andynl Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Opublikowano 17 Maja 2015 Teraz jakiś czips by się przydał Coś pomyślę o jakiś czipsach na razie niech się troszkę to wszystko rozjeździ
andynl Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Opublikowano 17 Maja 2015 Dawaj te fotki z nocy. A magiczne słowo gdzie ? Na zdjęciach wyszło o wiele jaśniej niż w rzeczywistości, właśnie jestem w trakcie przeróbki na mocniejsze diody, przerobiłem też troszkę te listwy i przepływ światła jest o wiele lepszy także efekt powinien być lepszy, niestety muszę pozostać przy jednym kolorze więc postanowione -czerwone
Hohe Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Dawaj te fotki z nocy.A magiczne słowo gdzie ? Na zdjęciach wyszło o wiele jaśniej niż w rzeczywistości, właśnie jestem w trakcie przeróbki na mocniejsze diody, przerobiłem też troszkę te listwy i przepływ światła jest o wiele lepszy także efekt powinien być lepszy, niestety muszę pozostać przy jednym kolorze więc postanowione -czerwone Abra kadabra, kur** Ładnie to wygląda, tylko pewnie roboty w uj? Masz więcej światła na drzwiach niż nie jeden w domku jednorodzinnym. Edytowane 17 Maja 2015 przez Hohe
andynl Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Opublikowano 17 Maja 2015 Roboty w uj i jeszcze troszkę, i jak dla mnie efekt nie powala na kolana, no ale ja marudny jestem to może dla tego , poza tym juz zacząłem więc powrotu nie ma trzeba dokończyć. Tapicerki już ściągałem tyle razy że przestałem montować na zatrzaskach tylko na samych śrubach bo to nie ma sensu za każdym razem szarpać się z klipsami
Hohe Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Pomysł z klipsami dobry. A dlaczego nie jesteś zadowolony z efektu?
main Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 ładnie to wyszło. ja osobiście bym wsadził u siebie białe pod pakiet QQ1. no ale u Ciebie chyba by było za biało przez te schowki i faktycznie czerwone lepiej podejdą
andynl Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Opublikowano 17 Maja 2015 A dlaczego nie jesteś zadowolony z efektu? Bo straszna ze mnie maruda a na poważnie boczki w B8 są tak skonstruowane że szmatki troszkę zasłaniają te listwy i przez to szmatka nie jest podświetlona, w A6 jest ta szmaciora równomiernie oświetlone http://www.ebay.com/itm/OEM-LED-Door-Interior-Ambient-Lighting-Conduction-Band-For-AUDI-A6-S6-C7-12-14-/321552584243
krystian3769 Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Nie maruderuj :-) Jest phantastisch:-)
Hohe Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Szmata to szmata. Nie jest źle Andy, to nie musi jarzyć na całe auto. Moim zdaniem.
andynl Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Opublikowano 17 Maja 2015 Zrobiłem poprawkę zobaczę jak to wygląda po ciemnemu to nie musi jarzyć na całe auto masz rację aczkolwiek przy dolnym białym oświetleniu tego górnego wcale nie było widać, na zdjęciach wygląda jak 100 watowa żarówka a w rzeczywistości to cieniuńko było (aparat wyostrza) trochę poprawiłem Na pół gwizdka przyciemnione
Hohe Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Bardzo dobrze wygląda. A w schowkach to masz zwykłe diody?
andynl Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Opublikowano 18 Maja 2015 Taa zwykle takie ------------------------------------------------------------------------------------------- No i w piz*u dzisiaj najeździłem :facepalm:
marcinch001 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Też nie dawno miałem taką sytuację tylko coś mi się wbiło w bok i trzeba było nową oponkę kupić .
main Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 boli boli ja ostatnio rantem przytarłem ale opona na szczęście cała
andynl Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Opublikowano 23 Maja 2015 Witam w klubie Krawężnik? No, skubany rzucił się na mnie ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Moduły od kolegi Love-AUDI zainstalowane, wszystko działa jak należy
jhimo Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Czesc, widze, ze mocno Ci swieci podswietlenie klamek, masz tam jakies mocniejsze diody? bo w moim b7 to prawie niewidoczne ze podswietlane sa ;D
andynl Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Na początku tego wątku jest opisane kolego ------------------------------------------------------------------------------------------------ Miałem napisać że bawiłem się w szklarza i na pokład wpadła ciemna szybka ale jakoś czasu nie było Edytowane 29 Maja 2015 przez andynl
griga-st Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Coraz grubiej Chyba jesteś jedyny tutaj z takim modem
Rekomendowane odpowiedzi