Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Przeróbka przodu na B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, ale zgadzam się z freon'em.

Brawo za zapał i wkład pracy, ale wyglądu Twojego samochodu to udanych był nie zaliczył - przód gryzie się z resztą nadwozia, to nie ta stylistyka.

Diody - tutaj muszę przyznać, że to chyba pierwsze dorobione diody, które dobrze wyglądają :hi:

Cały efekt robi właśnie ich duża ilość, czyli tworzą świecący pasek.

Mimo, że nie jestem miłośnikiem takich modów, to sam bym sobie zapodał do B5 pasek w dolnej części reflektora - w RS6 wygląda to supezaje...

Opublikowano

Macie racje co do efektu, przód sie zrobił potężny ale tyłu teraz nie mozesz tak zostawić moze jakby go spróbowac poszeżyc ale RS4 niezapominając o progach :naughty: to by sie poprawił efekt

Mimo, że nie jestem miłośnikiem takich modów, to sam bym sobie zapodał do B5 pasek w dolnej części reflektora - w RS6 wygląda to supezaje...

hlprla495hledbbon7.jpg

Tu masz wynalzki z paskiem LED takich to jeszcze nie było na forum :dziura:

Jak by nie były to ringi i były bardziej podobne do org Valeo to i ja bym sobie takie założył :gwizdanie:

Opublikowano

według mnie pomyśł dobry....gorsze wykonanie ;(

Opublikowano

Macie racje co do efektu, przód sie zrobił potężny ale tyłu teraz nie mozesz tak zostawić moze jakby go spróbowac poszeżyc ale RS4 niezapominając o progach :naughty: to by sie poprawił efekt

hlprla495hledbbon7.jpg

Jak by nie były to ringi i były bardziej podobne do org Valeo to i ja bym sobie takie założył :gwizdanie:

Za mało diód i dlatego efekt jest popeliniarski.

U DeeJay'a diody są gęściej i od razy efekt lepszy.

Opublikowano

hlprla495hledbbon7.jpg

Za mało diód i dlatego efekt jest popeliniarski.

U DeeJay'a diody są gęściej i od razy efekt lepszy.

Paskudne te lampy, zwłaszcza diody :thumbdown:

Opublikowano
:sick3: paskudztwo :thumbdown: a LEDów na tył do avanta dalej nie wymyślą :disgust:
Opublikowano

:sick3: paskudztwo :thumbdown: a LEDów na tył do avanta dalej nie wymyślą :disgust:

Mi tez niestety jakoś to się nie widzi :no::thumbdown: A co do LEDów to chyba ich się nie doczekasz, dopiero moze Twoje dzieci :przebiegly:
Opublikowano

Mi tez niestety jakoś to się nie widzi :no::thumbdown: A co do LEDów to chyba ich się nie doczekasz, dopiero moze Twoje dzieci :przebiegly:

Wtedy mało kto będzie jeździł B5 :confused4:

Opublikowano
  • Autor

poczytałem trochę Wasze opinie i powiem tylko, że auto jeszcze nie jest skończone;)

Opublikowano

poczytałem trochę Wasze opinie i powiem tylko, że auto jeszcze nie jest skończone;)

I tego się trzymaj, wyrezaj jeszcze tył i będzie :good:

Opublikowano

I zabardzo sobie nie bierz niektorzch do serca :naughty: wiesz koledzy ci troszke zazdroszcza :cool1:

Wedlug mnie robisz fajna furke i ciekaw jestem efektu koncowego a wtedy wszyscy beda tak wygladac :slina::shocked: pozdrawiam :good:

Opublikowano

I zabardzo sobie nie bierz niektorzch do serca :naughty: wiesz koledzy ci troszke zazdroszcza :cool1:

Wedlug mnie robisz fajna furke i ciekaw jestem efektu koncowego a wtedy wszyscy beda tak wygladac :slina::shocked: pozdrawiam :good:

No to poleciałeś :polew:

Opublikowano

Nie grysc sie! :decayed:

Autko w sumie niezle :) nie jest miazdzące w zadna strone : ani na minus ani na plus...

Jednym sie bedzie bardziej podobała drugim mniej :) A ze przeróbka dosc kontrowersyjna to i zdania podzielone :)

:good:

Opublikowano

Jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma :gwizdanie:

Opublikowano

Jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma :gwizdanie:

O dokładnie :good:

Nie grysc sie! :decayed:

Autko w sumie niezle :) nie jest miazdzące w zadna strone : ani na minus ani na plus...

Jednym sie bedzie bardziej podobała drugim mniej :) A ze przeróbka dosc kontrowersyjna to i zdania podzielone :)

:good:

Nikt się nie gryzie :polew::naughty:

Opublikowano

co do tych lamp :sick3: a ta audica z tymi lampami to k.... jak stare BMW :polew:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tragedia :)

Opublikowano

Dubel posta... ogólnie dramat :wallbash: