trzacha197444 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Trzacha nie pitol nie wierze że żona Ci kontrolę zrobi więc możesz z nami odcinke yebnąć A tu się z Tobą zgadzam. Ona na pewno nie. Ale moja zayebista szwagierka na pewno! Odwdzięczy mi się za pewne sprawy, a o tym, że jadę na zlot już pipa wie...
wladi Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Kuźwa spokojna Twoja rozczochrana ja się zajmę kuzynką o ile nie ma 60 lat:grin::grin:
trzacha197444 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Kuźwa spokojna Twoja rozczochrana ja się zajmę kuzynką o ile nie ma 60 lat:grin::grin: Włodek, nie pal więcej... To nie kuzynka, to siostra my wife Mieści się w Twoich kryteriach więc mogę spać spokojnie...
Młody_drog Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 O, ale wladi jest już za stary więc może niech lepiej odpuści? Znam takiego jednego co jest jeszcze młody i spoko da radę
wladi Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Tee małolat dużo byś się mógł jeszcze od starszyzny nauczyć
Wandej Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Kuźwa spokojna Twoja rozczochrana ja się zajmę kuzynką o ile nie ma 60 lat:grin::grin: Przecież mowiles że takie najbardziej lubisz:decayed:
TyBucu Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Tee małolat dużo byś się mógł jeszcze od starszyzny nauczyć Masz wladi, bo jak jestes glodny to strasznie gwiazdorzysz
wladi Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ja jestem skromny chłopak ale Ty Endrju źle robisz że zabierasz kobietę bo będziesz leżał upodlony a ja już się nią zajmę
kaju Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 Ja jestem skromny chłopak ale Ty Endrju źle robisz że zabierasz kobietę bo będziesz leżał upodlony a ja już się nią zajmę cicho
TyBucu Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ja jestem skromny chłopak ale Ty Endrju źle robisz że zabierasz kobietę bo będziesz leżał upodlony a ja już się nią zajmę Wystarczy że się ćwiara tobą zajmie, a sam wiesz jak to się kończy ---------- Post dopisany at 14:41 ---------- Poprzedni post napisany at 14:40 ---------- Tylko żeby potem twoja znów do mnie nie dzwoniła że władi w domu a auta njet:polew:
wladi Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Zobaczymy czy bedziesz taki cfaniak na Oem jak Cię dopadniemy z Cwiara
TyBucu Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 No i już wyjasniła się kwestia czemu z kobitą przyjezdzam. Bo po takim melanżu to kto nas do domu odwiezie?
Rafi78 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Zobaczymy czy bedziesz taki cfaniak na Oem jak Cię dopadniemy z Cwiara znam jeszcze paru fajnych singli nie Doniu
klysek Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ja jestem skromny chłopak ale Ty Endrju źle robisz że zabierasz kobietę bo będziesz leżał upodlony a ja już się nią zajmę jak bym cie nie znal bym uwierzyl
Wandej Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ja jestem skromny chłopak ale Ty Endrju źle robisz że zabierasz kobietę bo będziesz leżał upodlony a ja już się nią zajmę Synek a kto Ci krzynke gentosu kupi?
wladi Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ja jestem skromny chłopak ale Ty Endrju źle robisz że zabierasz kobietę bo będziesz leżał upodlony a ja już się nią zajmę Synek a kto Ci krzynke gentosu kupi? Eeee no spoko jak tak to się pisze na to:decayed:
kaju Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 podobno kaju juz robi rzezbe na zlota toć to Mefju
klysek Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 podobno kaju juz robi rzezbe na zlota toć to Mefju mówił mi że ty
Rekomendowane odpowiedzi