jacca90 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Jakie masz tam parametry opon i felg? Nie trać czasu i kasy na springi jedynym słusznym rozwiązaniem jest gwint. Ustawisz sobie wysokość tak jak będziesz chciał Gwint tutaj musi wlecieć i to jak najszybciej bo teraz to jest straszna koza przód 7,5 et36 205/40 tył 8,5 et30 215/40. Gwint narazie nie wchodzi w gre jestem spłukany z $$$ więc na tą chwile jakies używane springi za 100-200 będą lepszym rozwiązaniem zwłaszcza że wpadły nowe amory bilstein b6 na tył. I tak jak mówiłem na żywo wygląda to o wiele lepiej Nabliższe mody: - środki lamp w czerń (docelowo mają być bixy od Gwertego ale to jak kasa pozwoli) - grill i znaczki w czerń - lampy tył całe na czerwono - jakieś springi - uszczelka pokrywy zaworów i w końcu jakiś program Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez jacca90
.md Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 szukałem półtora roku b5 avant z 1.8 t w tym kolorze...
jacca90 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2015 szukałem półtora roku b5 avant z 1.8 t w tym kolorze... To coś słabo szukałeś xD
OficeR Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Widziana kiedys pod Kauflandem w lodzi przy Jana Pawla czesto bywasz w tych rejonach? send by GT-I9505
jacca90 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2015 Widziana kiedys pod Kauflandem w lodzi przy Jana Pawla czesto bywasz w tych rejonach? send by GT-I9505 Tak mieszkam na bratyslawskiej
jacca90 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2015 kolor felg out Kolor jest odpowiedni [emoji14] na zdj felga słabo wygląda ale na żywo to co innego [emoji14]
jacca90 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Opublikowano 15 Września 2015 Kolejne A4 w rodzinie ;D Takiego fanta sobie zrobiłem Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Może wy mi pomożecie Znowu mam problem z hamulcami... Mianowicie: 1. Praktycznie przy każdym włączeniu zapłony wyskakuje komunikat na fisie błędu hamulca. Podpięty komputer brak błędów. 2. Po jeździe i zgaszeniu auta i wyjściu do sklepu na 5min wracam i pedał jest twardy gdzie powinienem wcisnąć go z 2 razy zanim zrobi się twardy. 3. Podczas hamowania czuję bicie na budzie i pedale tak jakby tarcze były krzywe a to jest niemożliwe bo rok temu wymieniałem tarcze klocki przód i tył. Nie miałem żadnych awaryjnych hamowań z dużej prędkości. Zawsze staram się hamować silnikiem żeby nie obciążać za bardzo hamulcy. 4. Czasem z niewiadomych przyczyn włącza się pompa ABS ale sam ABS się nie włącza. 5. Mam też wrażenie że czasami na moment zawiesza się turbo. Ogólnie auto hamuje ale ma takie objawy. Sam układ hamulcowy szczelny. Nie ubywa płynu ani się nie gotuje. Obstawiam że to coś z podciśnieniem. Któryś z zaworów albo nieszczelny układ. Nie znam się za dobrze na hamulcach więc niech się wypowiedzą mądre głowy na ten temat i niech mnie nakierują od czego zacząć. Z góry dzięki za pomoc! Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
Ahmet Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Na 100% masz gdzieś nieszczelność w podciśnieniu.
jacca90 Opublikowano 29 Września 2015 Autor Opublikowano 29 Września 2015 Panowie mam okazję kupić kompletny air na amorach KW v1 za 2.5k Taki zestawik: -Kompresor VIAIR 480 -Zegary 2 VIAIR -Duza butla -Poduchy 3-balwankowe -4 zawory VIAIR Opłaca się to brać? Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
Rafal1988Lodz Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 jak jest komplet do zalozenia to bym sie nie zastanawial
jacca90 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Opublikowano 11 Października 2015 co powinienem wiedzieć o air? co dokładnie powinno być w zestawie? Jak to jest z wytrzymałością w porównaniu do gwintu? pomóżcie bo jestem w tym zielony a zainteresował mnie ten temat Taka sytuacja (((Się nacieszylem felami... nawet sezon nie przejezdzilem Dzisiaj zmieniłem na zimowki i druga fela z tyłu tez pęknieta tyle ze trzyma ciśnienie... Tylko dlaczego strzeliły obie staram się omijać dziury? No nic w marcu fele lecą do renowacji i tak to miałem w planach bo lakier w słabym stanie i są lekko krzywe [emoji14]Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
peacenotwar Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Co do powietrza - musisz wiedzieć że jest mocno awaryjne. Elektrozawory padają, węże puszczają ciśnienie, poduchy też potrafią mieć humory. Już niejednemu znajomemu strzelił wąż jadąc po trasce i fura padła na ziemię podczas jazdy No i prowadzenie. Na systemie osobnym dla każdego koła będzie się najlpeiej prowadzić Ale jeśli wszystko działa jak powinno to jest mega pozytyw Edytowane 11 Października 2015 przez peacenotwar
jacca90 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Co do powietrza - musisz wiedzieć że jest mocno awaryjne. Elektrozawory padają, węże puszczają ciśnienie, poduchy też potrafią mieć humory. Już niejednemu znajomemu strzelił wąż jadąc po trasce i fura padła na ziemię podczas jazdy No i prowadzenie. Na systemie osobnym dla każdego koła będzie się najlpeiej prowadzić Ale jeśli wszystko działa jak powinno to jest mega pozytyw Dałem sobie spokój z powietrzem ponieważ okazało się ze poduchy były zakute na ori amorach i zestaw był niekompletny [emoji14] Mozliwe ze do pekniecia felg przycznila sie co nieco krzywa belka i zurzyte tuleje? Nie wiem czemu ale tuleje wymienialem w listopadzie i juz sa zuzyte. Chyba ze tak sie zuzyly przez krzywa belke? W kazdym razie szukam prostej tylnej belki do mojej Audi jak ktos co ma to PW Edytowane 12 Października 2015 przez jacca90
hunter91 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 działasz coś czy tylko buszujesz po forum ?
jacca90 Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) działasz coś czy tylko buszujesz po forum ? Cos tam sie dzieje[emoji14]czekam na bix od Gwertego[emoji14]szykuje zderzak z spryskiwaczami do malowania, wpadl pakiet led do wnetrza (sam robilem) i szukam gwintu ale ciezko cos znalezc KW[emoji14] Teraz musze zrobic rozrzad, wymienic wahacze i lozysko z przodu wiec znowu kasa pojdzie na cos innego niz na mody[emoji14] Edytowane 6 Maja 2016 przez jacca90
jacca90 Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) a jak tam felgi ?Jesscze nic z nimi nie robilem ani nie szukalem czegos innego Edytowane 6 Maja 2016 przez jacca90
Rekomendowane odpowiedzi