tomaszu Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Mój tekst w podpisie jest cały czas aktualny.
taktuś Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Też nie palę i jest mi z tym coraz lepiej :oklaski: :oklaski: :oklaski: 67 dni
zegarmistrz Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 3 tygodnie.. i nie ciągnie mnie.. raczej odpycha..
tomaszu Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 3 tygodnie.. i nie ciągnie mnie.. raczej odpycha.. Oby tak zostało. :th: Mnie po niecałych trzech miesiącach niestety jeszcze ciągnie, ale jakoś tam się trzymam.
pet3r Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 ja 27. października zapaliłem ostatnią fajkę, potem miałem W-F i bicie rekordu czasowego na ergometrze - od tamtego czasu zero fajek myślałem, że wypluję płuca i dostanę zawału na raz mam nadzieję, że wytrzymam, bo ciągnie do fajki, zwłaszcza na imprezach...
tomi33 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja tak od piątku , chyba zostawię palenie bo w zasadzie to go zanleźć nie mogę po piątkowej imprezce
tomaszu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Też się jakoś trzymam. 26 sierpnia był ostatni pet.
Reggi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Pany ....ciul z fajkami ...makdonalda to dopiero przesrane rzucić
domjenick Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Pany ....ciul z fajkami ...makdonalda to dopiero przesrane rzucić ja zawsze ,jak przejezdzam kolo MC to cheesbura walnac musze,i kawe,lub cole...
Nosfer Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Pany ....ciul z fajkami ...makdonalda to dopiero przesrane rzucić Spróbuj najpierw przestać palić.. całkowicie.. Mc to odskocznia..
Reggi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Niezła mi odskocznia .. jak nie palę ..to mi sie nawet utyło ... teraz jestem misio ..79,5 KG
Nosfer Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Przecież palisz.. mniej, ale palisz.. No chyba, że tylko na spotach i przy wódzie..
Reggi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 No chyba, że tylko na spotach i przy wódzie.. Nie inaczej Tylko ja wódy nie tykam ..
tomaszu Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Niezła mi odskocznia .. jak nie palę ..to mi sie nawet utyło ... teraz jestem misio ..79,5 KG Przy Twoim wzroście to jesteś chudzielec. Ja ważę tyle samo. Miałem pewne problemy ze zdrowiem, tydzień temu wylądowałem na pogotowiu, dostałem leki, przestraszyłem się bardzo i zacząłem bardziej o siebie dbać. Nie objadam się wieczorami, a jeśli już to jakaś sałatka. Wczoraj basenik, rano gimnastyka. W ostatki tylko w sobotę napiłem się drinka, a w niedzielę pojechałem samochodem... Pany, zdrowie jest najważniejsze, trzeba o siebie dbać. Jutro idę do szpitala na kontrolę. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Reggi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ooo Panie Tomeczku ..to coś nie za wesolutko Mam nadzieję , że nic groźnego Ci nie jest U mnie też kiszki juz siadają ..jak mnie nie bolą flaki ..to od paru dni mam bóle głowy jakby mnie kto toporem chlastnął pogłowie Zacząłem biegać ..codziennie rano .. do tego przymierzam sie do uskutecznienia gimnastyki i domowej siłowni Faje precz...alko ..piwko i winko ..gardzić czystą Polecam męskie czasopismo Men's Health .. fajna gazetka jest dużo na temat zdrowia - ćwiczenia , diety .. moda ect. :good:
taktuś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Polecam męskie czasopismo Men's Health .. fajna gazetka jest dużo na temat zdrowia - ćwiczenia , diety .. moda ect. good good - Z gazet to czytam Przyjaciółkę, bo tam piszą jak robić by dzieci nie było...( by Janusz Gajos, z filmu "Gwiezdny pył" ) :decayed:
tomaszu Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Polecam męskie czasopismo Men's Health .. fajna gazetka jest dużo na temat zdrowia - ćwiczenia , diety .. moda ect. :good: Taa, czytałem to kiedyś, ale w każdym numerze pisali o tym samym. W sumie to sporo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć...
Reggi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Taa, czytałem to kiedyś, ale w każdym numerze pisali o tym samym. W sumie to sporo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.. No coś ..Ty ..ja w każdym kolejnym numerze widze co raz to nowsze i ciekawsze informacje Dobre pisemko...wole to niż CKM ..gdzie non stop piszą o głupotach
Rekomendowane odpowiedzi