Bruuuum Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Godzinę temu, KoJ@K napisał: Felgi są w jakim kolorze ? Titan mat, kodu nie mam
mashet Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Koło siadło, ja celuję w grafit To są et33 z S5?
Bruuuum Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 24 minuty temu, mashet napisał: Koło siadło, ja celuję w grafit To są et33 z S5? Tak
tomekxp2 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Ładna A4 widać, że dopracowana, a lakier na wcześniejszych zdjęciach nieźle się błyszczy.
K4rol81 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Jest dobrze, felga pięknie siadła Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
black4 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Witaj, Te RS-y w graficie wymiatają Jaka zawieszka ? Na 9 x 19 et33 nic nie przyciera? Pozdrawiam! M
Bruuuum Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 45 minut temu, black4 napisał: Witaj, Te RS-y w graficie wymiatają Jaka zawieszka ? Na 9 x 19 et33 nic nie przyciera? Pozdrawiam! M No 1BE i sprężyny H&R - 45mm. Nie przyciera, ważne żeby krawężniki nie przycierały
shakal Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Jak dla mnie najlepsze Ori koło do B7 [emoji6] Fura prezentuje się rewelacyjnie Co do zmiany sufitu to znam ten ból, tez sam zmieniałem i na dodatek musiałem schować sie do wąskiego garażu w którym nie dało sie otworzyć na maxa drzwi. K@rwy leciały jak woda z kranu ale efekt końcowy wynagradza te męczarnie Ciekaw jestem Twojego pomysłu na relingi [emoji6]Wysłane z iPhone
Mizur138 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 No Kolego siadło zacnie na tych kołach kolor idealnie sie wpasowal do autka,sam zastanawiam sie czy nie zamienic swoich na taki wzor tylko juz musze bardziej pomyselec o kolorze
Bruuuum Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Relingi z B8 szerokością i długością by pasowały, jednak są inaczej wyprofilowane i wygięte, odpadają. Łatwiej zrobić to na B7, dałem do ślusarza na cięcie i obróbkę po weekendzie będą gotowe. Jeszcze kilka fot po myciu: Edytowane 6 Maja 2017 przez Bruuuum
KoJ@K Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Aaaale syf ... na podłodze w garażu FroS-t - masz tutaj doskonaly przyklad, dlaczego dla mnie nie ma innego lepsiejszego koloru niż czarny - piknie Masz jakiś dystans na tyle, czy przód i tył są bez ? To 235 na tym zawiasie fajnie wyszło, bez przycierek mówisz, ale myśle, że gdyby wleciał tu gwint to już tak bez przycierkowo by się nie obyło Jak oklejałeś górną listwę nad drzwiami, z dwóch kawałków jakoś ?
TOM3K Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Fajnie się prezentuje ps. Ściągnij zasłonę bo to nie legalne
black4 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Witaj, Projekt wyszedł bajka ;D BTW. Lusterka zostawiasz do tego setupu w satynie ? Wydechy w chromie też zostawiasz? Pozdrawiam!
Bruuuum Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) 7 godzin temu, KoJ@K napisał: Aaaale syf ... na podłodze w garażu FroS-t - masz tutaj doskonaly przyklad, dlaczego dla mnie nie ma innego lepsiejszego koloru niż czarny - piknie Masz jakiś dystans na tyle, czy przód i tył są bez ? To 235 na tym zawiasie fajnie wyszło, bez przycierek mówisz, ale myśle, że gdyby wleciał tu gwint to już tak bez przycierkowo by się nie obyło Jak oklejałeś górną listwę nad drzwiami, z dwóch kawałków jakoś ? Nie ma dystansów z tyłu, felga jest równo z błotnikiem, w sumie myślałem że będzie bardziej schowana, a wyszło w sam raz. Gwintu nie chcę, bo i tak już niżej nie mogę zejść, koło domu mam wielkie zwalniacze z kostki, a w lecie jeżdżę po różnych serpentynach górskich, itp. Górną listwe okleilem z 2 części, łączenie po środku. W sumie ma z 2,7m więc wystarcza przy folii 154cm Edytowane 7 Maja 2017 przez Bruuuum
Bruuuum Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) 5 godzin temu, TOM3K napisał: Fajnie się prezentuje ps. Ściągnij zasłonę bo to nie legalne Ta jak sąsiedzi z dnia świra 3 godziny temu, black4 napisał: Witaj, Projekt wyszedł bajka ;D BTW. Lusterka zostawiasz do tego setupu w satynie ? Wydechy w chromie też zostawiasz? Pozdrawiam! Lusterka są w macie, w tym samym kolorze co felgi, tylko światło na nie pada Ogólnie auto jeszcze w tym roku niczym nie było zabezpieczane, jedynie QD, także będzie lepiej Edytowane 7 Maja 2017 przez Bruuuum
Rekomendowane odpowiedzi