despero Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam wszystkich. Skrzynia w moim AJL-u kończy swój żywot i potrzebuje wymiany na nową i tu zaczynają sie schody , bo nie mam pojęcia jaka będzie najlepszym wyborem.. Po przeczytaniu kilku wątków jedyne czego się dowiedziałem to tego iż seryjna skrzynia ma oznaczenie DVX a i tego nie jestem pewny Z góry dziekuję za pomoc Pozdrawiam.
fanthomas18 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Na wlepce w bagażniku- obok koła zapasowego masz wszystkie dane, będzie tam info jaką masz skrzynie:wink:
Dev Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 to zalezy co chcesz osiagnąc skrzynia w AJLu to szybka skrzynia i bedzie ciezko dobrac cos podobnego
RAWULI Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 podłączę się do tematu bo ciekawy jestem czy pod skrzynię ACK wejdzie silnik AJL a mam > G0C = Manualna 5-biegowa skrzynia b. (przelozenia sport.)
despero Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 Panowie jakas alternatywa dla skrzyni DVX ?
Rekomendowane odpowiedzi