PAN_PREZES Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Hej nazywam się Rafał mam 23 lata!!Jestem z okolic Kartuz k Gdańska!! Ogólnie pracuje w Anglii i mam tutaj audi 80 b4 ale 3 tyg temu kupiłem audi a4 b5 1.9tdi 110km 1997r i czeka na mnie w Polsce!!Więc dopiero w styczniu napisze o niej coś więcej!!Narazie mam tylko te fotki wysłane przez mame!!Pozdro dla wszystkich
kamilus Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Na poczatek proponuje grill ze znaczkiem Do odswiezenia wygladu lampy polift na przod ;d
Dikson Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 na początek to Ty sobie zmień nick A ty zmień podejście do forumowiczów!!!
Nietykalny Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Grill, lampy, jakieś kółka na lato, korekta lakieru i bezawaryjności
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 na początek to Ty sobie zmień nick A ty zmień podejście do forumowiczów!!! Zbyt duża liczba wykrzykników w tekście oznacza zwykle nadmierną egzaltację.
deathcity Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 A ja bym zaczął od spraw technicznych .Przeglądzik i wszystkie rzeczy które wymagają wymiany. Na pewno coś się znajdzie. Na upiększanie jeszcze przyjdzie czas
PAN_PREZES Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 Dzięki!!ogólnie wracam do polski w styczniu i narazie tata się zajmuje tym więc już jest zrobione: wymiana kompletnego rozrządu,wszystkich pasków,płynów,oleju,hamulców,filtrów i sprężarki od klimatyzacjii i z tego co mówił to śmiga bez zarzutu nic nie stuka nie puka itp!a przeglądzik też przeszedł bez problemu!!Dodam że jestem 1 właścicielem w polsce auto sprowadzone 3 tyg temu z niemiec!Pozdro
TomekTdi Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jeszcze jej nie widziałeś na żywo ?? To będziesz miał spóźniony prezent gwiazdkowy
PAN_PREZES Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 co zrobić z tym radiem?ogólnie nie podobają mi się te zaślepki!ładnie wyglądają ori radia tylko problem że nie mają usb i mp3:-( co o tym myśicie?? ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ---------- no niewidziałem:-( ogólnie to pracuje w uk i mam tu audi 80 b4 1.9tdi na pol blachach ponieważ kupować anglika mi się nie opłaca ogólnie to auta tanie ale ich insurance (ubezpieczeie) koszmarnie drogie!! a moja audiczka 80 ma najechane ponad 420 tys km!!więc wysłałem tacie kase i miał kupić mi a4 w avancie!!a za miesiąc robie zamiane biore a4 a 80 zostawiam!!więc będe mógł sę troche nacieszyć i napisać coś więcej!! powoli myśle też o wymianie lamp przednch i grila tylko mam pewien problem ponieważ ma nietypowo zamontowane halogeny w przednich lampach a nie w zderzaku a jakieś zamienniki np z allegro za ok 500zł za***iście wyglądają ale nie mają halogenów:-(
Gladispes Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Mp3 w ORI radyjku to nie problem. Kupujesz emulator zmieniarki i masz wyjście AUX na chinch 3,5 - także podłączasz np. telefon, odtwarzacz mp3 itp Sam mam ori Concert I (kaseciak) i śmigam z muzą z telefonu Zastanawiałem się nad zmianą na "telewizor" z navi, ale jednak mi się bardzie podoba ten oldscholowy wygląd, no i to czerwone podświetlenie wszędzie
PAN_PREZES Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 moje a4 jest z 97 roku a jakieś nowsze np z 2001 mają nowsze radyjka czy takie same??a ori radio z audi a4 b6 by pasowało??
Gladispes Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Pasować pewnie będzie, ale są tam jakieś kombinacje z szynami CAN itp. (jest tego trochę na forum, więc szukajka i lecisz z tematem). Niektórzy podłączają, ale radyjka nie mają podświetlenia, wyłączają się co godzinę - jednak wszystko jest do zrobienia i jak zażyczysz sobie jakieś nowsze radio to jak się znasz i trochę poczytasz to ogarniesz to. Ja szczerze polecam radio ori z "naszych lat", np. Concert plus ten emulator mp3. Oczywiście jeśli chcesz śmigać na ori instalacji i głośnikach. Bo jak chcesz modyfikować dalej i żeby Ci uszczelki wyrywało od basu to pewnie i lepsze radio trzeba
PAN_PREZES Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 Siemka!! Orientuje się ktoś czy jest możliwa taka zmiana jak tak czy jest bardzo skomplikowana??z góry dzięki za odp!! 1 foto audi a4 b5 1997r 2 foto 1999r!!
P1RAT Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Może nie jest to trudne wręcz wykonalne jeżeli ktoś ma lekkie pojęcie. Ogólnie też się przymierzam do wymiany wnętrza na coś w podobie. Na początek : Dobre koło 17-18 listwy dymione w foli 3M + Kiera od Eski. konsola 2din jak na foto albo z nawi plus
fafnasty Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 kiera polift lub eska czy jakas ładniejsza -lampy zespolone valeo albo bix:decayed: -tylne lampy polift -może jakiś łądny fotel -ori gril polift i reszte wyjdzie proporcjonalnie do przeczytanych postów na forum :naughty:
Dżordż Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 jak jesteś zainteresowany niedrogimi 17' to pisz
PAN_PREZES Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2013 a jakimi??masz może foto??i za ile ogólnie??
Imker Opublikowano 25 Grudnia 2013 Opublikowano 25 Grudnia 2013 autko godne uwagi, dobre aluski i lampy na początek od polifta, sam będę na wiosnę kupował aluski s-line , prawdopodobnie lampy przód/tył poliftowe oraz glebka jakieś 30mm w dół
Rekomendowane odpowiedzi