Hans47 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Kminilem jak zamontowac 10 calowy wyswietlacz z nawigacja do b5. Nie bede rozpisywal sie jak to zrobic bo zawiele roboty nie ma wystarczy wyciagnac sierodkowe kratki potem wyciecie brzeszczotem przegrudek. Sprawa jest na tyle prosta ze przez przypadek zakupilem tablet Sony Xperia S fart byl taki ze tablet ma akurat idealnie wrecz perfekcyjnie dopasowana szerokosc akurat padsujaca w otwor pozostaly po kratkach. Jest to sposob nie ingerujacy w konstrukcje deski a zarazem wpelni odwracalny wystarczy miec druga pare kratek. Podlaczylem sobie radio pod bluetooth i dzwiek z tabletu mam na odbiorniku i wielka nawigacje automapa polecam zakup tego tabletu on chyba zostal wyprodukowany z mysla o a4 b5 XD
Garet Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 pomysł godny tylko, tracę w tym momencie cup holder a ja kocham pić kawkę w aucie Jak trzyma się ten tablet, na czym?
Marcin6 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 A dostęp do przycisków awaryjnych, przeciwmgłowych itd jest?
TyBucu Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ciekawie ciekawie, a jak wygląda to w dzień? I co zrobiłeś z przyciskami?
edekxp Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ja myślałem aby to zrobić profesjonalnie.Tablet zamiast radia 2din i 7 cali wystarczy. U ciebie to trochę lipa, przyciski zasłonięte kratki usunięte itp.Już lepiej trzeba było uchwyt do szyby kupić. Zobacz ten temat: http://a4-klub.pl/showthread.php?t=304221 Tapatalk4
Kowi87 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 11:45 ---------- Poprzedni post napisany at 11:34 ----------
TyBucu Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Tylko żeby wam Tesla Motors nie wytoczyła sprawy za jumanie patentu
sokal Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ale doj**ał A Ty Daniel też miałeś dobry pomysł, i ważne że Tobie pasi Ale trzeba przyznać że przełożyłeś montaż tabletu ponad funkcjonalność pozostałych funkcji w aucie
eRniś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 w informacjach jest link do stronki gdzie jest opis jak gość to zrobił (ENG) Mnie akurat takie patenty nie kręcą
Hans47 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ten tablet trzyma ci tak na wcisk bez niczego na dziurach nie wypada a jak chce z czegos skorzystac to lekko go odchylam dolem w nocy tego nie widac ale mozna wciskac przyciski tylko ze ich nie widac calych ten kto zrobil to z tym karbonem to jakis profesjonalista i super to wyglada. Tylko ze ja uzywam tabletu jako dodatek i chce pozostac ze standartowym radiem nie chce zmieniac nic na stale. A uchwyt na szybe odpada poniewaz nie chce zagracac sobie szyby a widocznosc jest najwazniejsza. Zrobie jutro zdjecia za widoku no i jak troche posprzatam bo chlyw straszny sie zrobil.
krzysiekvtec Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Jeszcze zlacze obd2 na bt i karta aero 2 na 3g i masz kombajn 7 cali lepiej by chyba wygladal :-) pisze wlasnie z 10 calowego tabletu i nie wyobrazam sobie go w a4 u mnie hehe
prezesik18 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Fajne patenty na tablety w miejscu radia 2din, jednak do zwykłej konsoli(przedliftowej) nie za bardzo wygląda
skubiii89 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 a jak z prądem jest możliwość podłączenia ładowarki samochodowej w trakcie jazdy???
Hans47 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2013 wlasnie tu jest problem z tabletami potrzebuja duzo pradu przy ladowaniu 2.8a ladowarka usb nie pociagnie ogolnie nie ma takiej mozliwosci chyba ze przetwornica. ale bateria tak dlugo trzyma ze nie ma takiej potrzeby caly dzien ogladania filmow sluchania muzyki czy nawigacji. Podlaczyl bym obdII jak bym mial niestety przedlift :|
Rekomendowane odpowiedzi