Opublikowano 7 Grudnia 201312 l Każdy z prezentowanych zestawów w tym temacie do domowego grzebania wystarczy. Żaden z tych zestawów nie wystarczy ale są dobre na początek Narzędzi nigdy nie jest za dużo i zawsze przydało by się jeszcze to czy tamto
Opublikowano 7 Grudnia 201312 l Z wlasnego doswiadczenia polecam Honnitona. Grzechotki ma lepsze niz Yato, reszta podobna. Ostatnio znacznie podrożały zestawy tej firmy, ale również polecam. Katuje 4-ty rok i grzechotki, bity, nasadki są nie do zajechania. Na wielu forach polecano właśnie Honitona skusiłem się i nie żaluje
Opublikowano 7 Grudnia 201312 l Ja też przymierzam się do kupna zestawu kluczy:naughty: Czy ktoś miał do czynienia z narzędziami firmy Jonnesway ?
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Ja też przymierzam się do kupna zestawu kluczy:naughty: Czy ktoś miał do czynienia z narzędziami firmy Jonnesway ? mam kilka narzędzi tej firmy i śmiało można polecić yato nie ma co porównywać ---------- Post dopisany at 18:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:20 ---------- w yato i stanley-u szybko grzechotki siadają na bahco pracowałem kiedyś i powiedział bym że górna półka poczynając od zwykłego młotka którym jakoś lepiej się uderza po klucze i szczypce (wytrzymałe) teraz chyba dokupię jakiś zestaw z honitona właśnie bo dużo ludzi chwali ---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:24 ---------- kiedyś STAHLSON z castoramy był też dobry teraz mają jakieś MAGNUSSON rzekomo z dożywotnią gwarancją ktoś wie co to jest ?
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l mam honitona i yato i wole honitona. Właśnie jestem na kupnie kolejnego zestawu.
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Zachwalanie to może przesada ale 10 lat i nic z kompletu nie urwałem a inne dawno rozczlonkowane. ;-) Honiton, Bahco, Knipex to pierwsza liga. Sony Xperia Tapatalk Pro.
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Mój znajomy posiada zestaw kluczy firmy Hazet i takowy mi polecił ale jak zobaczyłem w necie wszystko super tylko ta cena:kwasny:
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Hazet Gedore Proxxon Belzer Bahco to górna półka. Ceny spore ale jakość pierwsza klasa.
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Dodaj do narzędzi z górnej półki Kamasa Tools, Wurth zebra do kompletu:naughty: Może kiedyś sobie sprawie taki zestawik
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Ja mam zestaw Yato bodajże 94 el. Juz drugi rok służy zacnie. Klucze używam do wszelkich robotek przy Audiczce ale naprawde jakosciowo sa super...
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l A ktos szuka nasadek z grzechotkami 1/4", 3/8" i 1/2" To polecam zestaw Stanley-a 75 w Castoramie za 200zł
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l A ktos szuka nasadek z grzechotkami 1/4", 3/8" i 1/2"To polecam zestaw Stanley-a 75 w Castoramie za 200zł również polecam w tej kasie, mi się tylko grzechotki rozleciały
Opublikowano 9 Grudnia 201312 l A ktos szuka nasadek z grzechotkami 1/4", 3/8" i 1/2"To polecam zestaw Stanley-a 75 w Castoramie za 200zł , mi się tylko grzechotki rozleciały
Opublikowano 9 Grudnia 201312 l A ktos szuka nasadek z grzechotkami 1/4", 3/8" i 1/2"To polecam zestaw Stanley-a 75 w Castoramie za 200zł , mi się tylko grzechotki rozleciały ale reszta ok
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Co sądzicie o kluczach MacAllister ? A to nie jest przypadkiem jakaś marka własna Castoramy????
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Produkt castoramy? Może nie klucze, ale mam z tej firmy wkrętarkę taką małą od około 5 lat i dalej działa a ciężki ma u mnie żywot (mam do niej takie adaptery do nasadek i czasem mi służy jako grzechotka ). Ostatnio jak patrzyłem za nimi to mają teraz podobne aczkolwiek nieco inne z wyglądu więc nie mam pewności czy to jest to samo. To tak na temat tej firmy. Właśnie sobie przypomniałem że po ostatnich pracach przy zawiasie mam kilka nasadek YATO i radziły sobie nieźle z moją rękojeścią uchylną 1/2" STANLEY'a, ale jakoś bardzo ich jeszcze nie katowałem (w przeciwieństwie do tego klucza STANLEY'a który jest chyba nie do zabicia nawet z 1,5m rurą).