Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ZATOR 2014 - VI Urodziny Zlotów Śląskich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Majki Zator to taka chwilka zapomnienia :decayed:

w bukowinie się wymiotuje a na zatorze rzyga :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:16 ----------

I to się nazywa prawdziwy kierownik - szacun

Ps. tylko Twojej roli nie widzę :eusathink:

aaaa już wiem - Ty będziesz ich wszystkich :bicz2:

a sam :pali::read::beach:

a widziales kiedys kierownika ktory pracuje? hehe ja bede nadzorowal tylko i sprawdzal czy dobrze wykonuja powierzone obowiazki:decayed:

i stal z batem i poganial :black::bicz2::rotfl:

Dobrze prawisz Kędzior zapomniałem że kierowniki tylko chodzą i trują d*pę więc tym razem i ja po truje :naughty:

Dlatego pod moją dyrektywą będą musieli zapierniczać świerzaki z moich domków :grin::decayed:

Opublikowano

w bukowinie się wymiotuje a na zatorze rzyga :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:16 ----------

a widziales kiedys kierownika ktory pracuje? hehe ja bede nadzorowal tylko i sprawdzal czy dobrze wykonuja powierzone obowiazki:decayed:

Dobrze prawisz Kędzior zapomniałem że kierowniki tylko chodzą i trują d*pę więc tym razem i ja po truje :naughty:

Dlatego pod moją dyrektywą będą musieli zapierniczać świerzaki z moich domków :grin::decayed:

:decayed::decayed: opłacało się przelać te 5zl więcej żeby zostać kierownikiem :grin:

Opublikowano

:decayed::decayed: opłacało się przelać te 5zl więcej żeby zostać kierownikiem :grin:

:whistling:

Opublikowano

:whistling:

ja na twoim miejscu najbardziej gonil bym Mirona żeby się ta 5tka zwróciła hehehe

Opublikowano

na 99% będę bez auta w zatorowy weekend i pytanie moje brzmi czy ma ktoś wolne miejsce w aucie żebym się zabrał ?

Opublikowano
  • Autor

Nie

---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:05 ----------

Trochę info ze strony kosztowej - bo wszystko idzie w górę a nam jak do tej pory udawało się imprezować po starych cenach

Standardowo negocjowałem ile się dało (jak to ja) ale w tym roku już wyjdzie nas to troszkę drożej - co nie znaczy że będziemy dopłacać - po prostu trzeba bardziej liczyć zł przy zakupach (rok temu była nadwyżka to i była flacha oraz kawa, herbata)

W tym roku z jednej strony jest ciut drożej a z drugiej jest nas znacznie mniej co też wpływa na cenę

czyli - konkretnie:

17 osób x 110zł

2530zł - tyle mamy

za domki płacimy 220zł x 4 x 2 = 1760zł

palenisko/drewno 100 x 2 = 200zł (rok temu płaciliśmy 2 x 50zł drewno) w tym roku jest jedna opłata za palenisko z drewnem 250zł doba x 2 500zł - my mamy rabat z racji corocznej imprezy i udało się zbić do 200zł (jak by nie było jest to koszt, którego kiedyś nie było w ogóle).

Tym samym 2530-1960zł = 770zł (tyle zostaje nam na zrobienie grila dla 23 osób na 2 dni)

Grill będzie jak co roku (ani lepszy ani groszy) dokładać się nie przewiduję ale zakupy wyjdą pewnie na styk i na dodatkowe atrakcje nie ma co liczyć

W razie pytań lub sugestii zapraszam do wypowiedzi w wątku

---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ----------

Acha i jeszcze jedno - bo pytaliście

W czasie naszego zlotu nie ma na ośrodku innej imprezy zorganizowanej - ewentualnie pojedyncze osoby/domki

Poprosiłem o zapewnienia na sobotę możliwości rozegrania meczu - żeby nie było jak rok temu że musieliśmy sami organizować i załatwiać bramki

Załatwiłem też żeby jak co roku w czasie meczu napierdzielała deszczem :grin:

Opublikowano
Nie

---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:05 ----------

dzięki :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
:grin:
Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

A czyli petardy, tort, tancerki itp we własnym zakresie :grin:

Opublikowano
na 99% będę bez auta w zatorowy weekend i pytanie moje brzmi czy ma ktoś wolne miejsce w aucie żebym się zabrał ?

