szczuraz Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 A ja jestem w d*pie z gwintem. Chyba pojade allroadem
szczuraz Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Kolega który dorabiał mi nakrętki na przód zrobił nieplanowany wypad do Niemiec i nie mam jak odebrać. Tył mam niekompletny bo brakuje mi jednego górnego mocowania do Q. Generalnie jestem w czarnej d*pie... Jakby było mało dzisiaj dowiedziałem się że moje felgi muszą zostać wypiaskowane jeszcze raz bo coś się skaszaniło i raczej nie zdążę ich już ogarnąć. Także na Nysę będzie prawie seria ale przynajmniej upodlę się w doborowym towarzystwie. Trzeba szukać pozytywów.
WhyMe? Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 pier**lisz a nie solisz. Ty jedziesz się pokazać czy spotkać ze znajomymi?
fafnasty Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 e tam ja jadę ze odpadajaca szpachlówka ale wazne że wasze mordki zobaczę
szczuraz Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 pier**lisz a nie solisz. Ty jedziesz się pokazać czy spotkać ze znajomymi? Jade sie najebac i potanczyc. ---------- Post dopisany at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ---------- Jestem z goldim od 12 w nysie
JawoR36 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 e tam ja jadę ze odpadajaca szpachlówka ale wazne że wasze mordki zobaczę Co to tam odpadająca szpachlówka.. jak zobaczycie moją furę to się przeżegnacie Jak mnie wpuszczą na teren imprezy to będzie sukces
Duds Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 A ja nie wiem czy mi się uda przyjechać na 8.00, bo moja do pracy jeszcze chce iść w ten dzień I możliwe, że będę koło 12-14. Poproszę o miejsce jak coś, ale dam jeszcze znać dzień przed
Hardjack Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Wiecie może do której godziny wpuszczają na teren imprezy? Trzymają się regulaminu i o 22 naprawdę zamykają bramę? Ciężko będzie mi się wyrobić, żeby tam dotrzeć na czas, a koniecznie chciałbym tam być w piątek.
WhyMe? Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Najlepszą atrakcją będzie jak wy***ią Jawora za ten jego namiot
slepy Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 jest gdzieś jakiś plan imprezy, ja chyba bede dopiero w sobote:whistling:
Gość cwiara Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Najlepszą atrakcją będzie jak wy***ią Jawora za ten jego namiot :polew:
Dzekson Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 jest gdzieś jakiś plan imprezy, ja chyba bede dopiero w sobote:whistling: Nie zdziałasz nic z tym piątkiem ?
slepy Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 jest gdzieś jakiś plan imprezy, ja chyba bede dopiero w sobote:whistling: Nie zdziałasz nic z tym piątkiem ? no własnie lipa jest, ma montaż pod koniec tygodnia i nie wiem czy się wyrobię, a na noc to chyba bez sensu jechac, wole wystartować rano w sobotę
czorny_07 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2014 wystartuj w sobote w nocy, żebyś na rnao był ryju
szczuraz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Najlepszą atrakcją będzie jak wy***ią Jawora za ten jego namiot ile miejsc parkingowych będzie do wynajęcia ?
slepy Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 No właśnie tak gdzieś na 9-10 chciałbym być na miejscu,
czorny_07 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2014 o 10 to już porobieni będziemy
Rekomendowane odpowiedzi