andynl Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 ciekawi mnie standard wykończenia ?? Pytasz o mój standard czy o francuzki standard?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 aha czyli nie najwyższy no dobra ale ta czesc lewa przeciez ma 4 drzwi wejsciowe czy zle widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) ta strona lewa ma 5 drzwi podwójnych i jedne główne wejściowe, tak sobie właścicielka wymyśliła że w lecie będzie sobie robiła przeciąg jak w oborze a tak na poważnie, po drugiej stronie bedzie kiedyś taras więc te dubeltowe drzwi mają sens, natomiast po przeciwnej stronie nie mają sensu, ja bym wsadził tam dużą szybę, ale że to nie moje to gó....o mnie to obchodzi Edytowane 21 Lutego 2016 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 no no spoko co tam chce niech ma tylko wtedy wałsnei wychodiz ze ta strona lewa to obora była nie nie Twój, Ty jako fachura zrobisz wszystko .. myslałem ze skoro chata droga w uj to i standard wypasny ale po schodach widze raczej szału bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 myslałem ze skoro chata droga w uj to i standard wypasny ale po schodach widze raczej szału bez No widzisz i tu się mylisz, ta obora to jedyne co tam było, ten większy budynek jest dobudowany i to wszystko było w totalnej ruinie z kawałkiem pola, na dodatek cała posiadłość znajduje się in the middle of nowhere i koszta zakupu takiej posiadłości to dosłownie żart. Nie wiem dokładnie ile to kosztowało ale widziałem podobne ogłoszenia kawałek pola z jakąś starą oborą można kupić od 25 tyś € remont tego myślę że wyjdzie od 100 do 180 tyś € a w razie zmiany zdania będą to sprzedawać przez 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 aaa no ja myslałem ze to całe stało no wiesz jak się chce wypoczac to in the middle jest cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Miałem napisać i zapomniałem Pykła nam 60tka A robota wre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Tak jak na fejsie piszą :ładnie pięknie ? Edytowane 2 Marca 2016 przez griga-st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 ciekawe to działówki ala silka tempo jak to się nazywa dostępne to w Polsce jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 YTONG tylko tutaj ma dziwne wymiary 62,5x50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Zrobiony super mod chinol do świateł cofania, świeci ładniej, błędów brak Jak się to cudo nazywa? Myślę by do siebie takie żarówki kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 YTONG tylko tutaj ma dziwne wymiary 62,5x50 okey dzięki moze sie przydac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Zrobiony super mod chinol do świateł cofania, świeci ładniej, błędów brak Jak się to cudo nazywa? Myślę by do siebie takie żarówki kupić Znajdziesz w tym temacie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/339951-mocniejsze-swiatlo-cofania-led/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No i wszystko jasne No to żeby się zastój nie zrobił po focimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 2, 4 lub 5 kalendarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ostatnie do kalendarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Na razie to żadne bo mam blokadę do marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 w każdej chwili możesz wrzucić na kolejne miesiące.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Pozdrowienia dla wszystkich audi maniaków, prosto z Millau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Pozdro Andy To teraz gdzie Włoch czy Hiszpania ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi