izka7878 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Tak. To wersja z gps w uchwycie. Kupilam po ok 90$. Na chwile obecna dzialaja wszystkie bez zastrzezen.
pox Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 No to cena całkiem całkiem. Na znanym portalu aukcyjnym wychodzi x2.
artur2910 Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 koledzy krotko i zwiezle potrzebuje porzadna kamerke z prawdziwym hd lub full hd jaka kupic ktara jest pewna na 100% i jej cena jest znosna?(nie potrzebuje bajerow aby tylko obraz był LuXior;))
szeryf Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Też szukam czegoś fajnego. W jakiej cenie chcesz kupić? Czytałem sporo testów, i w cenie ok. 320 zł dobrze wypada Prestigio Roadrunner 320.
hustlazz Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Wybaczcie że odgrzeje temat. Potrzebuję najlepszego rejestratora do 700zł, doradzi ktoś ? Najlepiej z GPS
krzysiekvtec Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Widze jeszcze jeden temat, ja kupilem overmax 4.1 test z nocy, moze sa jakies jeszcze ustawienia ktore polepsza obraz tak jest na standardzie OVERMAX CamRoad 4.1 NIGHT:
sowiq Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Pany, ja też jakiś czas temu przerabiałem wybór i zakup kamerki. Chciałem coś małego, z GPS i żeby nagrywało w dobrej jakości. Padło na MINI 0801 i póki co jestem bardzo zadowolony. TUTAJ fotki z mojego montażu. Co prawda nie mam już na sprzedaż i nie zamierzam mieć, ale jak ktoś jest zainteresowany to mogę podać namiary na sprawdzonego chinola, który sprzedaje to na eBay za ~$110 - wysyłka gratis, paczka idzie 2-3 tyg. Mogę podesłać niemodyfikowane filmy jakby ktoś chciał sprawdzić jakość.
hustlazz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Pany, ja też jakiś czas temu przerabiałem wybór i zakup kamerki. Chciałem coś małego, z GPS i żeby nagrywało w dobrej jakości. Padło na MINI 0801 i póki co jestem bardzo zadowolony. TUTAJ fotki z mojego montażu. Co prawda nie mam już na sprzedaż i nie zamierzam mieć, ale jak ktoś jest zainteresowany to mogę podać namiary na sprawdzonego chinola, który sprzedaje to na eBay za ~$110 - wysyłka gratis, paczka idzie 2-3 tyg. Mogę podesłać niemodyfikowane filmy jakby ktoś chciał sprawdzić jakość. A coś bardziej dostępnego u Nas ? RoadRunner 530 ? Mio 358 ?
sowiq Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Tych dwóch nie miałem okazji testować, a wiem z doświadczenia, że znalezienie niemodyfikowanych plików wideo z kamer graniczy niemal z cudem Co do 0801, o której pisałem wcześniej, widziałem jakieś na Allegro, ale cenowo dużo bardziej opłaci się kupić od chińczyka.
hustlazz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zdecydowałem się, poczytałem trochę w internetach i dużo pochlebnych opinii ma DOD LS430W także wybór padł na nią
sowiq Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Nie zapomnij zdać relacji z montażu, zrobić kilku zdjęć jak prezentuje się w aucie i dać jakieś przykładowe filmy Na pewno komuś przydadzą się takie informacje.
hustlazz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jak tylko przyjdzie zrobię zdjęcia i nagram filmik z przebiegu montowania
kanu Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 ja kupiłem sobie Mobiusa Mobius Action Camera | 1080P HD Cam Kupiłeś wersję z szerokokątnym obiektywem czy "zwykłą"? Nie przeszkadza zbyt mały kąt? szeroki kąt jest i fullHD nagrań, pod tym linkiem jest klika filmików krótkich z wyczynów innych kierowców na drogach można obejrzeć, dla mnie jakoś wystarczająca jak za tą cenę https://www.youtube.com/channel/UCFvC-xLTkNYydj9RHN-8n6g
banan87 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 polecam forum autowrzuta.pl które dotyczy właśnie kamerek, naprawdę bardzo dużo informacji można tam znaleźć (oprócz ciekawych filmików:decayed:)
krzysiekvtec Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Panowie czy w lampce nad lustrem jest stale 12v i mozna tam wpinac sie ? Ktos robil juz tam zasilanie interesuje mnie gdzie dokladnie sie podlaczyc
sowiq Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Tutaj jest cały wątek o tym. Nie ma sensu powtarzać: http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/zasilanie-kamery-rejestrator-samochodowy-239377/
soolek Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Panowie, odgrzeję trochę temat, bo mam mały problem. Pożyczyłem od kumpla kamerkę, jakieś DriveCam dvr-300 z MediaMarktu, żeby zobaczyć z czym to się je. I kamerka krzyczy (nie chce nagrywać), że "nieprawidłowy format karty - sformatuj". Karto to microSD HC 8gb z formacie FAT32. Formatowana już dwa razy. Ktoś wie o co kaman, bo szukam po necie, ale nic znaleźć nie mogę.
pioteros Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Może na NTFS musisz zmienić formatujac ją. Kamerki nagrywają czasem pliki sporej wielkości których FAT32 nie obsługuje. Ewentualnie sprobuj zmienić długość pętli nagrywanych filmików. Wysłane z mojej nowej Nokii 3310
Rekomendowane odpowiedzi