Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ogólno Klubowe rzucanie palenia !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój tekst w podpisie jest cały czas aktualny. :thumbup:

Opublikowano

Też nie palę i jest mi z tym coraz lepiej :oklaski: :oklaski: :oklaski:

67 dni :good:

Opublikowano

3 tygodnie.. i nie ciągnie mnie.. raczej odpycha..

Oby tak zostało. :th:

Mnie po niecałych trzech miesiącach niestety jeszcze ciągnie, ale jakoś tam się trzymam. :)

Opublikowano

ja 27. października zapaliłem ostatnią fajkę, potem miałem W-F i bicie rekordu czasowego na ergometrze - od tamtego czasu zero fajek :no: myślałem, że wypluję płuca i dostanę zawału na raz :shocked: mam nadzieję, że wytrzymam, bo ciągnie do fajki, zwłaszcza na imprezach...

Opublikowano

ja tak od piątku , chyba zostawię palenie bo w zasadzie to go zanleźć nie mogę po piątkowej imprezce

Opublikowano

3 miesiące bez fajek już za mną :yeee:

Opublikowano

Graty :hi:

Opublikowano

Też się jakoś trzymam. 26 sierpnia był ostatni pet. :kox:

Opublikowano

Pany ....ciul z fajkami ...makdonalda to dopiero przesrane rzucić :lol1:

Opublikowano

ja zawsze ,jak przejezdzam kolo MC to cheesbura walnac musze,i kawe,lub cole...

Opublikowano

Spróbuj najpierw przestać palić.. całkowicie.. :embarrassed: Mc to odskocznia.. :decayed:

Opublikowano

Niezła mi odskocznia .. jak nie palę ..to mi sie nawet utyło ... teraz jestem misio ..79,5 KG :naughty::polew:

Opublikowano

Przecież palisz.. mniej, ale palisz.. No chyba, że tylko na spotach i przy wódzie.. :przebiegly:

Opublikowano

No chyba, że tylko na spotach i przy wódzie.. :przebiegly:

Nie inaczej :naughty:

Tylko ja wódy nie tykam .. :decayed:

Opublikowano

Niezła mi odskocznia .. jak nie palę ..to mi sie nawet utyło ... teraz jestem misio ..79,5 KG :naughty::polew:

Przy Twoim wzroście to jesteś chudzielec. :wink4: Ja ważę tyle samo. :decayed:

Miałem pewne problemy ze zdrowiem, tydzień temu wylądowałem na pogotowiu, dostałem leki, przestraszyłem się bardzo i zacząłem bardziej o siebie dbać. Nie objadam się wieczorami, a jeśli już to jakaś sałatka. Wczoraj basenik, rano gimnastyka. W ostatki tylko w sobotę napiłem się drinka, a w niedzielę pojechałem samochodem...

Pany, zdrowie jest najważniejsze, trzeba o siebie dbać. Jutro idę do szpitala na kontrolę. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Opublikowano

Ooo Panie Tomeczku ..to coś nie za wesolutko :embarrassed: Mam nadzieję , że nic groźnego Ci nie jest :wink4:

U mnie też kiszki juz siadają ..jak mnie nie bolą flaki ..to od paru dni mam bóle głowy jakby mnie kto toporem chlastnął pogłowie :kwasny:

Zacząłem biegać ..codziennie rano .. do tego przymierzam sie do uskutecznienia gimnastyki i domowej siłowni :naughty:

Faje precz...alko ..piwko i winko ..gardzić czystą :decayed:

Polecam męskie czasopismo Men's Health .. fajna gazetka jest dużo na temat zdrowia - ćwiczenia , diety .. moda ect. :good: :good:

Opublikowano

Polecam męskie czasopismo Men's Health .. fajna gazetka jest dużo na temat zdrowia - ćwiczenia , diety .. moda ect. good good

- Z gazet to czytam Przyjaciółkę, bo tam piszą jak robić by dzieci nie było...( by Janusz Gajos, z filmu "Gwiezdny pył" ) :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Polecam męskie czasopismo Men's Health .. fajna gazetka jest dużo na temat zdrowia - ćwiczenia , diety .. moda ect. :good: :good:

Taa, czytałem to kiedyś, ale w każdym numerze pisali o tym samym. :decayed:

W sumie to sporo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć...

Opublikowano

Taa, czytałem to kiedyś, ale w każdym numerze pisali o tym samym. :decayed:

W sumie to sporo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć..

No coś ..Ty ..ja w każdym kolejnym numerze widze co raz to nowsze i ciekawsze informacje :naughty::decayed:

Dobre pisemko...wole to niż CKM ..gdzie non stop piszą o głupotach :tongue4: