi sie w aucie ,(bajka) i sprawa załatwiona :>

Opublikowano

A więc tak ten znaczek 1.9 TDI wywal go co ? lampy led to do kolegi waskipl :good: autko ładne tylko to radio :disgust: najlepsze są orginały audi :cool1: ale to moje zdanie :hi:

Opublikowano

sory za brak cytatu. Jak sprawdzic czy sa ksenony - pierwsza sprawa spryski w zderzaku pisano o tym ale to jest pikus najwazniejszy jest system samoregulacji cos w rodzaju zyrokompasu utyrzmujacego ksenon na tym samym poziomie zeby nie oslepiac innych a tak to niestety... bedzeisz wkur... ludzi w tym mnie . Nie nawidze ksenonow z allegro i innych serwisow jesli nie sa zrobione jak byc powinny. I jak jestem przeciw wszelkim kara tak za samochod z takimi powinno sie zabierac dowod tak jak robi sei tu u Naszych sasiadow zeby wiochy nie bylo:P.

autko fajne naprawde fajne :) kolorek super. szkoda ze siedzenia bez sporotwego profilu i szkoda ze radio nie org. ale pozatym jset wypasik .

Opublikowano
  • Autor

sory za brak cytatu. Jak sprawdzic czy sa ksenony - pierwsza sprawa spryski w zderzaku pisano o tym ale to jest pikus najwazniejszy jest system samoregulacji cos w rodzaju zyrokompasu utyrzmujacego ksenon na tym samym poziomie zeby nie oslepiac innych a tak to niestety... bedzeisz wkur... ludzi w tym mnie . Nie nawidze ksenonow z allegro i innych serwisow jesli nie sa zrobione jak byc powinny. I jak jestem przeciw wszelkim kara tak za samochod z takimi powinno sie zabierac dowod tak jak robi sei tu u Naszych sasiadow zeby wiochy nie bylo:P.

autko fajne naprawde fajne :) kolorek super. szkoda ze siedzenia bez sporotwego profilu i szkoda ze radio nie org. ale pozatym jset wypasik .

XENONY (hid) Były montowane w Niemczech .Jeżdze jakiś czas autem i jeszcze nikt mi nie mrugał ,że ich oślepiam,no chyba że suszarki na drodze :decayed:.poza tym lampy są jakby t :decayed:roche inaczej ustawione niż zwykłe lampy tak jakby niżej od strony kierowcy,poza tym jest dodatkowa regulacja elek. góra-dół w samochodzie.

Opublikowano

no to nie sa orginalne,musze Cie zmartwic xenony nie maja regulacji w samochodzei ,zadne! to jest lampa ktora sama sie reguluje . prosty przyklad wnocy podjedz do murku zapal swiatla - uruchamiasz silnik po paru godzinach np zapalasz swiatla lampa swieci w dol po 1sekundzie podnosi sie isie reguluje. To ze byly zakladane w niemczech to nieznaczy ze nie zrobil tego ktos bez pojecia:P... Niemcy to nie wyrocznia , aczkolwiek troceh mniej wiochoty narod :P