Wandej Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dojechalem i ja... Do Ustki:kox: Dalej smazing będzie. Bejlocz otwieraj szkole tańca:decayed: Dzięki mordy za zlot było przednio:hi: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Gość Edyta Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dojechalem i ja... Do Ustki:kox: Dalej smazing będzie. Bejlocz otwieraj szkole tańca:decayed: Dzięki mordy za zlot było przednio:hi: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 toć mogłeś z nami jechać i my chcieliśmy podziękować za dobrą imprezę milo było zobaczyć stare twarze i poznać nowe i żeby nie było hymn
Wandej Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dojechalem i ja... Do Ustki:kox: Dalej smazing będzie. Bejlocz otwieraj szkole tańca:decayed: Dzięki mordy za zlot było przednio:hi: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 toć mogłeś z nami jechać i my chcieliśmy podziękować za dobrą imprezę milo było zobaczyć stare twarze i poznać nowe i żeby nie było hymn hymn to polisz dupe:polew: 6h przez te yebane radary jechałem:facepalm:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Kajak gdzie naklejka dla mnie oem? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
novwy Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 novwy na miejscu dojechałem żyję podziękowania dla wszystkich
Gość Edyta Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 jest i on dawaj mnie no nr na pw
Wandej Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 novwy na miejscu dojechałem żyję podziękowania dla wszystkich Szmalcu bym zjadłWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
novwy Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 novwy na miejscu dojechałem żyję podziękowania dla wszystkich Szmalcu bym zjadł Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 poczekaj poszukam w keszeni
Gość Edyta Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 U ćwiary na szybach jest .....
Wandej Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 U ćwiary na szybach jest .....U cwiary na szybach to całe menu zlotowe jest:polew:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
fatboy Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Nowa powłoką rain x Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez fatboy
slavko87 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) szkoda auta na forum jest jeden zderzak ale chce za wszystko 1300 zl zderzak taki ma byc? http://olx.pl/oferta/audi-a4-s4-b5-8e0-zderzak-przedni-CID5-ID4wvCp.html#52a59f6f7b tylko ze do malowania Również dziękuję za zlot, szkoda ze tylko dzień no ale zycie, mam nadzieje ze resztę mord których nie poznalem poznam za rok. P.s świr Edward szwagier czornego był prze talent Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez slavko87
wladi Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Melduje że dojechałem... dzięki śliczne wszystkim świrom pozytywnie zakręconym mam nadzieję że w tym roku nikomu nie nadepnąłem na odcisk.... memory five wladi i wszystko jasne :-)
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Melduje że dojechałem... dzięki śliczne wszystkim świrom pozytywnie zakręconym mam nadzieję że w tym roku nikomu nie nadepnąłem na odcisk.... memory five wladi i wszystko jasne :-) mnie nadepnales na odcisk az mnie stopy do tej pory bola bo o watrobie i samopoczuciu juz nie mowie
Wandej Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Taka sytuacja:przebiegly: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Melduje że dojechałem... dzięki śliczne wszystkim świrom pozytywnie zakręconym mam nadzieję że w tym roku nikomu nie nadepnąłem na odcisk.... memory five wladi i wszystko jasne :-) Mnie ojebales kukurydzę ale było spoko więc się nie gniewam:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Gość cwiara Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Nie znalazl ktos mojego identyfikatora?
Gość harry19-19 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 melduję się że dojechałem , rurka od Turbiny wytrzymała do samego domu , non stop cały czas jechałem 150 lub 160km/h .wielkie dzięki za ten zlot , impreza była za***ista nie da się tego opowiadać , miło mi było poznać wszystkich mordeczek , czekam niecierpliwie do następnego zlotu . wszystkich serdecznie pozdrawiam.......... teraz kilka słów odnośnie awarii rury od Turbiny :Strawberry-dziękuję za pożyczenie taśmy wazelinowej Goldi i Hołowczyc20 - dziękuję za pomoc ogarnięcia rury pękniętej od Turbiny Chopin- dziękuję za sprawdzenie i kasowanie komputerowo jeszcze raz dziękuję za zlot i pozdrawiam.... P.S życzę wszystkich żebyście bezpiecznie dojechali do celu
lukas309 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 dojechałem koledzy o 16:40 wszystko ok, autko jak zwykle zostało umyte ))))) pozdrawiam wszystkich i dziekuje za zlocik, obiecuje w przyszlym roku ze wiecej spedze czasu z Wami )))
Hołowczyc20 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja również melduje że dotarłem do domu o 18.15 bez niespodzianek,jeszcze raz wielkie dzięki za zlot,oraganizacje-kaju chylę czoła miło było poznać ciekawych ludzi i do następnego.Pozdrawiam. Ps harry19-19 nie ma za co Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez Hołowczyc20
chopin Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 melduję się że dojechałem , rurka od Turbiny wytrzymała do samego domu , non stop cały czas jechałem 150 lub 160km/h . wielkie dzięki za ten zlot , impreza była za***ista nie da się tego opowiadać , miło mi było poznać wszystkich mordeczek , czekam niecierpliwie do następnego zlotu . wszystkich serdecznie pozdrawiam.......... teraz kilka słów odnośnie awarii rury od Turbiny : Strawberry-dziękuję za pożyczenie taśmy wazelinowej Goldi i Hołowczyc20 - dziękuję za pomoc ogarnięcia rury pękniętej od Turbiny Chopin- dziękuję za sprawdzenie i kasowanie komputerowo jeszcze raz dziękuję za zlot i pozdrawiam.... P.S życzę wszystkich żebyście bezpiecznie dojechali do celu wzruszylem sie
Rekomendowane odpowiedzi