ADAMJANA4 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 witam w grudniu wymieniałem wszystko tarcze klocki zaciski po regeneracji.. klocki nie rowno się scieraja w klin trcza gladka
ADAMJANA4 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 znaczy ..mechanik wyczyscil i wymienil gumki? tak mi napisl na rachunku.regeneracja zaciskow czyszczenie i wymiana gum.odpowietrznika.. ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ---------- znaczy ..mechanik wyczyscil i wymienil gumki? tak mi napisl na rachunku.regeneracja zaciskow czyszczenie i wymiana gum.odpowietrznika.. a po zatym jak delikatnie nacisna na hamulec to czuc jakby tarcza bila jak mocnej tego nie ma.. jest mozliwos ze jest krzywe jazmo bo i tak slyszalem
rollek Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Z jednej i drugiej strony tarczy krzywo się ścierają czy tylko z jednej ?
Marc!n Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Tarcze nowe? Jakiś tani zamiennik czy coś normalnego? Może i u siebie wymienię gumy odpowietrznika
musznik Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Klocek luźno chodzi w jarzmie ? U mnie tak się ścierały w klin z tego powodu. Z corolla miałem taki przypadek ostatnio też, winne okazało się skrzywione jarzmo podczas wprasowywania łożyska. Do sprawdzenia masz; -pływaki, -klocki, -zdejmij tarcze i zobacz czy nie ma tam rdzy pod nią
OloWrocek Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 albo krzywe lico tloczka sciera ci klozek w klin
ADAMJANA4 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 wczoraj kolega sciagnol mi kola i i ogarnol temat dwa razy z młotka i wszystko chodzi tloczek cos nie chciał wychodzić, w sobote rozbieram heble.i zobaczemy na razie ogien nic nie bije niewedzialem ze mam tak mocne halulce dzieki za pomoc..
pawel1806 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Może jarzmo (prowadnice) jest krzywe lub zardzewiałe?
Rekomendowane odpowiedzi