WhyMe? Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mefju mi tez tam cos przytrzym pojawie sie kolo poludnia w piatek ale niestety w sobote pod wieczor bede musial spadac bo mam dosc wazna impre rodzinna i glupio sie nie pokazac... Ryju masz vipowskie miejsce obok mnie Git, wszystko będzie
sysek27 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mefju mi tez tam cos przytrzym pojawie sie kolo poludnia w piatek ale niestety w sobote pod wieczor bede musial spadac bo mam dosc wazna impre rodzinna i glupio sie nie pokazac... Ryju masz vipowskie miejsce obok mnie Git, wszystko będzie Dzięki a powiedzcie jeszcze jaką wódkę bierzecie żeby za dużo nie mieszać
neimaD Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Pierdziele... Ostatni raz Nysa... 5 dni pucowania, kobieta zła, auto upier#$# po deszczach... Ehh i po co to... Pewnie nawet żadnego z was nie spotkam :-\
Hardjack Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Pierdziele... Ostatni raz Nysa... 5 dni pucowania, kobieta zła, auto upier#$# po deszczach... Ehh i po co to... Pewnie nawet żadnego z was nie spotkam :-\ A weź nie pier***
czorny_07 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 Pierdziele... Ostatni raz Nysa... 5 dni pucowania, kobieta zła, auto upier#$# po deszczach... Ehh i po co to... Pewnie nawet żadnego z was nie spotkam :-\ A weź nie pier*** +1
slepy Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 ja ide zaraz cośik umyć dziada:grin:, może zdążę coś przywoskować
slepy Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 sobota rano, jeszcze musze z samego rańca do hurtowni w Krakowie wskoczyć, także pewnie bede na 10:kwasny:
WhyMe? Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Pany nie srajcie żarem Będziemy na tyle widoczni że każdy nas będzie widział Kto będzie miał lodówkę samochodową?
slepy Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Pany nie srajcie żarem Będziemy na tyle widoczni że każdy nas będzie widział Kto będzie miał lodówkę samochodową? Ja mogę zabrać
Duds Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Też biorę lodówkę i będziemy około 14-15 ...wyciapane z tapatalka...
sysek27 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ja też będę miał lodówkę na 12V tylko już pełna będzie żarcia i picia:decayed:
Daduś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Chłopaki ma ktoś uchwyt na kubek do konsoli liftowej na sprzedasz ?
WhyMe? Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 To pany bym kiełbachę wrzucił do kogoś bo ja niestety mam tylko lodówkę na wkłady PS. Niech ktoś zabierze jeszcze ładowarkę do samsunga samochodową
Daduś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ładowarkę samochodową do samsunga będę miał
WhyMe? Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ładowarkę samochodową do samsunga będę miał Super Moja została w aucie firmowym a auto w trasie
Rekomendowane odpowiedzi