Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ZATOR 2014 - VI Urodziny Zlotów Śląskich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czy znajdzie sie jeszcze jedno miejsce dla mnie? hehehe

Opublikowano
mały edit podziału na domki :wink:

a co to za zmiany ? i dlaczego ?

Opublikowano
mały edit podziału na domki :wink:

a co to za zmiany ? i dlaczego ?

Dołaczyła jeszcze Ala takze cala ferajna bedzie hehe

Opublikowano
a czy znajdzie sie jeszcze jedno miejsce dla mnie? hehehe

Jakoś sie zbierymy, z tego co wiem, to diman mo jeszcze dużo wolnego placu jak coś :wink:

Ja jak miałbym w piątke jechać to już na bank musiałbym dystanse ściągać :grin::grin::grin:

Opublikowano

a co z pilka? co z muzyka? ma ktos jakis sprzet?

Opublikowano
a co z pilka? co z muzyka? ma ktos jakis sprzet?

w temacie piłki nie zabieram głosu bo mam tylko te 2 odpustowe co rok temu nimi graliśmy :grin::grin::grin:

Poza tym, możemy zrobić ściepe i kupić jedną a porządną przed samym wyjazdem na 3 stawach :wink:

Co do audio... to mogę zabrać głośniki z kompa 2+1 - myślę, że dałyby radę, pod to tylko jakiś tablet albo odtwarzacz i będzie ok :wink:

Opublikowano

NIestety nie wiem czy pogram, kolano cały czas spuchnięte :facepalm:

Opublikowano

Ok to jade z Majkelem s-linem :decayed: masz tam jakiś program chociaż czy trzeba będzie pomagać nogami :grin:

Opublikowano
Ok to jade z Majkelem s-linem :decayed: masz tam jakiś program chociaż czy trzeba będzie pomagać nogami :grin:

Weź se na wszelki wypadek dodatkową parę butów na gruuuubej podeszwie - seria AVF :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Majkel - dotransportuj mi Ośka do 3 stawów a ja go tam przejmę do siebie bo wracać i tak będziemy razem

A jak się coś zmieni że będzie mógł lecieć od razu ze mną to jeszcze dam znać :wink:

---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

Ps. Jak ktoś wie że nie będzie ruszał o 17.00 z 3stawów to niech napisze - bo jak wiadomo ruszamy z SK punkt 17.00

Opublikowano
Majkel - dotransportuj mi Ośka do 3 stawów a ja go tam przejmę do siebie bo wracać i tak będziemy razem

A jak się coś zmieni że będzie mógł lecieć od razu ze mną to jeszcze dam znać :wink:

myślisz, że będzie wolał A5 jechać niż B6... wątpie :decayed:

I tak i tak polece przez Knurów, więc to dla mnie żaden kłopot po niego zjechać, ale to się jeszcze w środe albo w czwartek zdzwonimy :wink:

Opublikowano

biorę piątek wolny żeby od rana spakować się do B5 :kwasny:

Ktoś będzie musiał ode mnie przejąć wuszty :wink:

Opublikowano
  • Autor

ok - to zabieraj go i odstaw w SK - ja lecę po Majkiego więc po Ośka to nie po drodze a z SK już polecimy w 3 osoby

Opublikowano
Ktoś będzie musiał ode mnie przejąć wuszty :wink:

Jak będą niepoliczone to mogę je przejąć :grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ----------

ok - to zabieraj go i odstaw w SK - ja lecę po Majkiego więc po Ośka to nie po drodze a z SK już polecimy w 3 osoby

ok, ale głowę daje że nie będzie chciał się przesiadać do serii :decayed::grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ----------

Miron, jak będzie trzeba coś jeszcze kupić albo zorganizować to daj znać i to ogarnę* :wink:

*za wyjątkiem alkoholu

Opublikowano
  • Autor

ok - to kup mi alkohol :grin:

Opublikowano

Panie kierowniku wycieczki, PW :decayed:

Opublikowano
ok - to kup mi alkohol :grin:

edytowałem poprzedni swój post, jako bankowiec powinieneś dostrzec drobny druczek na jego dole :decayed:

Opublikowano

Pany ja pt pojadę prawdopodobnie Zabrze->Kraków->Kęty więc pojadę prosto na Zator ale to będę wiedział w czwartek.

Jeśli macie do zabrania coś co musi być w lodówce transportowane :wink: to mam taką sporą pod gniazdo zapalniczki/230. Tyle że ona chłodzi a nie mrozi!

P.S. Mirku zapodaj koordynaty na ośrodek

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ----------

A lodówka jest taka że jak ją wpakuje do hultaja to w bagażniku się może piłka jeszcze zmieści :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

wpisz sobie River Park Zator w google :wink:

---------- Post dopisany 26-05-2014 at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany 25-05-2014 at 23:27 ----------

No i można odliczać dni - a w czwartek już nawet coś konkretnego o pogodzie powinniśmy wiedzieć

Opublikowano

za 4 dni o tej porze będą 4 godziny do wyjazdu i 4godziny 15minut przed pierwszym knockoutem technicznym :grin: