Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowe Audi A4 B8 2007

Który samochód z tej trójki jest najładniejszy i który byście wybrali jeżeli mielibyście dokonać zak  

1. 1. Który samochód z tej trójki jest najładniejszy i który byście wybrali jeżeli mielibyście dokonać zak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczerze powiedziawszy mi się podoba :) ale jednak ja celuję w B5 ;)

Opublikowano

dorzuce coś dla oka

obraz017sm6.th.jpg

obraz020mt2.th.jpg

obraz021oe1.th.jpg

obraz022mw6.jpg

Opublikowano

Ze tak zapytam.. Co ta A4 ma kolo halogena od strony pasazera..? No nie mowcie ze hak.. :mysli: strasznie to wyglada.. :chytry:

Opublikowano

Ze tak zapytam.. Co ta A4 ma kolo halogena od strony pasazera..? No nie mowcie ze hak.. :mysli: strasznie to wyglada.. :chytry:

no popatrz nie zwróciłem na to uwagi ale w powiększeniu wygląda na szkiełko

obraz0191am5.jpg

Opublikowano

Teraz nalezy urzadzic konkurs.. "Co to jest..?" :polew: Ale fakt faktem piekna.. Tylko czemu Wklejasz B7 do tematu o B8..? :mysli::decayed:

Opublikowano

bo wg opisu to 2007 a taki jest temat

Opublikowano

Teraz nalezy urzadzic konkurs.. "Co to jest..?" :polew: Ale fakt faktem piekna.. Tylko czemu Wklejasz B7 do tematu o B8..? :mysli::decayed:

a nie bedzie to kamerka - czujnik parkowania??

Opublikowano

Moze jakas podczerwien na wzor nowej S klasy.. :mysli: w kazdym razie bardzo mnie to zaintrygowalo.. :przebiegly:

Opublikowano

a nie bedzie to kamerka - czujnik parkowania??

ale z jednej strony to by było dziwne. może i poczerwień pobocza?!

Opublikowano

to czujnik do aktywnego tempomatu. bada odleglosc od auta z przodu i linie na poboczu

Opublikowano

ten model jest nieziemski, czytalem ostatnio o nim artykuł no i zapowiada sie pieknie, no troszke szkoda ze mniejsze, no ale i tak najpiekniejsze B5 :thumbup: (póki je mam) :tongue4:

Opublikowano

Audi A4B8 w wersji S4, znowu będzie uturbione ! :evil:

header.jpg

Maszyna będzie napędzana silnikiem 3.0 V6 TFSI bi-turbo ! o mocy 330hp (w B7 jest to około 340 ale z większego wolnossaka). Osiągi to około 5.4 do 100km/h (60mph), lub nawet niska piąteczka. Auto zadebiutuje z nowym napędem Quattro, to nie będzie już Sport Differential, gdzie większość idzie na tył, ale nowa eSka będzie dynamicznie rozkładać moc na poszczególne koła.

header2.jpg

źródło: audiworld.com

Opublikowano

Sam Mniód!!

Opublikowano

Jeszcze tylko sciema i jakas ciemna wypasiona fela i.. :drool:

Opublikowano

ciekawe kiedy sie pojawi jakis forumowisz z B8 (obstawiam ze okolo lutego)

bo z A5/S5 juz ktos jest

a co do B8 to fajne bielutkie takie

mozna fajnie zrobic na dubaj style :D

tylko szkoda ze sie tak rozroslo :/ niepotrzebne to bylo wg mnie bo jak ktos chce duze auto to kupuje a6 albo a8

a a4 bylo takie w sam raz .... dla kierowcy

ale i tak jest kosa :kox:

Opublikowano

Bialy kolorek super :thumbup:

tylko szkoda ze sie tak rozroslo :/ niepotrzebne to bylo wg mnie bo jak ktos chce duze auto to kupuje a6 albo a8

a a4 bylo takie w sam raz .... dla kierowcy

ale i tak jest kosa :kox:

Rozrosło? Ja slyszalem ze w srodku ma byc mniej miejsca niz w b6 czy b7

Opublikowano

Rozrosło? Ja slyszalem ze w srodku ma byc mniej miejsca niz w b6 czy b7

to złe słyszałeś. siedziałem już w niej i wreszcie "dorosła" pod tym względem do klasy średniej.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...