Miszka, ja na ta chwile prawdopodobnie jade prosto z roboty na Zator i zabieram tylko Ośka po drodze z Knurowa, więc mogę i Ciebie zwinąć :wink:

---------- Post dopisany at 18:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:18 ----------

Miron, sam zobaczysz jak będzie na zakupach, jak będzie trzeba coś dorzucić, to dorzuć a zaraz na dzień dobry zrobi się ściepe choby po głupie 10zł - chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko :wink:

Opublikowano
Nie

Trochę info ze strony kosztowej - bo wszystko idzie w górę a nam jak do tej pory udawało się imprezować po starych cenach

Standardowo negocjowałem ile się dało (jak to ja) ale w tym roku już wyjdzie nas to troszkę drożej - co nie znaczy że będziemy dopłacać - po prostu trzeba bardziej liczyć zł przy zakupach (rok temu była nadwyżka to i była flacha oraz kawa, herbata)

W tym roku z jednej strony jest ciut drożej a z drugiej jest nas znacznie mniej co też wpływa na cenę

czyli - konkretnie:

17 osób x 110zł

2530zł - tyle mamy

za domki płacimy 220zł x 4 x 2 = 1760zł

palenisko/drewno 100 x 2 = 200zł (rok temu płaciliśmy 2 x 50zł drewno) w tym roku jest jedna opłata za palenisko z drewnem 250zł doba x 2 500zł - my mamy rabat z racji corocznej imprezy i udało się zbić do 200zł (jak by nie było jest to koszt, którego kiedyś nie było w ogóle).

Tym samym 2530-1960zł = 770zł (tyle zostaje nam na zrobienie grila dla 23 osób na 2 dni)

Grill będzie jak co roku (ani lepszy ani groszy) dokładać się nie przewiduję ale zakupy wyjdą pewnie na styk i na dodatkowe atrakcje nie ma co liczyć

W razie pytań lub sugestii zapraszam do wypowiedzi w wątku

---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ----------

Acha i jeszcze jedno - bo pytaliście

W czasie naszego zlotu nie ma na ośrodku innej imprezy zorganizowanej - ewentualnie pojedyncze osoby/domki

Poprosiłem o zapewnienia na sobotę możliwości rozegrania meczu - żeby nie było jak rok temu że musieliśmy sami organizować i załatwiać bramki

Załatwiłem też żeby jak co roku w czasie meczu napierdzielała deszczem :grin:

Dwie fury ma za w sumie 200kzł a wylicza jak by był bankierem :polew::polew::polew:

Mirku coś się tam wytrzęsie ze świnki skarbonki w razie "W"

Byle by strat na pokojach nie było :wink::polew:

Opublikowano

Miszka, ja na ta chwile prawdopodobnie jade prosto z roboty na Zator i zabieram tylko Ośka po drodze z Knurowa, więc mogę i Ciebie zwinąć :wink:

---------- Post dopisany at 18:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:18 ----------

Miron, sam zobaczysz jak będzie na zakupach, jak będzie trzeba coś dorzucić, to dorzuć a zaraz na dzień dobry zrobi się ściepe choby po głupie 10zł - chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko :wink:

git podeślij nr tel na pw , rozumiem, że z Kato byś mnie zgarnął...

Opublikowano

Ze swojej strony mogę tylko dodać że jak będzie trzeba to dopłaci się po dyszce na łeb i będzie na bogato i bez liczenia przy zakupach :whistling:

A jak zostanie to będzie flaszka:grin:

Opublikowano

Pucol dobrze prawi poco się zastanawiać starczy nie starczy dorzucisz do całości a na miejscu sie dołoży :wink:

Miszka jak coś to również będę po robocie gonił na zator to mogę cię zabrać :wink:

Opublikowano
Pucol dobrze prawi poco się zastanawiać starczy nie starczy dorzucisz do całości a na miejscu sie dołoży :wink:

Miszka jak coś to również będę po robocie gonił na zator to mogę cię zabrać :wink:

+1 :thumbup1:

Lepiej dorzucisz po minimum dyszce i iść na spokojne zakupy, bo wtedy są większe szanse, że zostanie jakaś reszta za którą będzie można kupić... no np. flaszke :grin::grin::grin:

Opublikowano

Jestem za

Opublikowano

A ja to pier**lę nie będę się wiecznie dokładał do modów Mirona i c**j

Diman sorry ale Majkel był pierwszy :wink::grin:

Opublikowano

Spoko ale jak coś to mój nr masz w sumie to on ma s-lina :whistling: a ja golasa to się nie dziwie że wolisz jego wozidłem jechać :grin:

Opublikowano

Spoko ale jak coś to mój nr masz w sumie to on ma s-lina :whistling: a ja golasa to się nie dziwie że wolisz jego wozidłem jechać :grin:

uznam to jako komplement Diman :naughty::decayed: